icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
17. máj 2012

no vyzera ze silnie 🙂

colo80111
17. máj 2012

@magic08 Blahoželám......Ja som to mala presne takéto isté, no robila som si len dva testíky 🙂) Už len vydržať pár mesiacov a dieťatko bude na svete 🙂

macka23
17. máj 2012

@magic08 krasne 🙂
a u mna zacinaju predmenstruacne bolesti...dufam, ze nepride potvora 🙄

lindusik
17. máj 2012

@mirkapb dakujem 🙂 vidím že ste tu riadny silný tím 🙂 mrchu by som mala dostať zajtra,tak prvý krát sa na ňu aj tesiiiiiiim 🙂 a začnem testovat 🙂

lindusik
17. máj 2012

@magic08 gratulujem 🙂 krasny pohlad na tie II ciarky 🙂ako dlho ste sa snažili ?

zora256
17. máj 2012

@miminka327 Ahoj!Tak sú aj dobrý ľudia,a tak je podľa mňa ten kto nič nepíta a nečaká,ten skutočne pomôže🙂

zora256
17. máj 2012

@andyb25 Ahoj!
Tak ja mám teraz akési bolesti voaječníkoch a aj ovu testík som si spravila,nuž nedarí sa mi ho odfotiť kvôli blesku☹A nerozumiem sa do faťáka,nuž ale je slabučko pozitívny a to sa mi ms len včera skončila,hoc špiním aj teraz:-/Tak neviem asi bude ovu,ale dosť skoro,a Duphaston len 23.5.začínam brať na 14 deň cyklu.A chlapa mám tento týždeň unaveného,keďže o 11 vnoci dôjde z poobednej☹Nevadí,ja len dúfam,že v septembri sa podarí,ako mi karty ukázali 😵 ,aspoň by bolo bábo v júni a v júli bude mať náš synček už 2 roky🙂

zora256
17. máj 2012

@magic08 Krásne silnie,držkám palčeky,a tíško gratulujem🙂Ja som dnes mala ovu testík taký slabunký ako máš prvý tehu test,len neviem odfotiť kvôli blesku na foťáku:-/.

zora256
17. máj 2012

@wolawka Ahoj!
Lekár ma nepozrel,ale ako som mu vysvetlila svoj cyklus a menzes,tak uznal,že tehu som určite nebola a vypísal Duphaston na 3 mesiace aby som mala dosť a potom v auguste pôjdem dať vypísať a v septembri na preventívku,to by bolo super,keby na preventívke zistil,sonom,že som vtom 😀 .To by sme mali krásne 5 výročie svadby🙂

henca74
18. máj 2012

@lienkasophie prvy mesiac vyskusas, naucis sa a druhy mesiac uz budes radit inym babam ty ;o)))

henca74
18. máj 2012

@miminka327 ako sa ma pacient?poslucha?teraz ma napadlo, skus si niekde zistit ako to je, ked je teraz chory a spermie sa tvoria nejakych 74 dni, ze ci sa potom mozete snazit...mozno este jun, jul by ste mohli...neviem, len ma to tak napadlo ;o/

henca74
18. máj 2012

@magic08 pekne silnie testik...tak len sa drzte ;o)

andyb25
18. máj 2012

@magic08 ahoj, tak tomu ver že silnie 😉

henca74
18. máj 2012

@andyb25 @mirellka @mirkapb a neviem na koho som este zabudla...ahojte baby, vcera som bola v ke, tak som nepisala...dobrala som vcera soju, teplota stale rovnako...dnes skusim ovu test ci silnie...kooooonecne slniecko u nas;o)))))

andyb25
18. máj 2012

@zora256 ahoj, pozor on nie je slabo pozitívny, ovu test sa berie ako pozitívny až keď je kontr.čiarka rovnako silná, alebo sinejšia ako testovacia 😒 . Tak to je diobre že plánuješ až v septembri takto aspoň zistíš ako tvoje telo funguje a kedy vlastne mávaš ovu, je pravda, že niektoré baby majú ovlku hneď po mrche. Ak teda ešte neplánuješ otehu hneď tak len meraj teplotku a aj tak zistíš kedy bola ovu a testíky si ušetríš 😉 . A možno motyka vystrelí 😀 .

andyb25
18. máj 2012

@henca74 @mirellka @miminka327 @mirkapb @zora256 @magic08 😀 taj ja dnes troška pokles ale aj minulý mesiac som zo začiatku vyšívala 😀.

miminka327
18. máj 2012

@henca74 no ,skusim nieco najst niekde...dakujem,to si ma,ale nepotesila 😉 😔 !

miminka327
18. máj 2012

@andyb25 pohoda 😀 😀

henca74
18. máj 2012

@andyb25 presne to som chcela napisat zora256 ;o)))

andyb25
18. máj 2012

@miminka327 ja viem, šak preto ten smajlík 🙂 som čítala čo písala henca, tak snáď nie 😒 ale radšej vydržať a mať zdravučké bábo 😉

miminka327
18. máj 2012

@andyb25 ach...no jo,neviem či nezavolám gynekologičke.... 😔

andyb25
18. máj 2012

@henca74 sa robím múdra 😀 😀 😀 ale odpisujem len vtedy ak som si istá 😉

andyb25
18. máj 2012

@miminka327 no skús niečo aj vypátrať na nete, ale ak sa dá tak jej zavolaj čo povie, možno ťa poteší 😉

mirellka
18. máj 2012

@magic08 toto je krásna motivácia takéto testíky,pekne ti čiaročka silnie,nemaj boja je to vidno 🙂 🙂

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 ahojček,daj grafík nech ti môžeme okolo toho mudrovať 😀 😀 😀

andyb25
18. máj 2012
mirellka
18. máj 2012

@miminka327 ahoj moja,no čítala som hore a to je fakt blbé ale možno to tak nemusí byť,podľa mňa treba vystrieľať tie spermie ktoré sa vytvorili počas choroby a ak je teraz fit tak sa začnú tvoriť nové ,v zdravom tele zdravý duch 😉 tak nieje o čom 😎
či hovadinu som napísala 😕 😨 to je môj len taký lajcký názor 😀 😀 😀 🤐

magic08
18. máj 2012

@colo80111 dakujem, no ja mam doma cely arzenal testov este, takze urcite spotrebujem... 😀

@macka23 meras aj BT? klesa teplotka ci sa drzi... lebo pocit na mrchu mam aj ja... bolesti v podbrusku, je to normlane aj v tehu taketo bolesti...

@lindusik dakujem... no v podstate toto je prvy cyklus fakt aktivneho snazenia... brala som fytosoju, pila alchemilku a tiez vitaminy som uzivala... no tak cvicne sme sa snazili asi od januara

@zora256 dakujem, len pekne testuj dalej, ona zosilnie...

@henca74 dakujem...

@mirellka dakujem moja... v skutocnosti bola ciarocka este silnejia, len to neslo odfotit... zajtra rano robim dalsi... som zvedava 😀

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 ako že nič 😕 🙂 začína ideálne 🙂 , mňa tie grafy nejak chytili 😀 😀

andyb25
18. máj 2012

@mirellka veď ja sa nesťažujem, len mám slabú mykozu tak včera som natrela canesten, snáď do ovu zmizne.... 😖 . A včera som testla ovu že istota, ale ešte bieloooooooooo. tak až od nejkého 11 DC budem testovať. Keďže ste tu viaceré písali že záleží aj ktorý vaječník, len ja si neviem spomenúť ktorý to bol minulý mesiac 😀 😵