V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka mojka ja sa mam dobre, momentalne ma trapi mrchana ktora prišla pred včerom a už som si myslela že ani nepride pretože meškala tri dni , ale už čakam kedy odide a budeme môcť začať snažilkovať .. budeme musieť pridať pretože sme asi zvolnili tempo a ty ako moja? 😀
@havana21 urcite vydrz, niekedy sa oplati...inak ja pri prvom dietati som bola taka vselijaka a robila som si test az ked mi meskala mrcha 4 dni.....a myslela som si, ze vyjde negativny....a potom ma zacali boliet prsia a az tak palit....sympoty som mala take, ze som chodila kazdu chvilu na WC a obcas ma pichlo v brusku...myslela som, ze mam nejaky zapal...a nakoniec to bolo tehotenstvo...je to velmi individualne u kazdej zeny....ale ked pride mrcha netreba zufat....vsak nadej zomiera posledna.....tak som velmi zvedava.... 🙂
@tatiana77 dúfam, že sa oplatí, lebo toto čakanie je hrôza 😠 niekedy mám pocit, že ja neotehotniem nikdy.... inokedy si zase myslím, šak vari raz to príde..... no a teraz ma tak bolí v podbrušku že až.... a tie prsia.... a včera som išla spať o 19.tej lebo som bola riadne unavená, aj teraz by som zaspala, keby zavriem oči.... ale neberiem to ako príznak, možno som fakt len unavená.... veru - nádej zomiera posledná, aj ja som veeeľmi zvedavá 🙂
Ahojte,pridávam sa k vám.Včera sme sa rozhodli,že na vianoce 2012 už chceme byť štyria,tak dúfam,že sa nám to podarí. Ale mám jednu otázku,mala niektorá z Vás Mirenu?Po akej dobe po vybratí ste sa začali intenzívne snažiť a po akej dobe sa Vám to podarilo?
@magic08 skodaaa 😒 nevadi zivot ide dalej a snazilkovanie tiez 😉
@havana21 ja som napriklad nemala ziadne take priznaky pred testovanim, len taky slabsi vytok , le akonahle som testla na druhy den prsia naliate, bolelo brusko a bolo mi zleeee, teda ja som grcala az do piateho mesiace, bola som na PNke od tretieho, a potom uz ma doky nechal az do kona, tak som si to naplno uzivala. 😵
@janka369 vitaj medzi nami snazilkami 😎 nech sa ti tu dari
@janka369 ahoj - vitaj.... 🙂
@januliatko1985 výtok akej farby? (ak to nie je moc osobná otázka).... ja som nekonečne nedočkavá 😅 neviem ako som to doteraz vydržala....dnes 26DC.... žeby mi to už niečo ukázalo??? Ja neviem.... chcela by som skúsiť test..... len sa fakt bojím sklamania.... chápeš....
@havana21 tak bol biely, nepriesvitny,a nebol moc husty, s kuskami niecoho, potom neskor som citala, ze to bol ten obal z blastocysty, ci co.ja na tvojom mieste uz testujem 😉 ja som tolkokrat testovala ach jaaaj.viem, ze si nedockava, ale mozno uz dnes ti uzkaze ducha...
@januliatko1985 živím v sebe nádej.... ja mám tiež taký divý, nejako som ho neštudovala či neobzerala, len som si všimla niečo na nohavičkách.... ?..... uvidíme.... asi ráno testnem, jeden deň hore dole..... tak a rozhodla som sa 😀 😀 😀 😀
@zelovocka
@januliatko1985 baby slabulinko hnedkastý výtok.... pomaly si začínam nahovárať..... 😕 😕 😕 😕 😕
@tatiana77
@havana21
@januliatko1985 ďakujem,dúfam,že v tejto téme len ako snažilky dlho nezostaneme 🙂
@tatiana77 ja úplne chápem, že každá z nás sa bojí sklamania pri pohľade na snehobiely testík, tam kde by mala byť tá vytúžená druhá čiaročka 😉 ale keď si to racionalizuješ, fakt s tým už tento mesiac nič nespravíš 🙂 každopádne je blbosť testovať nejako veeeľmi skoro, ale @havana21 by už mala v nedeľu dostať MS, tak si myslím, že v jej prípade až tak skoro nie je a môže smelo vyskúšať.
@zelovocka presne si vystihla to čo si myslím... pohľad na ten čistý testík je ubíjajúcí... strašné niečo..... a máš pravdu, fakt s tým nič nespravím...... vyskúšam a uvidím, dám vám na 1000000000% vedieť že čo a ako.... 😉
juuuuj baby ja som taká rada, že sa mám s kým podeliť o takéto veci a vôbec že je toto fórum... ste zlaté 😉
@havana21 pri uhniezdovani moze byt taky hnedy vytok,hmmm......testuuuuj, som tiez nedockava.
Bozemna tak teraz zacalo mrchovsky boliet brucho, mozno uz konencne dostanem mrchu, prvu od porodu, yes, aspon sa budem moct sledovat.
@januliatko1985 ideš merať BT od mrchy? či ešte kojíš a nehrozí? 😉
Ahojte babky 😀 , pred dvoma dnami som dostala mrchu už som sa začala vytešovať že sa nam to podarilo na prvy krat , ale nevyšlo to. Mrcha meškala tri dni potvora ... a vy ako sa mate? po niektore už poriadne zarezavate ako to tu čitam 😀
ahojte babenky u nas to bolo rok a pol kym sa nam zadarilo a aj to som nedufala prestali sme na to mysliet chystali sme sa na dovolenku a zrazu som zistila ze mi meska boli tam 2 ciarky skoro som odpadla takze nezufajte raz to urcite vynde drzim vam palceky

@marecek1 pokúša a strašnééééé... 😀 čo už.... ešte dva dni... fuuu....
možno budeš jedna z tých, ktorá nemá hneď žiadne príznaky 😉 veď sme každá iná, nádej zomiera posledná, treba myslieť pozitívne aj keď nie sú žiadne príznaky, človek nikdy nevie 😉