V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@mirellka jaaaaj moja, ja mam pocit ze dojde mrcha kazdy den... furt pocity ako pred mrchou... takze to nemusi nic znamenat.... skus testik, no ja by som tak skoro radsej skusila urobit mamatest... ten ti zodpovedne ukaze, ak sa zadarilo, tie lacne ta mozu len zbytocne zmiast... drzim palce...
@magic08 no, ani ja by som sa už asi nečudovala, minule vraveli, že jej dali do rúčky klobásu, ale, našťastie, že jej nechutila. Mne je strašne, ked počujem, ako hazardujú s jej zdravím, hlavne po tom, čo sa nám stalo. Minule som si písala s kamarátkou, ktorú som spoznala, ked som bola s Miškom v nemocnici, aj jej synček mal to isté, čo náš Miško a oni boli ešte v nemocnici a vraj tam prišiel 8 mesačný chlapček a mal 12 kg, tiež mu už dávali kravské mlieko a on začal mať problémy s dýchaním, dostal nejaký zápal a vraj to bolo asi z toho mlieka.
@mirkapb ale jasne zatial to neberem tragicky stale kojim sice uz mam rok pravidelnu ms ale neviem možno aj tomu to troska brani a ako vravim niak aktivne nesledujem polodne dni iba si uvedomujem hlien počas plodnych dni a teda úpočas nich sme mali sex tušim len 1x ja by som fakt bola rada keby nam to vyšlo že by bol rozdiel 3r preto sme začali s predstihom 😀 😀 😀 😀 😀 ja som ani neratala že by to hned vyšlo 🙂
@mirkapb zlata... 🙂 len si myslim, ze je to nespravodlive, ked niekto tuzi po babu, staval by sa k rodicovstvu zodpovedne a nemoze ho mat, prip. o dieta pride a ptoom niekto kto to berie ako samozrejmost, nie dar, tak sa k tomu stavia tak ako sa stavia a svojou hlupostou len pokazia zdravie nevinnemu babu, ktore im veri a je od nich zavisle do slova a do pismena...
baby nerozčuľujte sa ,je to smutné no nezmeníme na tom nič len toho hore môžme poprosiť o ochranu a zdravie všetkých detičiek nezodpovedných rodičov.Včera som si to veľmi uvedomila keď som na FB videla video ako matka mláti asi 6.mes.bábo.Chcela som že to tu zavesím ale taká som bola nešťastná z toho,revala som ako blázon a som pochopila že sme bezbranní , nevieme pomôcť týraným detičkam ani zvieratkám ..
@magic08 aj ja si myslím, že je to nespravodlivé. Oni si myslia, že je to ok, ved kedysi to tak robili. A teraz ešte odo mňa chcela požičať kočár, ktorý som mala pri staršom, taký športový, ale chystám sa jej povedať, že asi nie, chcem si ho nechať pre dalšie bábo, ak sa podarí, a bojím sa, aby mi ho tam nezničili. Ale mám trochu výčitky, že som jej ho nepožičala. Ona má tiež aj staršieho chlapca, ale kočiar, ktorý mala pri ňom zničili.
@magic08
@vejula Ahojte!Tak mm má A + a stále by len mäso jedol,a zeleninu a ovocie neje vôbec☹.Je chudý.A vraj na cestovinách a zelenine,by skapal,by nevedel pracovať.Ja zas mäso veľmi zriedka jem,len keď nie je nič iné😀.
@magic08 Gratulujem krásne sú //🙂prajem bezproblémové tehulkovanie🙂
@henca74 Ahoj!
Ja som 0+ a nevie mi akosi poriadne tráviť mäso,preot ho moc ani nejem,lebo mám zneho zlatú žilu:-/Zato mm zje aj za mňa🙂
@andyb25 cakam, cakam, budeme spolu testit, hoci neviem neviem...mame teraz medzi sebou 4-rocnu antiku ;o))))) horucky ma stale, zvracia, sopli, kasle, ma zacinajuci zapal stredneho ucha, dnes mu dr.robila vysetrenie crp, brala krvicku z prsteka a zistovala ci ma bakterialnu infekciu...norma je 12 a on mal 200...takze sme sli na krcne...doma sme sami, tatko siel na sluzobku...
@mirkapb u nas je to podobne, my si na veci davame pozor...maly ma ku kazdej veci, este aj prkotine citovy vztah a strasne si strazi veci...ja som kociar predavala ako novy a to sme s nim po katastrofalnom terene chodili denno denne 5-6 hodin, cistucky bol, nepotrhany...takisto aj stolicka na papanie, veci na oblecenie...a u brasku- katastrofa...veci som dala len tie, ktorych by mi nebolo luto keby sa mi nevratili...su super, ale nemaju vztah ku veciam a deti mozu vsetko, takze roztrhany kociar, odtrhnute pvc na stolicke- a to boli pozicane veci od znamych.klamat sa nema, ale povedz, ze si uz pozicala niekomu a budes mat pokoj...
@henca74 Ďakujem moc už sa neviem dočkať zajtrajšieho rána 😀 😀 😀 😀
mrzí ma že ste taký chorý,moja malá keď má horúčky jej robím také že zmiešam bravčovú masť tak 1PL s 2 strukami cesnaku pretlačeného,natriem na chodidlá len zo spodu,natiahnem mikroténový sáčok,zaviažem pri členku stužkou a na to dám hrubé ponožky a tak šla večer do postele,malo by to byť aspoň 30-45 min na nôžkach. Keď som ju zobrala na ruky a plačkala tak normálne zo slz jej bolo cítiť cesnak a zabralo,Prvý krát som to skúsila keď mala cca 1rok možno aj skôr a funguje to na ňu,tak neviem ak chceš skús možno aj vám to pomôže,len nesmie mať na nožičkéch žiadne ranky,chrasty alebo zádery na nechtíkoch.. 🙂
Prosím, ako začať piť pakost smradľavý, ak som včera mala pozitívny ovu test? Dankešén 🙂
Ahojte
babuľky,ktoré z vás berú alebo brali Macu?
@mirellka si zlata, dakujem za tip, zajtra vyskusame...taka som unavena, v noci az horel, mal 39,3 a este mu stupalo, pozvracal sa, tak som mu rychlo davala nurofen cipok, fenistil kvapky...zabralo mu to, horucka klesla, ze mohol aspon zaspat, az sa trhal, lebo mal horucku ale bola mu strasna zima...tak som spala asi 3 hodinky...dr.vravela, ze dlhsie teraz by mal byt doma, tak som rozmyslala, ze ho uz nedam do skolky...dnes mi vravel, ze minuly tyzden jeden chlapcek v skolke bol chory, ze aj zvracal, dievcatko hnackovalo a este minimalne 2-3 deti boli chore...idu prazdniny a budeme sediet doma kvoli tyzdnu v skolke...aj dr.odporucila, ze nech uz nejde do skolky, ze sa poriadne prelieci...
Ahojte zienky,dnes došla mrcha(skôr ako výsledky krvi:( takze pokracujeme v pláne od tohto mesiaca začíname 🙂 tak dúfam že sa budeme tešiit spolu z našich uspechov 🙂
@mirellka
ahoj,
vidim ze si pouzila ovu test, mozem sa spytat aky? ja pozeram po lekarnach,ale neviem sa rozhodnut, co kupit.
teraz som prvy mesiac vysadila antikoncepciu po veelmi dlhej dobe a neviem odhadnut kedy mam ovulku, lebo brucho ma boli v kuse asi od 13 DC. Snazime sa,ale neviem ci sa zadari.. Dakujem
@ostenka ahoj, v lekárni a drogérii sú zbytočne drahé,ovu testy som kupila tu v bazáre,konkrétne viem že lauritka predáva,skús sa jej spýtať či má alebo mrkni ten bazár vždy sa tam niekto nájde cena sa pohybuje cca 0,35 až 0,50 centov za kus. Aj tehu testy predávajú a sú spoľahlivé 🙂

@magic08
@mirellka ja som to tiež nechápala, ved som sa vždy tešila, kedy uvidím drobčeka na sone. Oni bývajú na dedine, jej muž má 45 rokov a je taký typický dedinčan, ani nerozmýšľa, že by niečo mohlo byť zlé, ved kedysi sa tiež nechodilo k dr, on to tak berie. Teraz má ich malá 7 mesiacov a už jej dávajú domáce kravské mlieko, švagriná kojila asi necelý mesiac, potom dávala sunar a teraz už kravské. 😠