V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 nooooo tak to je super spravicka...tak nech je buduci mesiac uspesny... ;o)))))
@andyb25 Ahoj!
Tak som aj ja,ešte stále sa poriadne nevyspím,lebo akonáhle mm ide do práce alebo príde v noci z poobednej,tak sa otáča,mrnčí atď,takže to sa nedá,stále som vždy viac a viac vyčerpaná☹ a ani neviem kedy sa poriadne vyspím:-/,a preto plánujem tak skoro,druhé,aby som zas nemusela znova začínať,po dobrých spánkoch odznova,to by som sa asi už zláznila,a takto sa hádam spolu naučia vnoci spávať,a možno druhé bude dobrým spáčom 😵 .
Ahojte,nedávno som Vám pisala že začíname snazilkovat,len čakám na mrchu a ide sa na to... No ale mrcha mala prísť včera a neprisla a ani dnes zatiaľ nič. Inak mi chodí presne vždy. No tak som si samozrejme 🙂 spravila testik,ale vysiel negativny. A keď nad tým tak rozmýšľam v poslednej dobe som strašne unavena a bolieva ma hlava , chodím častejšie na malú,ale to pripisujem stresu v práci.a už týždeň má boli brucho a chrbát,ale to pripisujem blížiacej sa mrche. Jaaaaj neviem čo si mám myslieť. Pri mojom prvom tehu som mala presne tieto priznaky- unava,častejšie mocenie bolest brucha,ale vtedy mi vyšiel pozitívny test dokonca ešte pred mrchou. A teraz vyšiel negatívny :( ale prečo potom mrcha neprišla ???
Asi sa budete zo mna smiať ale naozaj mavam mrchu na čas...čím viac nad tým rozmýšľam tým viac priznakov si namyslam 🙂 🙂 🙂
ahojte, tak ja stále nič nové. Od včera pijem ten grepový džus, tentoraz 100 % z červených grepov, minulý cyklus som pila tiež 100 % ale zo žltých. Kúpila som si značku Relax a ten je dobručký. Ten z Tesca minulý cyklus bol taký horký, asi bol aj s dužinou, lebo bol taký hustý. Príznaky ovulky zatiaľ nemám žiadne, ale hádam mám ešte čas.
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f
tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,tfuj, tfuj, tfuj,
@miminka327
@mirellka
@mirkapb
@lindusik
@zora256
@henca74
@red_kika
@magic08 Ďakujem krásne !!! Teším sa s Tebou 😉 ! aj ja jedno tfuuuuuj,aby všetko dopadlo na 1* 😵
@miminka327 dakujem moja, snad to dotiahneme do uspesneho konca... 😀
@henca74 že by ďalší baran ??? 😀 😀 😀
@magic08 musíš VERIŤ !!!
@miminka327 hej, snazim sa... 😀 no uverim na 100% ze je to naozaj tehu, ked mi to potvrdi aj doki... uz len sa dozit toho dna, kedy je vhodne ist... 😝 😝 😝

@silvuskaa ja beriem, aj manzel berie... uz to budu 2 mesiace.. ale nejak stale nic