icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

henca74
21. máj 2012

@magic08 ved to, ze nemam teraz problem byt s nim doma, ale mne je luto, ze ideme z choroby do choroby, prelieci sa o tyzden, dva sme tam kde sme boli...ako mozu byt ti rodicia tak sebecki voci vlastny detom, ze ich chore poslu do skolky...vidim na mojom, ze je k.o. ....keby chodili len zdrave, aj ti co pracuju by mali menej chore deti...

magic08
21. máj 2012

@lindusik ja som brala femibion cele tehu a dcerka sa narodila 3950g/56 cm... 😝 no neviem ci to bolo z vitaminov, skor nie... 😉

magic08
21. máj 2012

@henca74 toto je tema co ma vzdy dostane do vyvrtky... nechapem niektore matky, ako im moze byt praca a peniaze prednejsia ako zdravie vlastnych deti... chapem ze imunitu treba cvicit, ale nie ju nicit... moja mala ma soplik a uz ju nechavam doma par dni, nech jej to prejde a niektore matky nemaju problem dat dieta do jasli aj ked vecer predtym malo teplotu... by som im asi nakopala do zadku, nech sa spamataju, mozno by ich osvietilo potom.

henca74
21. máj 2012

@magic08 musis mysliet pozitivne...vsetko bude ok, bud rada, ze sa mas dobre ;o) ku dr.chod, aspon sa ty ukludnis, pytaj si zobrat krv, aj keby si si to mala platit...uvidis, ze hcg bude v poriadku...klidek a tes sa!!!!

henca74
21. máj 2012

@magic08 tak ty si porodila uz 3-mesacne babo ;o))))))

magic08
21. máj 2012

@henca74 no ti poviem, velika bola taka, ze par kuskov oblecenia som jej uz ani neobliekla... rovno sme skocili do velkosti 62 😀

henca74
21. máj 2012

@magic08 aj teraz je mala taka velka?u nas v skolke su 2 dievcata o hlavu vyssie od maleho a on je primerany veku...vyzeraju o rok starsie a ta jedna mozno aj o dva...

henca74
21. máj 2012

@magic08 moj bol zase malicky 2250 g a 47cm...mamka sa smiala, ze 2 kg muky som doniesla domov...volali sme ho blska;o)))

magic08
21. máj 2012

@magic08 asi pojdem vo stvrtok alebo v piatok...

magic08
21. máj 2012

@henca74 no podla nasej pediatricky vyzera na 3 roky... meria 90 cm a vazi cca 16 kg.. ona je taka mala gulka od narodienia, oblecenie jej usim kupovat na 3-4 rocne deti... niektore aj na 4-5 rokov... 😝
ona taky maly jednak od narodenia...
inak tvoja mamka ma krasny zmysel pre humor, ze 2 kg muky si doniesla... som sa zasmiala... 😀

magic08
21. máj 2012

@henca74 je jedno ake velke dieta porodis, bolest je to stale rovnaka... 😀 mne musela sestricka po brusku skakat, lebo som vytlacit nevedela... dotrhala som sa hrozne, 17 len vnutornych stichov... krcok uplne dotrhany... preto mam velike obavy ako bude pri tomto tehu, ci nebudem musiet lezat nohami hore 😒 😒

zora256
21. máj 2012

@magic08 Ahoj!
Nuž ja si zvyknem v januári vyložiť na celý rok,a tam mi ukáže plodnosť len raz za rok a niekedy ani raz,tak mne pri malom ukázalo na október a splnilo sa hoc to som prvý krát vykladala na celý rok vtedy ani som neverila a predca sa splnilo,tak uvidím či aj tento krát vraveli pravdu na september😀,hoc ak by aj klamali nebola by som nešťastná,verím že bude aj druhé,a pravý čas je daný zhora,ako aj pri prvom🙂darmo sme sa nechránili 4 roky keď ajtak sa podarilo len vtedy🙂

zora256
21. máj 2012

@mirellka Ahoj!
Držkám palčeky,aby sa teplotky pekne držali a tehu test dopadol na 1* // 😵 .A čo sa týka ovu testov tak vtom sa ani ja nevyznám poriadne 😖

mirkapb
21. máj 2012

ahojte, ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/3ba26f
ovu testy ešte negatívne, skoro úplne biele, druhá čiarka je slabulinká, ale už som mala trošku bielkového hlienu 🙂

mirkapb
21. máj 2012

@yokralovnayo ja mám tiež Femibion. Pri prvom tehotenstve som tiež užívala vitamíny, vtedy ale Calibrum, malý sa narodil s váhou 2850 g a to som ešte aj týždeň prenášala. Švagriná nechcela jesť tieto vitamínové doplnky, vraj ona je veľa ovocia a zeleniny a nechce mať veľké bábo a jej malý sa narodil s váhou 4250 g, takže u nás to neplatilo. Teraz užívam Femibion pravidelne už asi tretie balenie, začala som ho jesť asi mesiac pred snažilkovaním.

lindusik
21. máj 2012

@henca74 dakujem,zajtra budem vedieť výsledky z odberov🙂

mirkapb
21. máj 2012

@miminka327 ja mám B+

mirkapb
21. máj 2012

@lindusik držím palce, aby mal pre teba zajtra dr. dobré správy 🙂

yokralovnayo
21. máj 2012

@mirkapb vdaka 🙂 hned zajtra si ho pobežím kupit.. ale mm hovorí že kym niesom tehotna, su to zbytocne vyhodene peniaze... ja neviem.. aky mate na to nazor?

mirkapb
21. máj 2012

@yokralovnayo ja beriem už teraz, s mojím druhým tehotenstvom a bábenkom to nedopadlo dobre ☹ , tak som si povedala, že teraz budem robiť všetko pre to, aby sa to neopakovalo, aj ked doktori hovoria, že si to nemôžem vyčítať, že nikto nevie čo sa stalo. Vtedy som vitamíny moc nebrala, mala som kúpený Calibrum, ale dala som si len ked ma napadlo, nie každý deň.

yokralovnayo
21. máj 2012

@mirkapb to mi je lúto ... ☹ ja som tiež nebrala prvý krát pravidelne, každý den .... a teraz sa už snažilkujete?

lienkasophie
21. máj 2012

žienky ukáže mi tehu test niečo 29 DC ??

mirellka
21. máj 2012

@miminka327 no budeme vidieť 😨 buď alebo 😀 iná možnosť nie je 😀 a krv mám 0+ prečo sa pýtaš ?

mirellka
21. máj 2012

@magic08 nestresuj sa moja,choď k dokymu čím skôr ,krv ti vezme určite ,čítala som že v 5tt vie vidieť ale len vaginálnym utz inak až okolo 10 tt ale to je určite individuálne,niekomu vidno skôr niekomu neskôr,keď si mala tak skoro pozitív testík tak možno sú aj 2 bábätka 😉 🙂

mirellka
21. máj 2012

@zora256 ďakujem moja ti mojka ,často baby píšu že keď im ovu test ukazuje // aj po ovu tak je to HCG v podstate sa mi to stalo predminulý cyklus keď som prvý krát skúšala ovu testy ukazovali mi na 28 DC // a ja som si myslela že sú nespoľahlivé no nevedela som že to môže byť tehu 😀 😀 😀

mirellka
21. máj 2012

@mirkapb takže zas len čakať,čakať a čakať ako na spasenie 😀 😀 teraz držíj ja tebe palce k ovulke 😉 🙂

mirellka
21. máj 2012

@lienkasophie záleží kedy si mala ovulku,ak si cca 10 dní po ovulke tak by mohlo ale aj nemuselo,testnúť samozrejme môžeš no ak nechceš zbytočne kupovať ďalšie testy tak by som radšej počkala ešte pár dní a budeš si istejšia 🙂

mirellka
21. máj 2012

@andyb25 fu riadny skok asi sa blíži ovu,myslím že na paplone nezáleží 🙂

andyb25
21. máj 2012

@mirellka no uvidíme ale také nízke som minule namala, a ovu vôbec necítim, žiadne príznaky 😒

magic08
21. máj 2012

@mirellka tak to by bol dobry sok, kebyze su dvojky... no rano urobim test a podla toho sa rozhodnem... vies, ked ja som len v piatok-sobotu mala dostat mrchu... to je len 3-4 dni meskania zajtra....