icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mirellka
15. máj 2012

@magic08 takže tehuuuu 😀 jeeejo gratulujeeeeeeeeeeeeem moc, moc, moc....si tehula 😀 😀krásne 😀želám krásne tehulkovanie 😉 😀 a teraz nás pekne pooplúvaj prosím 😀 😀

henca74
15. máj 2012

@mirellka ako si dopadla u dr?

mirellka
15. máj 2012

@henca74 tak som tu ,bola som ovu potvrdená,bola nejak skoro ráno aj duphason som dostala a doky na mňa čumel ako puk 😀 😀 len ja som bola okrem dokyho ešte niekde dneska 😖 😀 neviem či to tu mám popísať 😨

palencarova
15. máj 2012

tak tak,...pošli aj nám niečo.Ja som už obchytala asi všetky bábatká,čo mi prišli do cesty,aby sa na mňa niečo nalepilo 😀

henca74
15. máj 2012

@mirellka kde si bola? ved prezrad 😕

henca74
15. máj 2012

@mirellka a preco na teba cumel?kedy ti kazal brat duphaston?

mirkapb
15. máj 2012

@henca74 ja som vždy myslela skôr pozitívne, a stále som dúfala, že aj s Miškom to dopadne dobre. Niekedy ma ale teraz chytí strašná nálada. Niekedy stačí vidieť reklamu v telke na plienky, alebo na niečo pre bábetká a už plačem, alebo aj pri letákoch. Ale už je to trošku lepšie, ako na začiatku. Vtedy som nebola schopná ani chodiť von, vyše 2 mesiacov som bola len doma, prípadne u našich, ktorí bývajú hneď vo vedľajšom vchode.

mirkapb
15. máj 2012

@mirellka aj ja dúfam, že sa nám skoro vráti v zdravom telíčku. Celé tehotenstvo sa budem báť, aby bolo všetko ok.

macka23
15. máj 2012

@magic08 krasne palicky...blahozelam 🙂 ja som dnes neodolala na 11 DPO a velke biele nic tam bolo 😠

mirkapb
15. máj 2012

@mirellka super, že ovulka bola. Verím, že sa vajko uchytí. Budem držať palce. Takže si nás s tou ovulkou riadne predbehla, ty už budeš pomaly robiť tehu testík a ja len ovu. A kde si to ešte dnes bola? 😵

henca74
15. máj 2012

@mirkapb kazdy sa s nestastim musi vysporiadat najprv sam...clovek asi ani nevie akoby pomohol niekomu, komu sa stane nieco take strasne... jedine pocuvat, aby sa dotycny mohol vyrozpravat...samozrejme, ked uz je schopny o tom hovorit... cas lieci 😉

mirellka
15. máj 2012

@mirellka
@miminka327
@mirkapb
@henca74
@zora256
Baby tak bola som u jednej liečitelky dnes a povedala mi že môj problém je v nepriechodnosti vajcovodov,pravý bol upchatý preto bol taký veľký,a ľavý mám o niečo menší ako je normál a to mám pre to že ked sa mi vyvýjali v detstve vaječníky tak som mala buď nejakú chorobu alebo mohlo byť aj vysokými horúčkami že sa celkom správne nevyvinul ale funkčný je a že aj štítna žľaza podráždená duphason povedala že brať nepotrebujem ,že ma dala do poriadku a že čoskoro budem tehu a budem tehu že aj teraz sa môže stať 🙂 peniaze za to nechcela ani nič,lieči 30 rokov od vtedy čo lekári zanedbali jej syna pri pôrode , dala sama do poriadku svoje dieťa a veľa ľuďom pomohla a pomáha bez nároku na odmenu....

henca74
15. máj 2012

@mirellka takze za 10 dni mame dalsie kolajnice??? tesiiiim sa... 😉 😉 😉

mirellka
15. máj 2012

@henca74 no čumel keď som mu začala rozprávať o ovu testoch , BT ...a reku prišla som skôr ako ste kázal lebo mám pocit že ovu bude skôr ak už nebola.Len sa tak usmial neveriacky a že tak sa pozrieme a pak vypleštil oči a vraví a viete že máte pravdu??? ovu musela byť pred pár hodinami 🙂 že mám prísť budúci týžden bo sú tam ešte drobné foliky zvätšené tak chce kuki či sa mi cysty z nich neporobia,Dufik kázal 2 tabl za deň ale keď tá liečitelka povedala že mi netreba bo ma dala do poriadku tak fakt neviem čo mám spraviť.Viac ma ťahá ozaj nechať to tak , príroda je príroda, aj doky sliznicu pochválil že pekne narástla tak to asi tento cyklus nechám tak a uvidíme čo bude ďalej 🙂 🙂

mirellka
15. máj 2012

@mirkapb nie nesmieš sa báť,lepšie je veriť to pomôže viac ako strach a budeme vám držať palčeky,uvidíš bude všetko ok 🙂

mirellka
15. máj 2012

@mirkapb no to budem veru robiť len aby na nich aj niečo bolo 😀 😀 ale magic nás teraz pekne všetky nakazí a čoskoro budeme všetky tehule 😀 😀 😀

henca74
15. máj 2012

@mirellka a kde si bola u tej liecitelky?neviem ci s nou nebola uz davnejsie reportaz....pozri, ved skus to nechat tak, zatial ti vsetko vychadza, je super, ze si vystihla ovu, ked mas dobru sliznicu, tak je to ok... nechces ten bromelain?pisala som ti...

mirellka
15. máj 2012

@henca74 😵 😵 😵 BODAJ BY 😵 😵 😵 😵 ináč ďakujem za tie tabletky čo si mi chcela poslať,nechám to zatiaľ tak, mám nejaký dosť dobrý pocit,uvidíme ako dopadne tento cyklus ak by nič tak aj ďalší nechám na voľno beh a dúfam žena ďalším už rozmýšľať nebudem musieť 😉 😉

henca74
15. máj 2012

@mirellka oni len pomahaju na dobre uhniezdenie...aby sa fazulka citila ako vo vaticke 😀 😀 😀 😀

mirellka
15. máj 2012

@henca74 akurát som ti písala za tie tabletky ...🙂 myslím že aj bola s ňou reportáž,aj v novinách naších som o nej tuším čítala ...no taka teta z dediny ale mala som z nej veľmi dobrý pocit od začiatku i keď prostredie v ktorom je ma odpudzovalo ale bola som aj so švagrinou tak sme sa podporovali že keď už sme tu tak počkáme,čaká sa dlho a máva veľa ľudí a neobjednáva...je v Detve ak chcete pošlem adresu cez Internú správu asi sem nemôžem napísať a to nerobím reklamu,ta teta to fakt nepotrebuje to len ten kto by chcel skúsiť... 😉

mirellka
15. máj 2012

baby idem ešte testnúť som zvedavá či bude čiaročka 😀 😀 😀 večer vás kuknem a zajtra počmáram zas 😉 🙂 pa pekne sa snažilkujete a magická tehulka nech pekne tehulkuje 😀 pa

henca74
15. máj 2012

@mirellka ved posli do IP, mozno sa niekedy niekomu hodi...diky...jaaaaj dnes same dobre spravy 😀 😀 😀 tak pekny vecer 😀 , test by ti uz mal slabnut...aaaaale mas stastie, ze ta napadlo testnut tak skoro, boleli ta vajecniky?

supi
15. máj 2012

@magic08 ty brdo! 10 DPO a take ciarky gratulujeeeeeeee!!!! velmi sa tesim s tebou 😵 😵 a tu fytosoju si brala teraz 1.cyklus? a hned zabrala?

magic08
15. máj 2012

@supi dakujeeem moja... no prvy cyklus, predtym anovulaky... 😀

magic08
15. máj 2012

@macka23 dakujem... mozno si este skoro testla... pockaj par dni a vyskusaj opat

magic08
15. máj 2012

@mirellka ano moja, to je tehu...

magic08
15. máj 2012

@mirellka tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj, tfuj,

magic08
15. máj 2012

@palencarova no uz vcera som sa citila divne, rano mi bolo tazko na zaludku, ale nejak inak nic.... no odkedy som urobila test, je mi asi vsetko... psychika robi svoje, ale snazim sa na to nemysliet

silvuskaa
15. máj 2012

@alenitka ahojky, stale nic, uz som z toho nervozna a nejako si to vybyjam na manzelovi, jaaaj uz mi asi hrabe 😒 DNP mi plati do septembra a vtedy by som mala aj do prace nestupit .....tak ty si popredu ked uz si 10DC 🙂

miminka327
15. máj 2012

@mirellka no paráda moja ! Niekto tomu verí a niekto nie 😉 !!!Ja áno a držím ti palce,choď si dať aj na poriadok štítku,alebo viac jódu :-*** !!! Palec hore 😉 😵 😵 😵 😵 zvládneme snáď ešte jedno tehu 🙂 !!!