icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

zora256
18. júl 2012

@adria101 Aoj!
Tak to nechápem,ak je na podporu otehotnenia tak ber ho do ms a ak nepríde tak ho neber,alebo Ti nevysvetlil ako ho máš brať?Proste by mal pomôcť,nie?A ak by msneprišla tak by si ho zrejme nebrala ďalej.Držkám palčeky 😉

adria101
19. júl 2012

@zora256 tak som bola u doktora znova aj dnes ráno, robil mi ultrazvuk, dnes mám 13.deň cyklu ale nemám tam vajíčko ☹ takže tento cyklus bude asi anovulačný... tak povedal aby som ten lutenyl nebrala a dal mi duphaston a clostilbegyt... tak už som kludnejšia ale smutná z toho že tento mesiac z toho nič zase nebude.. snáď sa to tými liekmi upraví..

monulik23
19. júl 2012

@zora256 Ahoj veľmi dakujem za radu. A určite zájdem za doktorom, nech mi povie, čo to bolo. Ešte raz dík. 🙂

erikad82
19. júl 2012

Ahojte dievčatá! Ak môžem,rada by som sa k vám pridala. 😉 Snažím sa prečítať všetky vaše príspevky,no je ich veeeelmi vela.
Tak aspoň na úvod: Volám sa Erika a mám 3ročnú dcérku. Som (zatial) slobodná matka,no mám už niečo cez 2 roky priateľa (popravde kedysi bol môj frajer-roky dozadu a nejako sme sa dali znova dokopy) 🙂
Veľmi sa máme radi a hlavne malú zbožňuje a ona jeho! 😀 Momentálne sme už zasnúbený a plánujeme svadbu -kedy ešte nevieme,chceme len takú malú o dvoch svedkoch 😉 Už druhý mesiac sa snažíme o bábetko,tak snaď sa nám to čoskoro podarí 😉 Veľmi si ho želáme obaja 🙂 Držím vám všetkým palčeky,nech sa dve čiaročky rýchlo objavia! Všetko dobré želá Erika

zora256
19. júl 2012

@adria101 Ahoj!
Určite Ti pomôžu obe lieky si chvália ženy,ja najmä Duphaston,keďže ja som brala pred ním len samotný clostilbegyt mi nepomáhal,a keďže ich budeš brať naraz obe tak určite zaberú 😉 ,a nesmúť keď tento cyklus nič tak budúci sa môže zadariť hne´d🙂
@monulik23 Ahoj!
Rado sa stalo,neboj bude určite všetko ok,možno len nejaká cystička praskla,alebo možno máš endometrium veľa.Prajem aby to nebolo nič vážneho alebo aspoň také niečo na čo Ti vie dať liek 😉
@erikad82 Ahoj milá Erika,vítam ťa a prajem aby sa vám čoskoro ukázali na testíku // 😉

monulik23
19. júl 2012

@zora256 dúfam, že to nebude nič vážne, a že sa čoskoro vydarí. Len aby to netrvalo dlho.

erikad82
19. júl 2012

@zora256 ďakujem za privítanie 😀

adria101
19. júl 2012

Dakujem @zora256 za podporu 🙂 prosim ta nahodou si nepamatas kolko dni si brala ten clostilbegyt? Mne ho dr kazal mam pocit ze hovoril 5 dni, no ale na papierik mi napisal od 3. do 8. dna cyklu, a ked to ratas tak to je az 6 dni.... Tak teraz neviem..

ewwicka
19. júl 2012

ahojte baby aj ja sa pridam aj ked neskor uz dva mesiace sa s manzelom snazime o druhe babo a teraz mam 26 dostat mrchu tak som zvedava.drzim vam vsetkym palce nech nam to vyjde cim skor 🙂

zora256
19. júl 2012

@adria101 Ahoj!
Tak ja si pamätám,že som brala 5dní,ak Ti kázal od 3dňa do 8-tak potom začneš brať ten 3 deň a posledný si dáš na 7deň a už 8nič,a to bude do 8dňa.A tak budeš mať 5dní.Držkám palčeky aby sa vám zadarilo čoskoro,a nesmúť ak prvý cyklus sa nepodarí,a možno ani druhý,proste si telo musí navyknúť a prijať tie hormóny a až potom sa dostane do normálneho cyklu a bude si vykonávať svoju činnosť,ktorú má,väčšinou až na 3cyklus sa zvykne zadariť a niekom to potrvá aj dlhšie,kým naberie rytmus aký má mať.Moc držím palčeky 😉

zora256
19. júl 2012

@ewwicka Ahoj!Tak vitaj medzi nami,a to nie je neskoro,ke´d sa snažíte 2 mesiace to nie je veľa.Držkám pačeky aby sa vám zadarilo,aj my sa snažíme o 2 bábo,my už od marca.

zora256
19. júl 2012

@monulik23 Ahoj!
Neboj zadarí sa čoskoro,len nemysli intenzívne na tehotnosť a bábo,a ono zavíta keď budeš v harmónií so sebou,a nebudeš sa moc sledovať 😉 ,proste vypni na nejaký čas a užívaj si život 😵

anuska3107
20. júl 2012

Ahojte baby je to toho kopec na čítania. Som tu nova. Na moje narodeniny 31 jula bude rok co sa snazime a stale nic. Ja uz som zufala, ja neviem co mam robit. Priala by som si aby sa mi na moje narodeniny splnil sen...Ja uz ani nepocitam ci mam plodne, neplodne dni uz ani tehotenske testy nerobim.Pokazde som bola iba sklamana.Drzte palce teraz mi nejak hapruju tak by sa mohlo aj nieco v mojom tele prebudit.

monulik23
20. júl 2012

@zora256 to si užívam, lebo teraz robím vodičák, učím sa na testy a ešte ma ktomu zamestnáva moja dcéra, tak nemám kedy myslieť na to. Ale dakujem za všetko, čo si mi napísala a podľa toho budem aj robiť. 🙂

adria101
20. júl 2012

@zora256 mas pravdu, v baleni je vlastne 10 tabletiek takze to mam na dva cykly. Tak uvidime, v auguste ideme aj na dovolenku, to by bolo super keby sa tam zadarilo 😉 a ty uz teraz nic neberies?

zora256
21. júl 2012

@monulik23 Tak držkám palčeky,aby sa vám zadarilo,keď budete naň čo najmenej mysliť,neboj príde to,len si užívaj pozitívne myslenie priláka aj drobčeka 😉
@adria101 Držkám palčeky aby ste z dovolenky už prišli domov 3 😵 Ja beriem zas Duphaston od apríla,preto,lebos tým sa nám malý podaril,tak skúsime,či sa aj druhé podarí sním.

monulik23
21. júl 2012

@zora256 Ďakujem ešte raz, len mám teraz iný problém a ten že má stále bolí ľaví prsník a neviem čo robiť, už som si to aj mastila a nepomáha. Skúšala som či tam náhodou nemám hrčku ale nič som nezistila. Stalo sa to niekedy aj tebe.

zora256
21. júl 2012

@monulik23 Ahoj!
Mňa od dojčenia pobolievajú alebo štípu či čo robia najmä v ovulačnom čase až do ms☹A za lekárom zas nechcem stým ísť ale ak budem tehu tak mu to asi poviem aby náhodou nebola tam mykóza,ktorá by mohla uškodiť pri dojčení novorodenca:-/Skús studený obklad,možno pomôže.

monulik23
22. júl 2012

@zora256 Ďakujem za radu. Dala som si trochu studený kúpeľ tak to trochu prešlo, ale každé ráno ma bolia kríže, aj som si ich natrela, ale nič nezaberá. Neviem, či to nebude s tým počasím, raz pekne potom škaredo.

adria101
23. júl 2012

@zora256 ak sa môžem spýtať vy sa odkedy snažíte? lebo my od marca a utešujem sa tým že to ešte predsa len nie je až tak dlho.. ale zase som zistila že od toho marca som mala asi iba raz ovuláciu, hoci predtým som s tým nikdy nemala problém... to je zvláštne.. tá psychika robí divy..

zora256
23. júl 2012

@adria101 Ahoj§
Aj my od marca a tiež som si len raz testmi zistila že bola ovulácia a teraz nič ale zato ma pobolieva ýž zas podbruško,od kedy beriem Duphaston,vždy od polovice cyklu ma až do ms bolieva podbruško a aj prsia mám zväčšené trošku☹Tiež si myslím,že je to o psychiku,proste by sme namali nato myslieť,a nechať veci tak a snáď sa podarí vtedy,nám sa malý tak zadaril,keď sme už ani nedúfali,že vôbec budeme mať vlastné dieťa.

zora256
23. júl 2012

@monulik23 Ahoj!
A ms ešte nemešká?Alebo si pred ms?Mňa vtedy zvyknú najviac bolieť kŕíže aj prsia,pred ms a prvý deň jak horor,my býva hrozne nanič☹

monulik23
23. júl 2012

@zora256 Mne minulý pondelok skončili, však dúfam, že to nebude nič vážne a prejde to

zora256
24. júl 2012

@monulik23 Tak držkám palčeky🙂

monulik23
24. júl 2012

@zora256 Ďakujem a tebe sa ako darí? 🙂

zora256
24. júl 2012

@monulik23 Ahoj!Tak tetno cyklus nemala som ešte ovu,a asi ani nebude,mám už 17dc☹Ale tak nevadí,bude nabudúce.Som hrozne unavená:-/

martaholla
24. júl 2012

@crapula po troch mesiacoch sa to nepodarí si myslím 😒 nejmenej áž po polroku alebo po roku

zora256
27. júl 2012

Ahojte baby!Tak dnes 20dc,a citlivé bradavky ako stále pred ms,takže ovu buď bola pred 12dc čo som si vtom čase netestovala,alebo nebola vôbec,možno bude aj ms meškať,ak nebola ovulka:-/Tak ča(neča)kám,na 4-6.augusta:-/
A vy ako baby? A na mykózu mi vedeli v lekárni dať len Candibene 200mg.Nemali mykomax ako ste mi tu poradili,a ani Bio gamu:-/,tak snáď zaberú 😉 .A ako ste natom vy baby?

adria101
29. júl 2012

@zora256 ahoj tak ja uz tyzden beriem duphaston, v piatok som bola na krv - hormonalny profil, no a teraz som zvedava kedy pride ms, kedze v stredu koncim s tym duphastonom no a ovulka tento cyklus podla vsetkeho nebola.. Do kolkych dni to asi dostanem nevies?

zora256
30. júl 2012

@adria101 Ahoj!
Nezmeníš to tak nesmúť,ver tomu,že z clostilbegytom a Duphastonom sa to dá doporiadku a do pol roka budeš tehu neboj,moc držkám palčeky,a nezabúdaj užívať si,a nesledovať sa tak príde ke´d to budeš najmenej čakať 😉
A ms od vysadenia Duphastonu môže prísť do 10dní,a ak nepríde tak potom budeš tehu 😉 ,ja som tak bola pri malom,hoc mi testy až takmer po mesačnom meškaní len boli pozitívne,ale bola som tehu🙂