V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@miminka327 tak v krvných skupinách sa nevyznám ale viem že moja sa može darovať každej skupine ...a malá má rovnako ako ty a preto sme mali problémy keď a narodila bo sa nejak naše skupiny nezniesli či čo,už si to moc nepamätám,skrátka vznikajú z toho tie vážnejšie detské žltačky ...a dnes je ako kvietok krásny voňavý 😵
čaute baby pridavam sa k vam mi snažilkuje už druhy mesiac zatial nič včera som si robila test ale zatial negatyvní testovala som preto že asi 18DC som dostala mykozu a tie ja teda nemavam uz roky tak či nahodou a tak zajtra by som mala dostat mrchu som 30DC tak som zvedava...nechcem to znasilnovat lebo pri dcerke nam to trvalo 2r.až ked sme sa objednali do centra a ja som to vzdala sa podarilo sa 😀
@miminka327 Ahoj!
Tak o A1 rh negatív som ešte nepočula,zvláštna skupina🙂Ja mám 0 rh pozitív a malý A rh pozitív ako jeho otec🙂 mäsožravci😀 A-čkari majú radi mäso.Ja viac zeleninu a ovocie🙂
@nibiru Ahoj!
To tak býva,keď človek prestane sa snažilkovať a veriť,vtedy sa podarí,nám sa na 4 rok snaženia malý podaril sliečbou a modlením sa🙂nás vtedy posielali na umelé oplodnenie,ale nechceli sme ísť,už sme sa zmierili stým,že najskô porobíme dom a okolie aby sme si mohli adoptovať dieťa,a vtedy sa podarilo,nuž dom počká,hlavné je aby vňom bol detský džavot a potom sa dom porobí časom pomaly😀A vítam ťa medzi nami snažilkami🙂
@mirellka no, len moj doki, neviem z akych pricin, krv neberie na zistenie tehu... bola som tehu 2x, 2x som sa hned ako som mala // a ani raz mi krv nezobral... len skonstatoval, ze maternica je zvacsena, sliznica vysoko, ze to sice vyzera na tehu, ale ze isty si budeme na buduce a objednal ma o 2 tyzdne neskor...
bola som tam teraz rano, tak dnes ma len tehotensku poradnu... takze nic... skusim stastie zajtra lebo vo stvrtok
@yokralovnayo kyselina listova by sa mala zacat brat 3 mesiace pred planovanym tehu...je proti niektorym vyvojovym vadam napr. razstepy...aj ja beriem femibion 800, odporucila mi ho moja dr., ale pri problemoch so stitnou zlazou by sa nemal, obsahuje jod
@magic08 čavky ani môj automaticky krv neberie. Pri prvom nebral, Teraz pri druhom som si zaplatila aby mi ju zobral, a to len kvôli tomu že som bola chora a doktorka ma poslala na RTG. Tak som si chcela byť ista či som či niesom, kedže test bole ešte uplne slabučky.... KEbyže nemam problemy kašlem na krv. Ani môj byvaly gynekolog nebral. Podla mna to len zbytočne stresuje. Aby to šlo podla tabulky a blabla. Ved ak niečo nieje v poriadku, tak babatko v prvych tyždnoch odide samo. Na to nepotrebuješ žiaden krvny HCG test
@zora256 važne? JA čo som mala nknižku o krvnych skupinach tak tam praveže bolo pisane, že krvna skupina 0 sa vyvyjala v obdobi ked boli ludia lovci, a že preto nulkari su na maso a A sa formovalo ked boli ludia rolnici, tak preto maju ačkari radi zeleninu. Inak neviem, mne celkovo pride blbosť, že jedna skupina sa vyvyjala vtedy ina vtedy. Nechapem... Ale vlastne jedine tak že prva bola nulka, lebo každa ina skupina obsahuje aj 0.. A vlastne hej lovci boli pred rolnikmi. Ale čo bolo pred nulkou??? čo sme mali za krv? 😀 😀 😀 to su uvahy
@magic08 tak môk dr chvalabou netrpi tymito mytami, že žena mava ovu na 14 den. On sa riadi sonom. A ja by som nešla tak skoro ku dr. Ja som bola prvy krat v 7 tt aj to len preto lebo som začala trocha špiniť, ale asi to bolo len zavrtavanie drobčeka do sliznice... LEbo vieš ako. Tak skoro nič neuvidi, len ťa zostresuje a zas na sono další tyžden ak nič tak další. A to srdiečko vidno najskôr v 6tt ale niekedy až v 7tt
@magic08 ja som ho uz teraz vymenila, tam ide o biznis...po porode, ked videl, ze maly sa narodil na 39+1 a bol malicky a hypotroficky, tak zacal kricat na mna, ze ako to, ze on mi kazal jest jedne drahe vitaminy a ja som jedla len magnezium...odvtedy som u neho nebola a povedala som si, ze ani nepojdem....a napisal do karty rizikove tehu?????a videl na utz, ze maly stale zaostaval v meraniach bruska o 2 tyzdne a nic nerobil, ze je to este v norme...

@mirellka hej---buď,alebo 😀 !!! Nolen tak,som googlila o krvných skupinách---všetci máte iba jedno číslo a ja mám A1 rh negatív 😵 😵 😵 😵 😵