V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@andyb25 aj keď nič nové,aspoň staráš :-* !!!
@miminka327 jasné že hej teraz tomu plne verím a už sa mi ani nejak tlačiť na pílu nechce,nejak mám pocit že to fakt čoskoro vyjde 🙂 Na štítku mi kázala že by som na noc natierala nechtíkovou masťou a zabalila trošku krk... tak uvidíme 🙂 🙂
@mirellka som nevedela,že nechtíková masť je na štítku.... 😨
@miminka327 ani ja som nevedela ale keď povedala skúsim,ona ma s niečim natierala no nechtíková to nebola lebo viem že trošku smrdí ale keď povedala tak skúsim a uvidíme..povedala že je len podráždená,robila niečo rukami a pak ma natrela ..juj či mala krásne teplé ruky také iné mäkkučké 😀 😀 😀
koľký dc si ? už sa bude aj mrcha blížiť ,či ??
@miminka327 presne makačka 😀 😀 😀 nikdy ma nenapadlo že človek sa pri tom nadrie 😀 😀 ale stojí to za toooo 😀 😀 😀
@mirellka ja som dnes 24dc,no blíži sa 😀 ,ale až za nejakých 10dní :D ...ciže sa načakááááám! Aké máte počaie ??? 🙂
@miminka327 ale to zbehne ja budem tiež toľko čakať kým spravím test 😀 😀 😀
trošku teplejšie ako včera ale zamračené,idem dnes kvietky trošku presadiť bo mi za zrazu tak vyrástli 🙂
malá má dnes narodky 8 ročkov tak budeme trošku oslavovať a cez víkend poriadne sláviť 😀 😀
@mirellka jééééj,tak prajeme všetko ,lne to najlepšie a nech sa čoskoro stane Veľkou sestričkou 😉 😀
@miminka327 😀 😀 😀 Ďakujeme moc 😀 😀 😀
@mirellka Tak to dcérke gratulka 😉 už si v klube nás mamičiek 8-ročných detičiek 😉 . Tak ale minimálne tých desať dní musíš vydržať 😉 . Juj už nech mám aj ja ovu.....tiež skoro desať dní ešte, sranda, ty 10 do testovania, @miminka327 10 do mrchy a ja 10 do ovu...... 😀 😀 😀 to sa načakáme všetky tri 😒 . @henca74 a ty asi kedy čakáš ovu keďže DC máme teraz narovnako?
Ahojte, tak ja 7 CD, ovulku ani neviem kedy čakám, asi na 14 DC, ale minulý cyklus sa mi posunula až na 25 DC, tak neviem, teplota zatiaľ dole, ani hlienik ešte nemám, ale ved ešte mám čas. Čajík pijem, ľanové semiačka jem, tak nech už je tu tá ovulka a môžme sa naplno snažiť. 😅
@henca74 Ahoj!
To neviem kedy mávam ovu,ja si bt nemeriam,lebo mám 9,5 mesačné bábo,pri ktorom nemám čas na merania a na ovu testy nemám peniažky.A podľa lekára v septembri som mala polycystické vaječníky,že vraj nemám šancu prirodzene otehu a teraz mi dal Duphaston na moju žiadosť,keďže sním som otehotnela aj z malým.A zajtra idem na vyšetrenie,lebo lekár mi minule robil tehu test a jemu sa zdal pozitívny po 10 min.pozeral ledva tam dačo vidno,nuž ms mi prišla na 35 deň,keďže mám nepravidelnú predtým ako mi prišla som po hak mala na 33 dní.Tak uvidím podľa sestričky som zrejme potratila,mne sa nezdá,to by som viac krvácala a mala väčšie bolesti si myslím ako len pred ms.
@sandraaaaa
@mirkapb Ahojte!
Ja som 10 dnípred ms bola u lekára,že ma 2 týždne bolieva pod bruško on spravil test ktorý podľa neho je pozitívny,nuž ale po 10 min. a ledva tú čiarku vidno,nuž potom mi dorazila na 35 deň ms,ako zvyčajne nekrvácala som veľmi a bolesti som mala len pred ms,keď dorazila už nie,volala som sestričke,že mi prišla a objednala som sa na zajtra na vyšetrenie,lebo lekár povedal,že ak predca príde ms,mám po nej ísť na vyšetrenie či som nepotratila☹Tak zajtra sa dozviem,ale ja si myslím,že nie.Moja mamka potratila vo 4 mesiaci,zrejme zato veľmi krvácala,nuž nevyznám sa vtom,ale ajtak testovať na 25 deň cyklu nuž neviem a ja mám nepravidelnú ms,tak aj ovu ak som vôbec mala tak asi nejak okolo 16-20 dc.Keďže mám polycystické vaječníky,teraz mi nasadil Duphaston na úpravu cyklu aby sa mi dalo vôbec otehotnieť,pri malom mi ten pomohlol po 3 rokoch snaženia sa som prestúpila ktomuto lekárovi a ten mi ho nasadil a behom 6-7 mesiacov som otehotnela.Som zvedavá,že nakedy sa podarí,druhé.
@wolawka Ahoj!
Podľa lekára som bola,a zajtra uvidíme,či som nepotratila,alebo som vôbec bola,lebo on ten test ktorý do 40 sekúnd ukáže po 3 dňoch od oplodnenia,pozeral až po 10 minútach a ledva tam je vidno tú druhú čiarku a ms prišla na 35deň,a bola ako zvyčajne,ja si myslím,že som tehu nebola,ale sestričke keď som volalaže predca prišla,že som určite potratila,nuž objednala som sa na zajtra,keďže sa mi ms len včera skončila.Lekár vravel,aby som prišla ak by predca došla ms,po nej na vyšetrenie☹.Nasadil mi duphaston na moju žiadosť keďže sním som otehu aj pri malom.A aj vtedy som ho brala keď mi povedal že som asi v 2 týždni,aby som ho brala aby neodišlo,nuž tak by mi nedorazila ms,no nie?Nechápem aj ja som ztoho jeleň 😕 .A mám nepravidelnú ms,tak ako by som mohla byť na 25 deň v 2 týždni,keď ms došla na 35deň?Nechápem.Potom napíšem čo povedal lekár,napozajtra,lebo vnoci bývam hrozne unavená a malý mi len raz spáva cez deň.
@mirellka Ahoj!
Taký liečitelia,ktorý nepítajú nič,sú skutočne dobrý vtom čo robia,a ich liečenie je od Boha.Tý ktorý pítajú nehorázne peniaze sú podvodníci,len sľubujú a nič nerobia len sa pretvarujú.A kde si ju zohnala?Držím palčeky,aby to tak bolo,ako Ti povedala 😉.Kiežby som stretla takú milú osobu 😅 .
@magic08 Gratulujem k tehu,a prajem bezproblémové tehulkovanie 😉
@zora256 áno to je pravda ! JA som raz už dávno bola u nás tu PD u jedného chlapa aúplne zle som sa cítila,keď ma akože vyšetoval,ako keby mi bral energiu,a keď som prišla domov mi bolo neskutočne zle,tak mi nebolo nikdy a ani už to nechcem zažiť---a to som už bola dospelá a mala som aj syna a mal 3roky,moja mamča ma potom u nich doma úple umývala čistcom---to čo zo mňa išlo som neverila ! ! ! No úplne hnusný pocit,ale potom už na večer bolo dobre....fuuuj až mi stoja teraz chlpy keď si na to spomeniem....bleee

Ahojte Snažilky....My sme sa s priateľom snažili o bábätko od leta 2011...No nedarilo sa....V decembri som odišla za prácou do Švajčiarska,bola som tak 2,5mesiaca. Keď som sa vrátila domov, pokračovali sme v snažilkovaní a ako zázrakom sa mi podarilo otehotnieť na prvýkrát.... Teraz som už v 10.týždni a obaja sa veľmi tešíme 🙂
PS: Držím Vám palčeky 🙂)