icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

linddi
18. máj 2012

@magic08 ja dúfam, že u mm nebude problém, prvé dieťa sme mali na 1x a teraz už viac ako rok nemôžem otehotnieť. Ja práve ovu cítim podľa bolestí a testov - plodného hlienu mávam málinko - aj preto som chcela vyskúšať sóju príp. grepový džús...

magic08
18. máj 2012

@linddi to bolo moje davkovanie, pretoze kojim, tak som si radsej nasadila slabsiu variantu... no ak zozenies tuto fytosoju http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/
tak by som kludne zacala od 3 DC - 7 DC - 3-3-4-4-5
treba pocas dna pit vela vody, vela zien z toho boli hlava...
mna nebolela

supi
18. máj 2012

@magic08 aj ja som mala take iste davkovanie, od ellli 🙂

henca74
18. máj 2012

@linddi no to mas len pozitivny test, ale neznamena to, ze ku ovulacii aj dojde...takze podla mna zacni najprv merat a zistis ako ti telo funguje, ci ju vobec mas, ak ano, tak zbytocne budes brat soju...co ty na to @magic08 ?

supi
18. máj 2012

@henca74 BT meram...akurat mi pred chvilou uz zacali mierne bolesti tak asi sa to pomaly zacina prebudzat 😀 😀 dufaaaaaaam 😀

magic08
18. máj 2012

@linddi skus ten grepovy dzus 5 dni pre ovu ho pi 03,3 - 0,5 l denne na hlienik a potom by som este si este kupila Bromelain tabletky, 1-2DPO zacat užívať pocas 5 dni bromelain v tabletach (300-500 mg 2x denne) - na podporu uhniezdenia - to som vsak neskusala, vycitala som to tuna na MK od mudrejsich 😀

magic08
18. máj 2012

@supi ano? 2-2-3-3-4?
preco take slabe?

supi
18. máj 2012

@magic08 len ja som soju zacala az od 4 DC brat, tak to ktovie kedy dorazi 😒

supi
18. máj 2012

@magic08 ja neviem 😀 tak mi to naordinovala ellla z temy fytosoja...pozerala moj graf, ze ovu asi mam tak staci zatial slabsiu davku....asi

henca74
18. máj 2012

@supi @magic08 ja som brala od 3 dc...ja som brala 5 5 6 6 7, tak uvidim, ze ci nieco z toho bude...

supi
18. máj 2012

@magic08 a inak ma totalne brutalne bolela hlava jak kona, vsetky dni...to som este nezazila...a pila som dost

magic08
18. máj 2012

@linddi
suhlasim s @henca74 to ze je pozitivny ovu test, neznamena, ze k ovu skutocne dojde... takze jeden mesiac skus merat a ak zistis, ze ovu nebola, soja by mohla pomoct
baby ste rychlejsie ako ja, ja kym natukam pismenka.... 😝 😝 😝

magic08
18. máj 2012

@supi raz dojde... 😀
ja som si naordinovala slabsiu davku, lebo este kojim, tak som radsej slabsiu dala....
mna halva nebola vobec, nic, ani tuk...

@henca74 hm, dobre silnu davku si mala? to si si sama naordinovala taku?

henca74
18. máj 2012

@supi mna minuly mesiac prvy den bolela strasne, dala som si panadol ultra rapid, za pol hodku bolo dobre a potom ma uz vobec nebolela a ani tento mesiac...

henca74
18. máj 2012

@magic08 sama, ja som citala od zaciatku tu temu o fytosoji, mala som predlhy cyklus 73 dni, aj dr.vravela, ze treba prebudit vajecniky, tak som si tak dala ako pisali na zaciatku baby...

linddi
18. máj 2012

@henca74, @magic08: vďaka baby za rady, frčím z práce 😀 , asi budem musieť začať merať, aj keď som sa tomu doteraz tak bránila... neviem, prečo sa mi do toho tak nechce, ale asi to bude jeden zo spôsobov, ako zistím, v čom je problém 😝 Určite do tejto témy ešte nakuknem 😉

henca74
18. máj 2012

@linddi drzim palce ;o)

magic08
18. máj 2012

@henca74 aha, tento cyklus beries prvykrat?

@linddi drzim palce, a vela elanu do merania... 😀

silvuskaa
18. máj 2012

ahojteee 🙂 dnes som si bola kupit Macu...beriete niektora?

henca74
18. máj 2012

@magic08 uz druhy cyklus, ale prvy som mala straaasnu chripku, takze ovu asi ani nebola

henca74
18. máj 2012

@silvuskaa ahoj, ja neberiem...nepozerala si tu na konikovi temu o maci?

magic08
18. máj 2012

@henca74 tak drzim palce, nech ovu uz teraz nezabrani nic.... a na konci cykus // 😀 😀

silvuskaa
18. máj 2012

@henca74 ano vcera som nasla temu o nej tak som isla dnes kupit a uvidime.....ani si neskusala?

henca74
18. máj 2012

@magic08 noooo mola by si nas tu vsetky nakazit...tvojim tehu virusikom ;o))))

henca74
18. máj 2012

@silvuskaa neskusala som, ja som brala gynex a teraz estrozin...a fytosoju...

andyb25
18. máj 2012

babulky, idem ja už pomaly, cez víkend skúsim aspoň čítať, aby mi niečo dôležité neušlo a v pondelok sa vidíme cez písmenká 😀 . Pekný slnečný víkend vám prajem 😉 🙂 😵

henca74
18. máj 2012

@andyb25 aj tebe pekny vikendik, hlavne nech uz slniecko svieti...

silvuskaa
18. máj 2012

@henca74 hlavne nech sa zadari ked skusame uz vsetko mozne 😀

miminka327
18. máj 2012

@magic08 ako u nás 🙂...ja vodnár a krpec baran... 😀 a je malá aj vzdorovitá??? 😀

miminka327
18. máj 2012

@mirellka
@henca74
@magic08
@andyb25 baby 🙂,takže dnes som volala aj mojej gynokologičke a povedala,že už sa môže kľudne plodiť ďalej,že keď je 2 týždne po chorobe a je fit,že to vôbec nevadí! Že vtedy by to nedoporučovala,keď je to najviac rozšírené,ale to predsa vie každý 🙂,tak ma aj upokojila a potešila ! Len aby ste vedeli 😵