V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@magic08 no mohla to byť nejaka mykoza to sa dava často aj mne kedže pusinky našich babatiek ani zdaleka niesu sterilne a stači že zubkami urobia ranku a hned sa to tam množi, ale mohol to byť aj priznak tehu 😅 Ale ja ťa nechcem na nič namotavať, ale ja by som si asi testik spravila, však čo za pokus nič nedam 😀
@zuzkat1 tak sa popytajm, nech sme tu mudrejšie 😉
@vejula neviem ci mykoza, nemala som na bradavke nic podozrive, ani mala v pusinke. Neviem ake su bolesti bradaviek pocas kojenia, ked je zena tehu, tak to nemam ako zhodnotit... No tehu sa urcite necitim.. 😀 fakt si ma zaskocila... ako ti to mohlo napadnut? 😀 ziadne indicie, nic... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@magic08 no vytok byva aj počas tehu 🙂 teda kočky to pišu, ja som na sebe pri prvom nespozorovala, ale to asi preto že som to vôbec nesledovala
Ta mykoza nemusi byť vidieť len trocha začervenane bradavky, a babo v puse tiež nič nemusi mať, ono detska pusinka je voči mykoze ovela odolnejšia ako ženske bradavky
@magic08 daj vedeiť som zvedava 🙂
Inak ja sa dnes citim fakt mrchovo a som 26DC takže dufam že mrška dorazi behom tyždna, lebo to by vlastne znamenalo že mrcha chodi ako ma. Som sa totiž bala že to bola len taka vystražna mrcha a dalšia pride o tri mesiace, leebo niektorym kočkam sa tak stalo. Ale vyzera to že sa chce už natrvalo usidliť 😀 😀
aj myyyyyyy už od nového roka ideme na o "naostro" 😀 sme sa s drahým dohodli..tešíííím 😎
@vardzikova ako sa máš? Ty si tu už dávno nebola ☹
@tatiana77
@kemonka ani neviete ako ma pokúša testovať 😀 😀 ale chcem ešte vydržať do nedele, lebo už vidím, že budem sklamaná 😒 už sa mi so dva razy, že som mala takéto "symptómy" a nakoniec nič, a furt som testovala... teraz už pekne musím vydržať do 28DC a potom to skúsiť. Aj keď je pravda, že ma prsia od ovulky neboleli nikdy, ale keď som už vydržala dva týždne 😀 hádam ešte dva dni zvládnem.... 😉 teda dúfam, že to vydržím.... 😅
A vy ako žienky????

@kemonka nemusíte byť manželia, stačí, keď ste partneri 🙂 😉
@havana21 držíme palce, jasná vec! ale ber to tak, že ak by to náááhodou nevyšlo, aspoň si užiješ sviatky bez ranných nevoľností 😉
baby ja som taká šťastná, zmenila som gynekologičku 😀 po 7 rokoch, hurá! 😀 ona už je trochu senilná a popletená a má hrooozne nepríjemnú sestričku 😖 normálne sa mi uľavilo, že budem mať novú gyn., samé chvály som na ňu počula. takže v januári hopsa-hejsa na kozu, dúfam, že mi povie, že som strašne plodná žena 😀