V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Inak baby ja som úplne nadšena že existuje takáto stránka a že ste tu fajn babenky ;) naozaj sa tu každý úprimne teší z úspechu tej druhej,fakt super 🙂
@lindusik Aj ja som veľmi rada, že je tu pre nás takáto stránka, je to super 🙂 môžeš tu poklebetiť o hocičom aj sa posťažovať 🙂 Je to super
No tak som si urobila ovu testik a vyšiel negatívny! Ale logicky by mal byt negatívny (keď by som tehotná) či?
tie baby co sojujete, spinili ste? lebo ja skoro kazdy den, aj po kazdom sexe...je to ok?
@miminka327 @mirellka @andy25 @mirkapb @ magic08 a ostatne baby...dobre ranko, tak dnes som bez merania, celu noc som nespala, tak by to asi ani nemalo vyznam, po tyzdni v skolke je maly chory, ma horucky, tak sa budil v noci kazdych 20 minut ;o((( vcera sa aj pozvracal...v skolke zasoplene kychajuce deti, no des...
@henca74 @miminka327 @mirellka @andy25 @mirkapb @magic08
@zora256 aj všetky ostatné baby ahojte ! Sem tam som kukla očkom na koňa no nebolo moc času ako sa máte ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra... je nová tehulka? 🙂 🙂
Ja som takto na tom ..v piatok asi skúsim testnúť ak do vtedy vydržím 😀 😀
pekne, pekne... drzim palce, nech sa teplotky drzia... tesim na piatok.. 😀 😀 😀
@magic08 @mirellka uz aj ucitelka je z toho hotova, ze aj ona je stale chora, co pochyta od deti...minule poslali domov jedneho co prisiel s horuckami, matka ho doniesla, supla do triedy, chlapcek hned vravi ucitelke, ze ho boli hlava, chytila mu celo a mal horucku.utekala na chodbu za matkou a ta, ze ci si maly nevymysla...chapete to?kamoska bola svedkom toho celeho...teraz uz na to kaslem, uz len mesiac a su prazdniny ale buduci rok to budem riesit, hodim rec s riaditelkou aby hned na zaciatku roka upozornila rodicov...velmi vyskakovat nemozem, lebo som doma nezamestnana a mame tu prechodny pobyt, tak aby mi ho nevyhodili zo skolky, je tu len jedna...
@henca74 ale tak oni by mali byť radi že deti majú a rodičia škôlku platia či tam dieťa je alebo je choré takže je to len na tom ako si vytvoria systém .Ono také nezodpovedné mamičky budú skúšať do vtedy kým im v škôlke nedajú na javo že deti so soplami neberú,ja by som asi takej mamke povedala dostatočne hlučne svoj názor keby ju stretnem s chorým dieťatkom,šak aj pre to malé je to strašné aby sa zapájalo do hier keď má horúčku ...

@lindusik dakujem 🙂