V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@petjka ja som tak skoro nechcela, podla mna je to velmi tazke...ja som sa chcela povenovat jednemu a ked uz bude "samostatny", tak to bude lahsie...bude sa vediet aj zapajat do starostlivosti...ale niektore baby chcu maly vekovy rozdiel, to zalezi od konkretnej baby ako sa citi a ci by to zvladla aj po psychickej stranke...vysvetli muzovi, ze mas dost roboty s drobcom a este len budes mat...dieta vzdy musia chciet obidvaja...
@mirellka moja, mame pivnicu, ale predtym som tam mala jeden kocik, ktory mi ukradili, a to tak, ze sli len po mojom kociku... musela tam predtym nejaka dobra dusa niekoho cudzieho zaviest, videl ze je kocik tam a v noci mi ho ukradli... takze tento kociarik tam uz nedam, bol dost drahy, na golfac, takze nechcem o nho prist... fakt neviem ako to vyriesit... 😝
aj ja chcem do sukromnej 😀
škoda žWE SA Už sťahujete do sukromky a nebudem mocť kukať, nove tehulky, ktore vzišli z tejto temy.... Ja som tu do februara tiež patrila. No nič. PRajem aby bolo čoraz viac tehuliek
@magic08 mi nemame vytach vobec byvame na druhom poschodi tiež som lamentovala ako by som to urobila ked sa zadarilo.....pokial sme mali kocik s vaničkou som ho nechavala v kufry auta a malu nosila dole vo vajučku neskor som už znašala a teda pivnici tiez nedoverujem a k tomu je to stary dom takže zachvilu by mi smrdel zatuchlinou 🙄 a teraz mavam v aute v kufry autosedačku kedze ked bola v aute nam ju ukradli tak nechcem riskovat no hrozne toto 🙄 stymi medziposchodiami a vytahmi,inak gratulujem k tehotenstvu ja dufam že sa tiež čo najskor zadari zatial este stale mrcha frčí....k tym bradavkam neviem či bolia s tehotenstva ale mne sa upchal po 21m. dojcenia prvy krat mliekovod biela bodka na lavom prsniku do toho som dostala na bradavky mikozu a to teda riadne boleli inak mi niec nebolo ani na bradavkach nic videt nebolo ale kožna skonštatovala že je to mikoza v prniku ma j pichalo a ked sa mala prisala skoro som vyskocila s kože pomohol canesten.
@mirellka ved to ze mi chodime rano o 6,30 z domu, vtedy este kazdy spi... a ked ideme po obede okolo 15,30 tak to tiez vacsionou kazdy zalezeni... v nasom panelaku byvaju akoze fakt hnusni ludia... 😝
@vejula moja to neboli ako ked mykoza... mna aj bradavky na dotyk bolia, ako keby modriny som mala.... teba neboleli vobec?
@magic08 ale hej jasne dojčime 😀 😀 a asi budeme aj ked sa zadari chcem to nechat na malu kedze prve pokusy o odctavenie boli katastrofa skus si ich natierat canestenom alebo gencianova violet( tu ked videla moja mala strašny plač že bobo a nechcela prsnik) ak to nezaberie zbehni ku kožnej či si nedostala nahodou mykozu (kamoška ju dostala pri kazdom tehotenstve)ak hej da ti antimykotikum lebo vraj pri rozširenej mykoze na prsnikoch casto kremi už nepomahaju a musi sa užit vnutorne.mna tiž bolelo v poctate len prisatie potom ma normalne sem tam pichlo v prniku po tyždny akonahle fukol vietor m tiež bolela bradavka ale len na lavom prsniku.
@nibiru no vidis, este to by mozno bolo riesenie.... kociarik nie je veliky, v aute vela mieta nezaberie... noooooo fakt dobryyy naaaapaaaaad..... dakujem, to mna to nenapadlo toto... len dufam, ze mi niekto auto nevykradne kvoli kociku... ked bude vidit, ze tam kocik davam furt.... 😝 😝 😝 to by bola dvojita skoda... uvidim co mi na to manzel povie... no radsej prist o kocik ako o babo ... 😒
@nibiru no skusim nieco vymysliet... mna v podstate vzdy ked som mala dostat mrchu boleli bradavky pri dojceni, teraz ma boleli uz na 9 DPO, takz som vedela, ze sa nieco deje a na druhy den ukazal testik //, no a odvtedy bolia, pripisujem to skor tomu tehotenstvu, no skusim si aj ponatierat bradavky, ci to nepovoli... dakujem... 🙂
@magic08 ale neuvidi ja som takto fungovala prvy rok fakt znašat ho stale z 2 posch. ma nebavilo si mala videt v zime 😀 a do kufra by sa ti nedobijali to je vela roboty a uspech neisty akoby ho vyberali?na sedadlach to by som nenechala nič lebo to je lakadlo ale v kufry je to ok tam nikto nevidi.

@andyb25 Ahoj!
Neboj budú aj ovulačné čoskoro🙂Držím palčeky,a ak by si chela dievčatko tak môžete sexíkovať aj pred ovu,lebo sa tam dostanú pozdejšie a kým dozrie vajko tak dorazia aj dievčanské spermie🙂