V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
ahoj,ja sa tiež pridam,snažiť sa budeme až v juli,august,a uvidim či to víde,doteraz sa mi darilo na prvi raz,tak som zvedava,ale velmi by som chcela dievčatko.
@mirellka
No tak to neviem,ale mohla by som to skusit, len otazocka, meria sa to obycajnym teplomerom ci rychlobezkou?nemam ani najmensiu predstavu☹ asi by sa to malo merat vzd v rovnaku hodinu, je lepsie rano, ci vecer? v tomto som ale ze uuplny novacik, kedze skusame zatial iba prvy mesiac,..
@ostenka digitálnym teplomerom,každé ráno skôr ako vstaneš z postele v približne rovnakú hodinu,odchylka maximalne cca 30 min.Teplomer si daj na stolík alebo pod vankúš tak aby si poň nevstávala z postele.Pak si treba teploty zapisovať napr na www.womenzone.cz je fajn si zapisovať vieš sa z toho veľa dozvedieť a nieje to tak zložité ako sa na prvý pohľad zdá a taktiež na všetko potrebuješ cca 1minutu času 🙂 Teplotu meraj buď v pošve,konečníku alebo pod jazykom no je na tebe kde sa rozhodneš ale vždy to musí byť na tom istom mieste.Čo sa týka grafu krorý ti vznikne zapisovaním sa dozvieš priebežne... 😉 🙂
@mirellka
No vyzera to celkom jednoducho🙂 budem si misiet ist kupit digitalny teplomer, lebo mame doma iba ten bezdotykovy.. Na womenzone si uz pisem nejake poznamky, tak pridam aj tuto🙂 asi treba zacat v prvy den cyklu, aby to malo nejaky zmysel... ked toto vsetko skombinujem, by sa tomohli aj podarit🙂
@miminka327 @henca74 @magic08 @mirellka @mirkapb @zora256 tak dnes trošku hore, ale test furt biely 😒 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/andyrobko25/...
@andyb25 skoda ze si netestila aj na 9-10 DC... mozno by tam nieco bolo... teraz si uz bud po ovu, lebo teplotky tomu celkom naznacuju... a ciarky by boli na 9-10 DC, kebyze vtedy testujes, alebo si fakt este pred ovu ,test uakze neskor a teplotky este kelsnu... no teraz mozme o tom polemizovat aj do vecera, ukazu dalsie dni, len testuj a meraj... drzim palce
všetky baby ja dnes takto , ide to trochu dolu ,vrrrr 😠
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mirellka/gra...
aj som testila ovu testom čiarka sa mi zdá o kúsok slabšia i keď mm tvrdí že je ako včera no mne sa zdá trošičku bledšia , ehhh no zas len čakať čo bude ďalej 😠 😀 😀 😀 😀

@mirellka
dakujem, skusim to pozriet. tato stranka ma este chvilkami dost matie a taktiez to moje telo po vysadeni antikoncepcie.stale ma pobolieva to brucho a tak som si dnes kupila uz aj tehu test,ale vysiel negativny tak som bola aj trochu sklamana.. skusim to s tymi ovu testami a uvidime.. este raz dakujem..