icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

kemonka
16. dec 2011

@karinkaeich ahoj jasné pridaj sa 🙂

@magic08 a o prvé ste sa ako dlho snažili?
Inak to aj ja som ledva z auta vystúpila z nemocnice domov, a hneď už obzeračky malej, čo som také nervy mala zo všetkých, nešlo mi zo začiatku kojenie, a svokra furt za mnou chodila, a mám pocit, že malá vtedy mala zoči, aj keď ako na také veci neverím veľmi, ale tak človek nikdy nevie 😕

@havana21 jej tak ideš nakoniec zajtra testikovať? Jeden deň skôr, podla mňa kludne môžeš, joj strašne držím palce, nech to vyjde, budem na teba myslieť 😉

@havana21
@havana21

vejula
16. dec 2011

@kemonka a ty sa ako maš???

magic08
16. dec 2011

@kemonka no ja som otehu hned na prvy krat ako sme sa rozhodli ze chceme babo, len v 13 tt som o babo prisla - zamlknuty potrat... mala som parcialnu molu... doki mi zakazal otehu min. rok, no ale sme si s muzom povedali, ze pockame tri mesiace a ideme na to, s tym, ze sa to mozno hned nepodari a ono sa zas podarilo hned na prvykrat,... takze s otehu problem nebol... 😀 nastastie, merala som BT a sledovala hlien, takze som vedela kedy treba a ono to naozaj fungovalo...
no teraz ked este kojim, tak to bude vacsi problem... a predsa mladsia uz tiez nebudem a roky idu... :-/

januliatko1985
17. dec 2011

@kemonka ja som v ustach merala

januliatko1985
17. dec 2011

@havana21 non akooooo? si testovala? 😕

kemonka
17. dec 2011

@havana21 ako? ako? ako? 😵 😵 😵

kemonka
17. dec 2011

@januliatko1985 heeeej? A to si si nejako pod jazyk dala, či len normálne a zavrela si usta?

januliatko1985
17. dec 2011

@kemonka normalne das do pusy, nemusis hlavne pod jazyk, hlavne ze je to vnutorna teplota tela.Uz to mam prestudovane, ze aj v ustach sa to moze merat.

zelovocka
17. dec 2011

@havana21 no mojkaaa, ako? 😉 normálne som hneď ráno na teba myslela, či už testuješ 🙂

zelovocka
17. dec 2011

@januliatko1985
@kemonka
@magic08
@vejula
@havana21 želám krásnu predvianočnú sobotu, ako sa máte? ja som dnes strášne dobručká, robila som raňajky do postele a teraz ideme na obed do reštiky, to už sa mi variť nechce, až večeru 😀 podvečer plánujem baliť zvyšok darčekov (niektoré už mám 😎 ) a večer idem von s kamoškou, no jedna báseň 🙂 😝

januliatko1985
17. dec 2011

@zelovocka jooj no komu lepsie 😅 ja uz hore od siedmej, drobec nas zobudil, potom balenie, lebo sli sme na vikend k nasim na Spis, tak uz sme tu, maly spi, tak trosku oddychujem, pijem kavicku.JA drceky este polovicu nemam, a nemam sajnu kedy ich stihnem kupit, nie to este balit, heh, vacsinou robim vsetko po veceroch ked uz maly spi, bo cez den sa pri nom jednoducho robit taketo veci nedaju 😅

havana21
17. dec 2011

Ahojte žienky, až teraz som sa dostala k pc..... ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 zobudila som sa v noci na strašné bolesti a ráno som dostala mrchu..... musela som do seba hodiť ibalginy.... teraz mi je už trošku lepšie.... drahý mi povedal, že : nevadí, pretr..áme celé vianoce, budeme plakať a trt..ť. Takže asi tak, ideme odznova 😢
@zelovocka
@kemonka 😢
@januliatko1985

vejula
17. dec 2011

@havana21 jaj to mi je luto ☹ nebud smutna, ved je to len prvy mesiac 🙂

havana21
17. dec 2011

@vejula len to nie je prvý krát... 😒

kemonka
17. dec 2011

@zelovocka Ďakujem, aj tebe krásnu sobotu, víkend a užite si obed z manželom 😉 Ani sa mi veriť nechce, že už o týždeň sú vianoce 😨
Ja dnes pečiem linecké a medvedie labky 😀 a navarila som fajnučký obedík 😀 a ked dopečiem, tak ešte upracem a asi od unavy lahnem spať 😒 😀

kemonka
17. dec 2011

@havana21 tak to ma mrzí ☹ viem ako ti je, bo aj ja ked som išla testovať a prišlo to sklamanie z 1 čiarky tak mi to tak luto bolo, ale aj napriek tomu ti hovorím, že hlavu hore, ideme ďalej, v r. 2012 to určite vyjde 😉

magic08
17. dec 2011

@havana21 hlavu hore dievča... viem ake sklamanie prezivas, ale nabuduce to vyjde... len sa nesmies na to tehotenstvo prilis upinat... jednoducho sexujte ked mate chut, milujte sa z lasky a nie preto, ze chcete babo a ono to pride, ked to budes najmenej cakat...

magic08
17. dec 2011

baby, čo mate v pláne piect? ja netusim, zatial som rozhodnuta, klasika pre medovnicky a dalje netusim... dajte nejake napady?

zelovocka
17. dec 2011

@havana21 nooo, to mi je ľúto ☹ držkaj sa, máš super manžela, keď vám takto naplánoval sexi Vianoce 😉 v novom roku sa iste podarí, neboj 🙂

zelovocka
17. dec 2011

@magic08 "piecť" budem tiramisu 🙂 také diétne že 😀

zelovocka
17. dec 2011

@kemonka ani mne sa veriť nechce, že idú Vianoce. tak dúfam, že už troška oddychuješ, mala si toho veľa na pláne. my sme napokon robili aj väčší nákup, všetko v rukách doniesť, auto nemáme, ani výťah 😉 a periem a skladám už suchú bielizeň a pečiem wafle 😝

zelovocka
17. dec 2011

@januliatko1985 no máš toho neúrekom 🙂 aj drobca k tomu. celkom dobré je cez net darčeky objednať, alebo dáke poukazy kúpiť, na masáž, manikúru, lístky do divadla, na koncert, predplatné časopisu objednať... všeličo sa dá aj z domu 🙂

kemonka
17. dec 2011

@magic08 Tak ja mám zatial napečené medovničky, medvedie labky, a linecké cesto, a zase som si teraz urobila cesto na linecké a medvedie labky a zajtra urobím duplu, asi mám pečenú horúčku 😀 😀 😀
no a potom štvrtok, piatok budem robiť gulky obalené v kokose, tiramisu a neviem čo ešte, nejakú roladu asi 😀

@zelovocka no neoddychujem, práveže som sa pustila znovu do toho istého čo už mám napečené 😀 ale už len cesto nechám v chladničke a zajtra to vykrojim a upečiem, už mám pocit že teraz z toho priberám ešte len na tie dobroty pozriem 😀

marecek1
17. dec 2011

@magic08 ahoj, práve si čítam tvoje príspevky o tvojich "milých" návštevách, ktoré prišli k vám domov, keď ste prišli z pôrodnice a potom už nezavítali. tiež poznám pár takýchto ľudí, ktorí sa za mamičkou dotrepú pomaly na pôrodnicu hneď po pôrode, pokochajú sa bábätkom, ukážu sa pred svetom, že prišli sme, a tým to hasne. žeby ich napadlo najskôr zavolať, veď po pôrode sa väčšina žien necíti na návštevy, chce si aj oddýchnuť, ale čo narobíš... niektorí ľudia sú takí.

v niektorých prípadoch je to aj tak, že ľudia prídu pozrieť miminko, kým je ešte doma vo vankúšiku, chvíľu si ho pomojkajú, ked zaplače, dajú maminke, a dovi-dopo. človek by bral skôr ich pomoc a návštevu vtedy, keď je drobec už väčší, aby si oddýchol, prípadne vybavil, čo potrebuje, alebo urobil doma niečo, pri čom nepotrebuje šikovného malého asistenta.

marecek1
17. dec 2011

@havana21 to mi je ľúto... práve som ti chcela písať, že ako dopadlo testovanie.. už som sa tešila, že ďalšia tehuľka.

zelovocka
17. dec 2011

@kemonka ty si úplne šialená pekárka, samé dobroty vyrábaš 🙂 kto to všetko poje? 😀

kemonka
17. dec 2011

@zelovocka Ďakujem, konečne som si už sadla, okupala a idem vypiť teplý čajík k telke 😀 fuuuuu 😅
No budeme musieť my pojesť 😀 ale nie, zoberiem trošku svokrovcom a potom ideme ku našim na východ, tak všetko čo ostane berieme tam 😝

nelicefo
17. dec 2011

Ahojte snažilinky,no čo ako sa máte? 🙂
Verím že takto o rok už budeme nakupovať darčeky pre mimčá v brušku alebo už na svete 😵 😵 😵

januliatko1985
17. dec 2011

@havana21 uuf, to mi je luto, verim, ze si sklamana, netreba sa na to tak upierat a pride to neboooj, drzim palceky.

magic08
17. dec 2011

@marecek1 presne tak ako vravis... no pri druhom, ak nam PanBozko da, uz budem vela veci robit inac... 😀