icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

marecek1
5. dec 2011

@zelovocka zajta ešte asi nie 🙂 nám by mohol doniesť ten // test ježiško 🙂 🙂

kemonka
5. dec 2011

@zelovocka ahoj, no tak to nestíhate, ale tak mohla by sa ti ovulka posunuť na 20-ty DC 😀
inak dakujem za rady, cítim sa dnes uplne zdravo 😉 ešte medzi sviatkami ma čaká výter hrdla, tak verím, že streptokok dovtedy zmyzne niekde 😀 😀 😀

zelovocka
5. dec 2011

@marecek1 čo sa nepodarí Mikulášovi, Ježiško hádam zvládne, on má väčšiu moc 😀
a vôbec: V roku 2012 začíname snažilkovať, tak čo, času dosť.

@kemonka nemáš za čo 😉 fíha ale to riadne neskoro pôjdeš na ten výter. to sa tak dlho čaká bežne na kontrolu po streptokokovi? no držím palce 🙂

vardzikova
5. dec 2011

@marecek1 ale len na vianoce 🙂

kemonka
5. dec 2011

@zelovocka no mám antibiotika, predpísali mi 2 balenia, čiže na 20 dni, a potom týždeň po dobratí mám ísť na výter 😕

vardzikova
5. dec 2011

@kemonka ano u nas v meste su už vianočné trhy , ale ta cukrova vata bola fantastickááá 😀 😀 ešte si pojdem dnes kupiť 😎

kemonka
5. dec 2011

@vardzikova tak si daj aj za mňa, hihi 😀

vardzikova
5. dec 2011

@zuzananina tak to ti moja verim 😖

vardzikova
5. dec 2011

@zelovocka Ahoj moja, testovať? to by bolo ešte skoro aj tak to bude podľa mna zbytočne .. 😠 , škoda testu, ty ju maš až 18DC ? ja som ju mala 12DC 🙂 dnes som už 21 DC 😀 takže ja už čakam na dalšiu 😎

zelovocka
5. dec 2011

@kemonka aha jasné, tak to chápem. s ATB je to vždy na dlho. ale určite už bude streptokok kaput dovtedy 😉

vardzikova
5. dec 2011

@kemonka neboj určite si dam, ale včera som to na vianočných trhoch trošku prehnala, dala som si pečené gaštany, potom som si dala cukrovú vatu a potom som si dala ešte trdelník fu 🙂

zelovocka
5. dec 2011

@vardzikova aha tak vydrž, kým ti bude mrcha meškať, ale nebuď taká skeptická 😉
ja mám FF 18 dní a LF 12 dní, takže spolu 30-dňový cyklus, no a ovu je 18. DC, jasná vec. ale keď mám stresy alebo zmenenú stravu, tak sa ovu posúva a je ešte neskôr. každá to máme inak, to je sranda, ja som si dlho myslela, že len 28-dňový cyklus je v poriadku, ale nie je to pravda 😝 tak ti držím palčeky a trocha tomu ver 🙂

vardzikova
5. dec 2011

@zelovocka vďaka 😀 budem si vac veriť 😎 , a vy sa ako dlho snažite?

zelovocka
5. dec 2011

@vardzikova my až od r. 2012 naozaj, všetky tu predbiehajú 😀

vardzikova
5. dec 2011

@zelovocka fiha ale vieš ako to je nemusi sa to podariť na prvy krat čiže možno fakt otehotnieš až niekedy v janurári alebo februári 🙂

zelovocka
5. dec 2011

@vardzikova ja viem, ja viem, len tu je napísané že "začíname v r. 2012" a veľa z nás tu začalo už teraz 🙂

no máš pravdu - nie je dôležité, kto prv začne, ale kto prv počne 😀 😀 😀

vardzikova
5. dec 2011

@zelovocka tak tak 🙂 až som zvedavááá

zuzananina
5. dec 2011

@vardzikova tak ale je s najhorsieho vonku a vianoce budu aj kludnejsie hadam

magic08
5. dec 2011

Ahojte snazilky... dlho som tu nebola... co mate nove? nestiham Vas vsetky citat a povinnosti okolo malej mi nedovoluju sem chodit casto...
Mame uz nejaku tehulku, ktorej sa podarilo počať este v tomto roku?

kemonka
5. dec 2011

@magic08 ahoj, zatial nič nové, ešte žiadná tehulka sa neozvala 😀 no verím, že čoskoro začne baby boom 😀

vardzikova
5. dec 2011

@zuzananina ale na vianoce bude doma že? a ty si ako dopadla u dokyho?

zuzananina
5. dec 2011

@vardzikova tak ano bude doma hadam sa do vtedy nic už nestane a vianoce budu v kruhu rodiny ...... a u doktora no po prvej mrche mam prist na kontrolu a dal mi vymenne listky na hematologiu a genetiku... len dnes som tam volala a ak ma objednali az na februar aj tam aj tam....

vardzikova
5. dec 2011

@zuzananina čože to sa tak dlho čaka? fiha a ja som si myslela že prideš a ideš a nie žesa treba ešte objednávať a tobôž tak dlho čakať

zuzananina
5. dec 2011

@vardzikova no na genetiku som veela ze sa objednava lebo to ideme do ziliny ale na hematologiu som myslela ze hned ma zoberie a nie tam som na 1.2 a na genetiku na 13.2 tak si pockame a asi snazilkovat zacneme asi až v marci☹

marecek1
5. dec 2011

@zuzananina my sme boli s manželom spolu na genetike, a mne zobrali rovno krv aj na hematologiu, takže som to mala v jeden deň.

zuzananina
5. dec 2011

@marecek1 no to bolo dobre teda my mame genetiku v Žiline a hematologiu tu v Považskej Bystrici

vardzikova
5. dec 2011

@zuzananina oj ha tak musiš moja nabrať veeeeľa sil aby si bola zdravotne aj psychicky fit aby ked začnete keksikovať sa vam to podarilo čo najskôr.. ej bisťu ale som to riadne hlupo napisala 😀

zuzananina
5. dec 2011

@vardzikova no tak ano ak budem mat taketo dni ako teraz poslednu dobu tak neviem veru ale tak hadam už toho bolo dost a už len a len dobre bude... no po prvom potrate som otehotnela az po roku veru

januliatko1985
5. dec 2011

@kemonka tak somonu to bolo tak.Mala som po vysadeni AK cykly dlhe tak 5O-60dni cca, tak som sla za lekarom a 2x mi dal vyvolavacku, potom mi zistil zvyseny prolaktin tak som brala lieky na jeho upravu, a ked sa to znormalizovalo, tak mi dal dr lieky na upravu cyklu a hned ten cyklusco som ich zacala brat na 15dc som si podla bazalnej teploty spravila test na 25dc, lebo v grafe mi ovulku zazanacilo asi o 3 dni skor, tak som testovala, v ten den som vlastne mala dostat kramy a na teste uz boli dve ciarocky , takze tak som to zistila.A ked som merala teplotu v priebehu tych dlhych cyklov tak teplota kolisala hore dole a nevyznacilo nikdy ovulku.

havana21
6. dec 2011

Ahojte žienky 🙂 ako to tu tak čítam, tak možno budete mať pekné vianoce 😉 a ak nie tieto tak tie ďalšie určite, nebojte sa nič - isto sa nám všetkým zadarí ...