icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

anka12
19. dec 2011

ahoj kočky aj ja sa pridávam a dúfam,že nám to všetkým dobre dopadne 🙂

zelovocka
19. dec 2011

@anka12 vitaj, držíme si tu všetky palce 🙂

zelovocka
19. dec 2011

@vardzikova ahoj, tak už idete do ďalšieho kola, že? 😉 videla som že ste mali nehodu, tak dúfam, že sa nikomu nič nestalo 😒

kemonka
19. dec 2011

@magic08 to si sa super rozhodla si myslím, lepšie takto to riešiť a neberie vela naozaj tá pani, asi sa presťahujem do TV 😀 Ja som tiež po škole robila v KE takú au-pairku, kým som si nenašla prácu 😀

janka3a
19. dec 2011

Ahojte..pridám sa aj ja...ale len tajne, aby manzel nevedel... 😀 ..Zatial nam robi radost mala princezna ..v marci bude mat rok....chceli by sme druhe mimo, teda , skor ja viac, ako moja polovicka, ale vsetko zavisi od financii, nakolko robi len manzel...
Preberám jeden výrok na záver, už tu v diskusii spomínaný : "už to musím len oznámiť manželovi "
Mimochodom, ak som dobre videla, tak som videla dvoch bocianov, ked som bola s malou na prechadzke.....mohli to byt este oni, nejakí dvaja zábudlivci??

zelovocka
19. dec 2011

@janka3a ahoj, tak už si medzi nami, vieme to skôr ako tvoj milovaný, super 😀 držím palce, aby to "odsúhlasil" 😉

kemonka
19. dec 2011

@anka12 ahoj vitaj medzi nami, pozeram, že máš už 10 ročného fešáka 😉 A odkial si ty? 😉

kemonka
19. dec 2011

@janka3a ahoj kludne sa ku nám pridaj aj tajne, nám to vôbec nevadí, a snáď sa manžel len prispôsobi potom 😀 😀 😀 Ale hlavne nech vám to vyjde 😉

kemonka
19. dec 2011

@vardzikova tak už nech viacej mrcha ani nepríde 😀 😀 😀

janka3a
19. dec 2011

Ono nám to vyšlo to prve hneď na 1 krát...tak hádam, s tým druhým mimom problém nebude, aje ke´d som počula aj názory, že to druhé ide tažšie... 😒 rsp. ze je problem otehotniet

vardzikova
19. dec 2011

@kemonka tak tak moja reč 🙂

vardzikova
19. dec 2011

@zelovocka ano pokračujeme dalej snažilkovanie sa čoskoro blíži , jupííí teším sa 🙂

magic08
19. dec 2011

@kemonka no tiez si myslim, ze je to ta lepsia alternativa, aj co sa tyka rizika nakazy od inych deti... cim mensi pocet deti, tym menej viroz... zavolam jej po novom roku, ze ake ma podmienky a kedy by sme mohli zacat chodit nech si zvykne malinka... v aprili mi som mala nastupit do prace, no vsetko to este zavisi od inych faktorov... tak sa uvidi co bude dalej

vardzikova
19. dec 2011

@januliatko1985 a ja už len čakam kedy konečne nedorazííí 😀 😀 😀

kemonka
19. dec 2011

@vardzikova a ako vlastne dlho ste manželia vlastne?

vardzikova
19. dec 2011

@kemonka manželmi sme už vyše dva prečo? 😀 😀 😀 😀

kemonka
19. dec 2011

@vardzikova čisto len tak 😝

vardzikova
19. dec 2011

@kemonka no určite 😀 😀

vardzikova
19. dec 2011

@anka12 budeme si všetky držať pršteky aby nam to všetkym vyšlo 🙂

monikapt
19. dec 2011

ahojte,tak ak by vam to nevadilo,pridavam sa aj ja k snazilkam 😉 dufam,ze nam to coskoro vsetkym vyjde tak ako si prajeme

kemonka
19. dec 2011

@monikapt ahoj ďalšia Monika 🙂 😉

annieb
19. dec 2011

taak, aj ja asii sa pridaam 🙂) uvidiime ci sa nan podariii.....mozem sa opytat: ako dlho sa snazite uz? pocitate si plodne dni, alebo ine metody, ci to nechavate nahode? 😀 😀

xlucia
19. dec 2011

ahojte. mozem sa pridat? hadam sa zadari v tom spravnom case 🙂

anka12
19. dec 2011

@kemonka ja som z okresu Povazska Bystrica
@vardzikova ,no dufam, ze sa to podari,lebo u mna je to trochu zlozitejsie,ale nevzdavam sa -len tie roky akosi rychlo bezia....... 😒 😒

kemonka
19. dec 2011

@xlucia
@annieb
jej kolko nás už je, super 🙂 😵

zelovocka
19. dec 2011

@xlucia @annieb halooo, ahojteee! 🙂 😀 super, že ste sa pridali 😉

monikapt
19. dec 2011

@annieb my sa zatial snazime druhy mesiac ale zda sa mi to uz ako vecnost 😠 a zacala som si merat BT na fertility friend,aby som aspon cca vedela kedy mam ovu,kedze mam nepravidelnu MS 😖

marecek1
19. dec 2011

@anka12
@monikapt
@xlucia
@annieb ahojte 🙂 ale sa vás veľa k nám pridalo 🙂 bude nám tu veselo 🙂

monikapt
19. dec 2011

@marecek1 aspon tu sa mozem s niekym o planovani mimi porozpravat 🙂 lebo medzi kamaratkami som sa akosi nestretla s pochopenim ☹

vardzikova
19. dec 2011

@anka12 ja si ešte stale hovorim že som mlada takže mam všetko ešte iba pred sebou takže aj keby sa hned nedarilo tak sanič nestane ... 😒 😀