V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@linddi to bolo moje davkovanie, pretoze kojim, tak som si radsej nasadila slabsiu variantu... no ak zozenies tuto fytosoju http://www.mojalekaren.sk/fytosoja-forte-60cps/
tak by som kludne zacala od 3 DC - 7 DC - 3-3-4-4-5
treba pocas dna pit vela vody, vela zien z toho boli hlava...
mna nebolela
@linddi skus ten grepovy dzus 5 dni pre ovu ho pi 03,3 - 0,5 l denne na hlienik a potom by som este si este kupila Bromelain tabletky, 1-2DPO zacat užívať pocas 5 dni bromelain v tabletach (300-500 mg 2x denne) - na podporu uhniezdenia - to som vsak neskusala, vycitala som to tuna na MK od mudrejsich 😀
ahojteee 🙂 dnes som si bola kupit Macu...beriete niektora?
babulky, idem ja už pomaly, cez víkend skúsim aspoň čítať, aby mi niečo dôležité neušlo a v pondelok sa vidíme cez písmenká 😀 . Pekný slnečný víkend vám prajem 😉 🙂 😵
@magic08 ako u nás 🙂...ja vodnár a krpec baran... 😀 a je malá aj vzdorovitá??? 😀
@mirellka
@henca74
@magic08
@andyb25 baby 🙂,takže dnes som volala aj mojej gynokologičke a povedala,že už sa môže kľudne plodiť ďalej,že keď je 2 týždne po chorobe a je fit,že to vôbec nevadí! Že vtedy by to nedoporučovala,keď je to najviac rozšírené,ale to predsa vie každý 🙂,tak ma aj upokojila a potešila ! Len aby ste vedeli 😵

@magic08 ja dúfam, že u mm nebude problém, prvé dieťa sme mali na 1x a teraz už viac ako rok nemôžem otehotnieť. Ja práve ovu cítim podľa bolestí a testov - plodného hlienu mávam málinko - aj preto som chcela vyskúšať sóju príp. grepový džús...