icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
17. máj 2012

@andyb25 ja sa drzim furt na 36,8
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403
mohla by som trosku stupnut, bo sa mi napaci ta teplota...

andyb25
17. máj 2012

@magic08 no ešte nie som taká zbehlá, ale veď si vyššie ako pred ovu 🙂 , ale na mňa máš fakt nízke teploty to sú moje predovulačné 😎 . Hlavne nech nejdeš dole, aký dlhý mávaš cyklus ešte si netestila? 😉

andyb25
17. máj 2012

@macka23 ahoj kolký DC si?

magic08
17. máj 2012

@andyb25 zajtra - sobotu nedojde mrcha... 😀 testila som, kukni album

andyb25
17. máj 2012

@magic08 aha, už som si spomenula, marilo sa mi niečo že si testila 😉 Obdivujem ťa že vydržíš, ale jasné ked je duch tak treba počkať nech sú radšej kolajnice. Moooooc držíííím palce 🙂

macka23
17. máj 2012

@andyb25 no ja som myslim 28DC, takze cakam kam sa pohnem nasledujuce dni 🙂

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/macka23/graf...

magic08
17. máj 2012

@andyb25 robila som rano test - Pepino a ciarka je silnejsia

andyb25
17. máj 2012

@macka23 podla grafu mávaš tuším 28DC ? Vidím, že si už testila ale ešte nič nebolo. No tak hlavne nech neklesneš 😉

macka23
17. máj 2012

@andyb25 sak to, ze ma prsty palili 🙂 uvidim cez vikend, kolko vydrzim 🙂 a ty ako? minuly mesiac si mala myslim pekny gtraf, len to potm nejak kleslo ☹ tak snad maj lasky cas nam to vynahradi a urobi nas stastnymi 🙂

miminka327
17. máj 2012

@andyb25 supersky !!!!Ja nič,ja budem čakať na ms...ale graf robím---u nás doma 😀 😀 už 15deň pôstime 😀 😀 čo Ti poviem 😵 ,ale dnes už bude tulky-tulky 😀 😵 ,ale plodiť ešte nič...toto bol dlhýýýýýýýýýý mesiac 😀

miminka327
17. máj 2012

@magic08 si nevydržala do soboty 😀 ...? ja by som asi tiež nieee 🙂 😵

andyb25
17. máj 2012

@miminka327 tak nech rýchlo dorazí mrchaňa jedna 😀 . Nezávidím Ti 😢 , ale zas určite to bude bezpečnejšie 😉 Tak dnes veľa zdaru 😀 😀 😉

mirkapb
17. máj 2012

ahojte, ja som dnes akosi stúpla, nieviem, čím to je. Oproti minulému cyklu je to moja obvyklá predovulačná teplota, ale vtedy som merala o hodinu neskôr, teda nie vždy o hodinu, merávala som o siedmej ale niekedy sa Adamko zobudil skôr a ja som mu mohla márne vysvetľovať, nech ma ešte nechá ležať, že musím merať BT 😀 . Tak som teraz začala merať o šiestej, vtedy ešte spinká, budí sa okolo pol siedmej. Uvidíme aká bude teplotka zajtra.
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f

mirkapb
17. máj 2012

@mirellka pozerala som dnešný grafík, vidím, že teplota zase stúpla. Super. 🙂

mirkapb
17. máj 2012

@magic08 podľa máš teploty ok, ved je to viac ako si mala pred ovulkou. Čo som sa dívala na ff grafy s tehu tak je tam dosť grafov, kde bola tiež teplota v tehu cca tých 36,8. A hlavne, že čiaročka silnie.

mirkapb
17. máj 2012

@lindusik super, vitaj medzi nami. Tak nech mrcha dorazí čím skôr a môžte začať snažilkovať. 🙂

mirellka
17. máj 2012

@zora256 ďakujem za prianie,nie do fora nechcem aby to nebrali ako reklamu a pak ma admin stopne a čo by som bez vás robila 😀 😀 😀

mirellka
17. máj 2012

@magic08 máš ju hore stále,myslím že teplotka je ok...dobré to bude uvidíš 😉

magic08
17. máj 2012

@miminka327 nie, nevydzala, ved vravim, ze mne panbozko trpezlivosti nenadelil... ale ze ani trosku... 😀 dnes kupim este mamatest a urobim cez vikend uz... 😀

@mirkapb hej, to ma utesujem, ze ciarocka silnie... tak snad to dotiahneme do uspesneho konca

magic08
17. máj 2012

@mirellka dakujem moja... ty ako dnes?

mirellka
17. máj 2012

@andyb25
@magic08
@miminka327
@mirkapb
@zora256 ahojte 🙂 ja dnes takto 😀 😀
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

neviem síce ako to bude lebo keď som merať začala som už bola v čase ovu fázy tak neviem aká by bola teplotka pred ovu , hmm no uvidíme či z toho niečo bude 🙂

magic08
17. máj 2012

@mirellka no zatial pekne vidno rozdiel v teplotkach... ovu bola, snazenicko tiez, tak uz len cakat... 😀 drzim palce

mirellka
17. máj 2012

@magic08 ďakujem pekne 😉

miminka327
17. máj 2012

@mirellka no pekne to vyzerá 😉 ! Aspoň vieč,že bola ovu 😵 !

miminka327
17. máj 2012

@magic08 no som netrpezlivá teda na sobotu 😀 😀 😀 ,nech len silnie! Aj si sa už podelila s maličkým tajomstvom,alebo ešte zatial nie ??? 😵

lienkasophie
17. máj 2012

@magic08
@henca74 vdaka kočky za rady 🙂 vyzera to zložito 😅 či to sa mi len zdá ked to vidím prvý krát? 😀

andyb25
17. máj 2012

@lienkasophie neboj, nie je to zložité, hlavne meraj, zapisuj a baby ti ti poradia keď si nebudeš istá 😉

mirkapb
17. máj 2012

@lienkasophie neboj, naozaj to nie je nič zložité. Mne sa do toho tiež moc nechcelo, tiež sa mi to zdalo komplikované a teraz sa už večer teším, aká bude ráno teplota, hlavne ked už očakávam ovulku a potom samozrejme po ovulácii. 🙂

wolawka
17. máj 2012

@magic08 ahoj,no čo nového? 🙂

magic08
17. máj 2012

@wolawka nic, vsetko po starom... 😀