icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

monulik23
16. máj 2012

@alenitka Dakujem pekne si milá, dúfam, že v budúcnosti to už bude pozitívum.

monulik23
16. máj 2012

@henca74 je to ťažké, ale BT nestíham, lebo skoro ráno chodím do školy a veziem dcérku do škôlky tak je to tochu náročné

monulik23
16. máj 2012

@magic08 tá prvá čiarka je trochu slabučká, ale držím ti palčeky aby ti to vyšlo a čakala malinké

henca74
16. máj 2012

@monulik23 ale BT sa meria rano a zaberie ti jednu minutku...nemas na to cas?to je minuta a ty sa snazis mesiace...no porozmyslaj, uvidis, ze to nie je take strasne...

palencarova
16. máj 2012

@mirkapb
😅 😅 😅 ja som taká splašená kravička....To prečo nevymyslia test,ktorý funguje už o deň,dva? Juuuuj,to čakanie.Nejako z toho dnešného testu nie som sklamaná,bolo priskoro

mirkapb
16. máj 2012

@lienkasophie no, ak mávaš ovu v strede cyklu, čo nemusí byť u každého, tak by to uhniezdenie mohlo byť 🙂

mirkapb
16. máj 2012

@henca74 cykly som mávala vždy pravidelné 28 dní, ale ako som začala piť alchemilku, tak sa mi posunula ovulácia a tým sa aj celý cyklus predĺžil, prvý cyklus bola ovulka ešte načas cca 14 deň (vtedy som ešte nemerala BT, tak to neviem presne) a cyklus bol normálne 28 dní. V dalšom cykle sa mi ovulka posunula na 17 DC a cyklus bol 30 dní a tento posledný som mala ovulku až 25 DC a cyklus bol až 37 dní. 😠 Teraz už nepijem čistú alchemilku, ale čaj Gynastan a jem ľanové semiačka, tak dúfam, že ovulka nebude tak neskoro. 🙂

mirkapb
16. máj 2012

@palencarova na teste Pepino, ktorý mávajú v DM píšu, že ukáže už myslím 2-3 po oplodnení, ale vraj je to kravina, že takto skoro to ešte nemôže ukázať, ved vtedy ešte vajíčko neni ani uhniezdené.

palencarova
16. máj 2012

@mirkapb
😅 😅 😅 ja som taká splašená kravička....To prečo nevymyslia test,ktorý funguje už o deň,dva? Juuuuj,to čakanie.Nejako z toho dnešného testu nie som sklamaná,bolo priskoro

palencarova
16. máj 2012

@mirkapb
aha moja malá ti to poslala ešte raz 😀

magic08
16. máj 2012

@henca74 povedal, ze sa bude tesit, ked to bude mat potvrdene od lekara, ale potom som ho nacapala, ako vypocitava termin porodu, tak aby som nevidela... 😀 😀 😀

henca74
16. máj 2012

@mirkapb nemuselo to byt cajom, nebola si chora, alebo aj stresom to mohlo byt...

henca74
16. máj 2012

@magic08 juuuuuj ty chlapy 😉

henca74
16. máj 2012

@palencarova ved skusis o par dni...

macka23
16. máj 2012

ahojte, chodim vas sem sem tam citat, tiez sa snazime, uz som aj BT zacala merat, a teraz to cakanie...tak sem sa chodim ukludnit, ze nielen ja som taka nedockava 😀
drzim palce dievcata, nech sa uz dockame 😉

lienkasophie
16. máj 2012

@henca74
@magic08 ovu neviem... nemeriam ani nesledujem.. zatial to nechavame na náhode.. na osud 🙂
len som bola prekvapena z toho... čo to može byt.. 😕

mirkapb
16. máj 2012

@henca74 no nemuselo to byť tým čajom, ale už som tu čítala viac príspevkov od báb, že alchemilkový čaj im rozhádzal cyklus. Chorá som nebola a stresu som mala dosť aj predtým a mrcha chodila načas. Ešteže som si merala BT a vedela som, že som mala posunutú ovulku, lebo minulý cyklus už by som bola celá šťastná, že čakáme baby, lebo keby som nevedela, že som mala neskôr ovuláciu, myslela by som si, že mi mrška mešká vyše týždňa, ale kedze som vedela, že ovulka bola neskôr, tak som aj neskôr čakala mrchu, ktorá nakoniec aj dorazila ☹

mirkapb
16. máj 2012

@palencarova no šikulka malá, už sa učí koníkovať 😀

henca74
16. máj 2012

@mirkapb veru, to meranie je na nieco dobre 😉

palencarova
16. máj 2012

@mirkapb
tak jej len mobil do ruky,alebo posadiť za PC,juuuuj tak to by boli faktúrky 😀

palencarova
16. máj 2012

juuuj,no ale toto je strašné.Ak by som vedela,že sa tak cítim kôli drobcovi,tak sa teším,no mentálne neviem z čoho to tak je a nechcem vziať žiadnu tabletku ani od bolesti a ani na žalúdok.Je mi strašne,tak kde sú tie // aaaaach ☹ 😢

henca74
16. máj 2012

@lienkasophie no tak to je ti tazko poradit...mohla to byt ovu ale aj uhniezdenie

zora256
16. máj 2012

@miminka327 Ahoj!
A to si kde bola?Lebo aj za Cerovom je jeden taký,až normálne cítiť zneho akoby Satana ☹ A stále sa vychvaľoval aký je známy,že koľký knemu chodia a tak.
@wolawka Ahoj!To je veru nevyspitateľné len keby nás poslúchalo,tak by bolo super,že?

zora256
16. máj 2012

@mirellka Ahoj!
Mne je jedno,či dáš také hore do diskusie,ale zrejme by ktomu aj napísali žienky🙂Díky,aj som odpísala🙂Držkám palčeky,aby si o tých 9-10 dní mala krásne// 😉

lienkasophie
16. máj 2012

baby kto mi poradí s meraním BT ?? meria sa stále celý mesiac - okrem MS?? a aký používate teplomer digitálny? 😅 a skor než vstanem z postele? alebo ako to je? kde sa robia tie grafy? nič o tom neviem.. 😅 a čo znamenajú tie teploty? kedy je ovu - pri kolkych stupnoch? 😀

lindusik
16. máj 2012

Ahojte dievcence, tak a je rozhodnuté-od ďalšieho cyklu začíname so snazenim 🙂 ms by som mala dostať onedlho... Juuuuj už sa tesiiiiiim 🙂
Testiky nákupné,teplotu si zatiaľ nebudem merať,tak dúfam že sa nám to podarí tak rýchlo ako pri dcérke 🙂

miminka327
16. máj 2012

@zora256 to ja som bola v prievidzi,on je taký úplne tučný chlap,ale v cígli-to je dedina,tam je tiež taká jedna ľudová liečiteľka-volá sa Ágáta! Je to taká babička a je veľmi milá a veľa ľudom už pomohla atiež nepýta,iba to čo chce každý dať,tak dá !

henca74
17. máj 2012

@lienkasophie je tu na konikovi samostatna tema grafy BT...skus si precitat a napisat dievcatam, na vsetko ti odpovedia, su uz skusene...

magic08
17. máj 2012

@lienkasophie prezri si tuto stranku http://www.elep.sk/symptotermalna-metoda urcite tam najdes vsetky informacie ktore potrebujes... ak by si niecomu nerozumela napis, poradim... drzim palce

andyb25
17. máj 2012

@henca74 @mirellka @miminka327 @magic08 @mirkapb @zora256 tak ako dnes? Sa nám to tu trošku rozbieha 😉 ,Ja zatial pomaličky stúpam