V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 no ale junove by mali byt este tie zdrave...no neviem, tak aj baby tu pisali v jednej teme, ze ked muzi zacnu brat vitaminy na zlepsenie kvality spermii, tak vysledky su az po tych 74 dni...
@henca74 ---dozrievajú každých 84dní a neviem to by potom musel byť každý úplne fita nikto nevie čo sa mu deje v tele stále si myslím. To by potom napríklad vadilo,keby má aj nejaký chlap črevnú vyrózu...to je tiež nieco v tele,keď to má vplyv na spermie,teda podľa mňa... 😵
baby ake ste znamenia?plati na vas ta charakteristika?a krvne skupiny?
@henca74 veď hej,ale keby chcem aby bol úplne fit,to by som ho musela vymeniť 😀 😀 😀 ,alebo aspoň odnaučiť fajčiť 😀 😀 😀
@miminka327 mozno ich to ovplyvnuje v kvalite, pohyblivosti, mnozstve...neviem
@henca74 ani ja....nie som lekár 🙂
@miminka327 chlapa neprerobis, to by musel chciet sam...a kazdy mame nieco, no nie?a nevymienaj, dnes uz asi "normalni" chlapy vymreli alebo su uz zadani a za zenu maju nejaku furiu ;o)))))
@henca74 no ja práveže som strašne pažravá keď si dám sladké hneď mám chuť na niečo slané, a klobásou a slaninou nepohrdnem 😀 😀 😀 no a dilema čo variť, je u mňa tiež. Milujem keď sa spýtam čo by si dali, im to je jedno,......ale potom uvarím na čo mám ja chuť a môžem si to jesť sama......... 😠 😠 😠. Ale to je asi všade, hlavne malý je dosť vyberavý a nezje všetko, tak ho netrápim, lebo potom ho napína.... ale občas ho kašlem odbijem ho par.buchtami alebo podobne a nám s mm uvarím to čo chceme 😎 a znamenie som vodnár 😝
@miminka327 chlapa nemeň, je velka pravdepodobnosť že bude ešte horší ako ten ktorého máš doma 😉 😀
@mirkapb pridaj grafík 🙂
@miminka327 veď to je jasné, sranda musí byť 😉 25.január aj moje dieťa 😀 a ty?
@andyb25 ty si narodená,ako moja babka 🙂 ! Ja som 14.2. 😀 a synko je v marci-baraaaan 😀
tu je môj dnešný grafík, zatiaľ nič zaujímavé, aj ked včera mi vyskočila teplota, od zajtra sa chystám piť grepový džus a robiť ovu testy. Neviete aká značka tých džusov je najlepšia. Minulý cyklus som pila Tesco, mali dvojaké druhy, jeden bol taký slabší a druhý silnejší, skoro som nevládala vypiť ho 0,5 l, ale čo by som neurobila pre bábo, však?
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f
ešte som sa chcela opýtať, babenky, kedy si meriate teplotu? Ja mám budík na 6.00, ale vždy sa zobudím cca 10-15 minút pred. Nikdy neviem, či mám zmerať hned po zobudení, alebo mám čakať do tej šiestej, viem, že keby som si dala budík skôr, tak aj tak by som sa zobudila zase o čosi skôr.
@miminka327 jéj ty si valentínka 🙂 ale to si už koniec vodnára ja som začiatok 😉 aká náhoda s babkou, mne ked dávali termín pôrodu tak bolo okolo 19-22.1. a mám pár známych okolo tohto termínu, tak sa dohadovali na koho narodky to bude a nakoniec čo ma vôbec nenapadlo, že 25 je kúsok som si porodila na vlastné narodky 😀
@andyb25 no som,ale vtedy sa to tak neoslavovalo,beriem to normálne ! 🙂 No dala si si najkrajší darček prosteee 😉 😀 😀 😵 !

@andyb25 ked mas mykozu, tak musis obmedzit cukor a biele pecivo nejedz, lebo to ju len podporuje...a nejake probiotika na to nie su?