icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

andyb25
18. máj 2012

@mirellka a budem rada ak mi budete okolo grafu mudrovať 😀 sa zas niečo naučíím 😉

macka23
18. máj 2012

@magic08 no meriam, aj ma prsty palili dnes tak som testla...a na teste bolo bielooooooooo ☹
...ale aspon budem mat pokoj cez vikend - dojde -dojde, nedojde -nedojde, testy uz doma nemam ☹

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/macka23/graf...

miminka327
18. máj 2012

@mirellka ja si to tiež myslím 🙂 😵

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 ak ovu necítiš tak ani nevieš zistiť jedine že by ti doky povedala ale ja som teraz cítila oba vaječníky i keď pravý viac tak som vedela aj podľa dokyho.Miminka raz písala že na mykózu myší chvostík je dobrý,robiť si kúpeľ ale nie som si istá či to bol ten chcostík,ona ti to určite napíše ...

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 ale je to pekné závislosť ja už oči rozcapím ešte pred budíkom a šmátram kde po teplomery , už by som bez neho ani nevstala 😀 😀 😀 grafy majú svoje čaro..

andyb25
18. máj 2012

@mirellka ja ju práveže cítim, ale som si nezapísla ktorá strana.... 😒 trošku mi pamäť neslúži, ale mám na to papier 😝

mirellka
18. máj 2012

ja zatiaľ takto,bodaj by to tak zostalo 😀 😀 😀 😵
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...

magic08
18. máj 2012

@macka23 no grafik mas peknucky... nech len sa teplotky drzia hore

andyb25
18. máj 2012

@mirellka ja sa tiež budím pred budíkom 😉 a najradšej by som bola, keby sa dali tie rána urýchliť, vieš že už večer by bolo ráno nech viem ako sa to vyvrbí 😀 😵

magic08
18. máj 2012

@mirellka len sa pekne drz hore... 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/26f403 ja si robim hadika... 😀

macka23
18. máj 2012

@magic08 no dufam, ze sa to nepokazi 🙄

@andyb25 to je najhorsie, aj ja uz vecer cakam kedy bude rano a modlim sa nech neklesne 😀
5.45 som uz hore a potom uz neviem zaspat 🙂

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 to poznám nič si z toho nerob ,napadne ťa to keď to už nebudeš potrebovať vedieť 😀 😀
ja mám taký tréning na pamäť,vždy si píšem čo mám nakúpiť a samozrejme lístok zabudnem doma a tak sa snažím spomenúť čo som si písala no niekedy niečo zabudnem ale vždy kúpim aj to čo netreba 😀 😀

andyb25
18. máj 2012

@mirellka tak držím palce ale asi by si mohla ešte hore ísť, i keď voči predošlému grafu máš vyššie teploty 😉 hlavne že si vystihla tu ovulku, keďže bola tak skoro 😉

andyb25
18. máj 2012

@mirellka j´´ó klasika ten papierik, ale ja som to myslela doslovne, keďže som po mozgovej príhode 😉

magic08
18. máj 2012

@macka23 drzim palce aby sa nepokazilo a teplotky sa drzali hore..

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 ja mám trošku stres keď idem kuknúť koľko mám bo mám boja že nejak moc klesne a keď je takto hore tak meriam 2 -3 krát 😀 😀 asi zaspávame všetky s tou istou myšlienkou ...teplomer a číslo čo ukáže 😀 😀

macka23
18. máj 2012

@magic08 no nic, no zasa cakat do dalsieho rana 😔

idem vymalovat izbu, nech mi ten cas prebehne 😠

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 juj moja prepáč ,som pozabula si to spomínala 😖

andyb25
18. máj 2012

@mirellka to nič ja si z toho robím srandu 😀 😀 😀

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 uff no mohla , nemám to ani s čím poriadne porovnať bo je to 2hý poriadny graf,ten minule anovulák z toho moc nevyčítam a teraz som začala hneď s vyššiou teplotou i keď som brala clostil a údajne ten zvyšuje teplotu tak fakt neviem...takže musím sa skamarátiť s časom a ten mi pak ukáže 😨 😀

mirellka
18. máj 2012

@andyb25 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidíš ty máš aspoň dôvod čím si zábudlivosť ospravedlniť ale ja som ani príhodu nemala a výpadky mávam tiež 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

magic08
18. máj 2012

@macka23 neboj, to zbehne... 😉

mirellka
18. máj 2012

Babule opúšťam vás ak sa bude dať sem tam nakuknem,dnes príde ségra s rodinkou na víkend tak idem pomaličky variť,pratať atď.Majte sa pekne ,pekný vikendík želám , ahojte 🙂 🙂

miminka327
18. máj 2012

@henca74
@andyb25
@mirellka
@magic08 a baby proste všetky...normálne som skúmala všetko na nate o tom herpese,takže nie je to v dnešnej dobe život ohrozujúce ochorenie,pokiaľ však neni sprevádzané iným ochorením,ako je napr.: AIDS,onkologické ochorenia a podobne ! Keď sa včasne lieči,tak neni ani také bolestivé! dostať ho môžu iba tí ktorí už prekonali ovčie kiahne,ale stáva v 1%ľudstva,že ho dostanú aj tí čo toto nikdy nemali,ale že to už naznačuje-tiež nejaké onkologické ochorenie,oslabenú imunitu,stres atď...Dotyčný ho môže mať od 2týždňov---do 1roka---myslím nejaké fľaky,alebo ešte to cíti proste ! Dokonca ani pre matky,ktoré sú tehu by nemali byť nebezpečné--do 30tt,ale potom neskôr,to môže dostať aj bábo,ale to je diskutabilné! Píšem iba čo som sa dočítala ! Takže nejdem nič siliť---staré bičíky pôjdu niekam inam... 😎 a potom uvidíme neskôr! Tabletky doužíval,na bruchu to už nemá a na chrbte tie fľaky,presne ako od kiahní,ale keď sa to lieči dlhšie ja to neovplyvním.Natierať sa natiera stále,tak uvdíme! Inak sa necíti vôbec zle 🙂 😵 To je môj prieskum 😉

henca74
18. máj 2012

@andyb25 dooooobre si napisala, predbehla si ma...;o)))))

andyb25
18. máj 2012

@henca74 a čo???? 😀

henca74
18. máj 2012

@miminka327 no ja som myslela to, ze ked teraz je chory, tak za 74 dni bude mat spermie ovplyvnene tymi liekmi, ktore berie teraz a bude trvat dalsich 74 dni kym sa mu nevytvoria dalsie, neovplyvnene liekmi...

henca74
18. máj 2012

@andyb25 no to s tymi slabo pozitivnymi testami...si sikulka

andyb25
18. máj 2012

@henca74 ďakujem sa učím 😉

miminka327
18. máj 2012

@henca74 hovorím,nejdem nič siliť 😉