V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@kemonka no ja som otehu hned na prvy krat ako sme sa rozhodli ze chceme babo, len v 13 tt som o babo prisla - zamlknuty potrat... mala som parcialnu molu... doki mi zakazal otehu min. rok, no ale sme si s muzom povedali, ze pockame tri mesiace a ideme na to, s tym, ze sa to mozno hned nepodari a ono sa zas podarilo hned na prvykrat,... takze s otehu problem nebol... 😀 nastastie, merala som BT a sledovala hlien, takze som vedela kedy treba a ono to naozaj fungovalo...
no teraz ked este kojim, tak to bude vacsi problem... a predsa mladsia uz tiez nebudem a roky idu... :-/
@kemonka ja som v ustach merala
@havana21 non akooooo? si testovala? 😕
@januliatko1985 heeeej? A to si si nejako pod jazyk dala, či len normálne a zavrela si usta?
@kemonka normalne das do pusy, nemusis hlavne pod jazyk, hlavne ze je to vnutorna teplota tela.Uz to mam prestudovane, ze aj v ustach sa to moze merat.
@januliatko1985
@kemonka
@magic08
@vejula
@havana21 želám krásnu predvianočnú sobotu, ako sa máte? ja som dnes strášne dobručká, robila som raňajky do postele a teraz ideme na obed do reštiky, to už sa mi variť nechce, až večeru 😀 podvečer plánujem baliť zvyšok darčekov (niektoré už mám 😎 ) a večer idem von s kamoškou, no jedna báseň 🙂 😝
@zelovocka jooj no komu lepsie 😅 ja uz hore od siedmej, drobec nas zobudil, potom balenie, lebo sli sme na vikend k nasim na Spis, tak uz sme tu, maly spi, tak trosku oddychujem, pijem kavicku.JA drceky este polovicu nemam, a nemam sajnu kedy ich stihnem kupit, nie to este balit, heh, vacsinou robim vsetko po veceroch ked uz maly spi, bo cez den sa pri nom jednoducho robit taketo veci nedaju 😅
Ahojte žienky, až teraz som sa dostala k pc..... ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 zobudila som sa v noci na strašné bolesti a ráno som dostala mrchu..... musela som do seba hodiť ibalginy.... teraz mi je už trošku lepšie.... drahý mi povedal, že : nevadí, pretr..áme celé vianoce, budeme plakať a trt..ť. Takže asi tak, ideme odznova 😢
@zelovocka
@kemonka 😢
@januliatko1985
baby, čo mate v pláne piect? ja netusim, zatial som rozhodnuta, klasika pre medovnicky a dalje netusim... dajte nejake napady?
@januliatko1985 no máš toho neúrekom 🙂 aj drobca k tomu. celkom dobré je cez net darčeky objednať, alebo dáke poukazy kúpiť, na masáž, manikúru, lístky do divadla, na koncert, predplatné časopisu objednať... všeličo sa dá aj z domu 🙂
@magic08 Tak ja mám zatial napečené medovničky, medvedie labky, a linecké cesto, a zase som si teraz urobila cesto na linecké a medvedie labky a zajtra urobím duplu, asi mám pečenú horúčku 😀 😀 😀
no a potom štvrtok, piatok budem robiť gulky obalené v kokose, tiramisu a neviem čo ešte, nejakú roladu asi 😀
@zelovocka no neoddychujem, práveže som sa pustila znovu do toho istého čo už mám napečené 😀 ale už len cesto nechám v chladničke a zajtra to vykrojim a upečiem, už mám pocit že teraz z toho priberám ešte len na tie dobroty pozriem 😀
@magic08 ahoj, práve si čítam tvoje príspevky o tvojich "milých" návštevách, ktoré prišli k vám domov, keď ste prišli z pôrodnice a potom už nezavítali. tiež poznám pár takýchto ľudí, ktorí sa za mamičkou dotrepú pomaly na pôrodnicu hneď po pôrode, pokochajú sa bábätkom, ukážu sa pred svetom, že prišli sme, a tým to hasne. žeby ich napadlo najskôr zavolať, veď po pôrode sa väčšina žien necíti na návštevy, chce si aj oddýchnuť, ale čo narobíš... niektorí ľudia sú takí.
v niektorých prípadoch je to aj tak, že ľudia prídu pozrieť miminko, kým je ešte doma vo vankúšiku, chvíľu si ho pomojkajú, ked zaplače, dajú maminke, a dovi-dopo. človek by bral skôr ich pomoc a návštevu vtedy, keď je drobec už väčší, aby si oddýchol, prípadne vybavil, čo potrebuje, alebo urobil doma niečo, pri čom nepotrebuje šikovného malého asistenta.
Ahojte snažilinky,no čo ako sa máte? 🙂
Verím že takto o rok už budeme nakupovať darčeky pre mimčá v brušku alebo už na svete 😵 😵 😵
@havana21 uuf, to mi je luto, verim, ze si sklamana, netreba sa na to tak upierat a pride to neboooj, drzim palceky.

@karinkaeich ahoj jasné pridaj sa 🙂
@magic08 a o prvé ste sa ako dlho snažili?
Inak to aj ja som ledva z auta vystúpila z nemocnice domov, a hneď už obzeračky malej, čo som také nervy mala zo všetkých, nešlo mi zo začiatku kojenie, a svokra furt za mnou chodila, a mám pocit, že malá vtedy mala zoči, aj keď ako na také veci neverím veľmi, ale tak človek nikdy nevie 😕
@havana21 jej tak ideš nakoniec zajtra testikovať? Jeden deň skôr, podla mňa kludne môžeš, joj strašne držím palce, nech to vyjde, budem na teba myslieť 😉
@havana21
@havana21