icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

magic08
20. máj 2012

@lindusik dakujem 🙂

lindusik
20. máj 2012

Inak baby ja som úplne nadšena že existuje takáto stránka a že ste tu fajn babenky ;) naozaj sa tu každý úprimne teší z úspechu tej druhej,fakt super 🙂

radkatalajkova
20. máj 2012

@lindusik Aj ja som veľmi rada, že je tu pre nás takáto stránka, je to super 🙂 môžeš tu poklebetiť o hocičom aj sa posťažovať 🙂 Je to super

lindusik
20. máj 2012

No tak som si urobila ovu testik a vyšiel negatívny! Ale logicky by mal byt negatívny (keď by som tehotná) či?

wolawka
20. máj 2012

@magic08 ahoj,krásny testík 🙂 aa už si počkáme až na obrázok od dokiho ,joo?🙂)

henca74
20. máj 2012

@magic08 jeeej dakujem za popluvanie 😉

henca74
20. máj 2012

@magic08 a mas kraaaasny testik... drz sa kinderko 😀 😀 😀

magic08
20. máj 2012

@wolawka joooo a dakujem

@henca74 dakujem, budem sa snazit

supi
20. máj 2012

@magic08 prosim aj mňáááááááááááááááá 😀 😀 😀

magic08
20. máj 2012

@supi co? popluvkat? tfuj, tfuj, tfuj...

supi
20. máj 2012

tie baby co sojujete, spinili ste? lebo ja skoro kazdy den, aj po kazdom sexe...je to ok?

supi
20. máj 2012

@magic08 ano 😀 dakujem 😀 😀 😀

zora256
20. máj 2012

@magic08 Ahoj!
Ďakujem snáď mi pomôže,a budem čoskoro tehu😀,hoc ja veľmi verím,že tento rok bude aj unás úspešný🙂

magic08
21. máj 2012

@zora256 no ked si predstavim, ze mne kartarka predpovedala, ze tento rok dieta nie, ze az na buduci... no ale v podstate mala pravdu, rodit(ak vsetko dobre pojde) budem az buduci rok v januari 😀 😀 😀 😀 😀

henca74
21. máj 2012

@supi ja som nespinila vobec, skus sa popytat ellli, ze cim to moze byt ;o( a nemoze to byt ovulacia?

henca74
21. máj 2012

@lindusik ked by si bola tehotna, tak na ovu testiku by si mala rovnako silne obidve ciarocky...

tatarida
21. máj 2012

@lindusik henca74 ma pravdu.....

henca74
21. máj 2012

@miminka327 @mirellka @andy25 @mirkapb @ magic08 a ostatne baby...dobre ranko, tak dnes som bez merania, celu noc som nespala, tak by to asi ani nemalo vyznam, po tyzdni v skolke je maly chory, ma horucky, tak sa budil v noci kazdych 20 minut ;o((( vcera sa aj pozvracal...v skolke zasoplene kychajuce deti, no des...

mirellka
21. máj 2012

@henca74 @miminka327 @mirellka @andy25 @mirkapb @magic08
@zora256 aj všetky ostatné baby ahojte ! Sem tam som kukla očkom na koňa no nebolo moc času ako sa máte ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra... je nová tehulka? 🙂 🙂
Ja som takto na tom ..v piatok asi skúsim testnúť ak do vtedy vydržím 😀 😀

mirellka
21. máj 2012

@henca74 to je katastrófa,prečo tie učiteľky vôbec berú choré deti do škôlky,mne keď malá trochu soplila mi ju nezobrali...keď to vedenie nezmení tie deti budú stále choré,by som sa sťažovala asi 😠

magic08
21. máj 2012

pekne, pekne... drzim palce, nech sa teplotky drzia... tesim na piatok.. 😀 😀 😀

magic08
21. máj 2012

@henca74 tiez by som sla za riaditelkou sa stazovat... a tlacila by som na vedenie, nech zmenia pravidla... aj moja mala je v jasliach po 2,5 tydzni doma, tak som zvedava ako dlho vydrzi... najblizsie idem za riaditelkou, nech si urobi poriadky

henca74
21. máj 2012

@mirellka ako to leti...ved teraz si mala ovulku a uz budes za chvilu testovat....drzim palce, nech len pekne stupas...a vies co sa hovori? ze mas z minuleho mesiaca pohnojene...a ides tento tyzden ku dokymu?

mirellka
21. máj 2012

@henca74 😀 😀 😀 no uvidíme čo z toho bude,mám ísť teno týždeň kázal mi prísť aby pozrel či z ostatných folikov sa cysty nespravili lebo som ich mala veľa , myslela som že pôjdem v stredu ale asi to tiež nechám na piatok,ešte uvidím ako sa situácia vyvinie 😉 🙂

henca74
21. máj 2012

@magic08 @mirellka uz aj ucitelka je z toho hotova, ze aj ona je stale chora, co pochyta od deti...minule poslali domov jedneho co prisiel s horuckami, matka ho doniesla, supla do triedy, chlapcek hned vravi ucitelke, ze ho boli hlava, chytila mu celo a mal horucku.utekala na chodbu za matkou a ta, ze ci si maly nevymysla...chapete to?kamoska bola svedkom toho celeho...teraz uz na to kaslem, uz len mesiac a su prazdniny ale buduci rok to budem riesit, hodim rec s riaditelkou aby hned na zaciatku roka upozornila rodicov...velmi vyskakovat nemozem, lebo som doma nezamestnana a mame tu prechodny pobyt, tak aby mi ho nevyhodili zo skolky, je tu len jedna...

mirellka
21. máj 2012

@magic08 aj ja teším aj bojím sklamania 😖 🙂 ako sa cítiš,máš nejaké tehu pocity?

henca74
21. máj 2012

@mirellka ved mozes testnut skor, ale skus ovu test...tam by ti malo ukazat kolajnice najskor ;o)))

mirellka
21. máj 2012

@henca74 ale tak oni by mali byť radi že deti majú a rodičia škôlku platia či tam dieťa je alebo je choré takže je to len na tom ako si vytvoria systém .Ono také nezodpovedné mamičky budú skúšať do vtedy kým im v škôlke nedajú na javo že deti so soplami neberú,ja by som asi takej mamke povedala dostatočne hlučne svoj názor keby ju stretnem s chorým dieťatkom,šak aj pre to malé je to strašné aby sa zapájalo do hier keď má horúčku ...

mirellka
21. máj 2012

@henca74 juj nenahováraj mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😠
mne 2 krát hovoriť netrebaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mirellka
21. máj 2012

@henca74 dnes som len 6 deň po ovulke myslíš že by ten ovu test fakt mohol dáčo ukázať,teda ak tam bude aj druhá slabá čiarka môže to znamenať tehu ?? 😕