V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@vardzikova ahoj, tak už idete do ďalšieho kola, že? 😉 videla som že ste mali nehodu, tak dúfam, že sa nikomu nič nestalo 😒
Ahojte..pridám sa aj ja...ale len tajne, aby manzel nevedel... 😀 ..Zatial nam robi radost mala princezna ..v marci bude mat rok....chceli by sme druhe mimo, teda , skor ja viac, ako moja polovicka, ale vsetko zavisi od financii, nakolko robi len manzel...
Preberám jeden výrok na záver, už tu v diskusii spomínaný : "už to musím len oznámiť manželovi "
Mimochodom, ak som dobre videla, tak som videla dvoch bocianov, ked som bola s malou na prechadzke.....mohli to byt este oni, nejakí dvaja zábudlivci??
@vardzikova tak už nech viacej mrcha ani nepríde 😀 😀 😀
Ono nám to vyšlo to prve hneď na 1 krát...tak hádam, s tým druhým mimom problém nebude, aje ke´d som počula aj názory, že to druhé ide tažšie... 😒 rsp. ze je problem otehotniet
@kemonka tak tak moja reč 🙂
@zelovocka ano pokračujeme dalej snažilkovanie sa čoskoro blíži , jupííí teším sa 🙂
@kemonka no tiez si myslim, ze je to ta lepsia alternativa, aj co sa tyka rizika nakazy od inych deti... cim mensi pocet deti, tym menej viroz... zavolam jej po novom roku, ze ake ma podmienky a kedy by sme mohli zacat chodit nech si zvykne malinka... v aprili mi som mala nastupit do prace, no vsetko to este zavisi od inych faktorov... tak sa uvidi co bude dalej
@januliatko1985 a ja už len čakam kedy konečne nedorazííí 😀 😀 😀
@vardzikova a ako vlastne dlho ste manželia vlastne?
@kemonka manželmi sme už vyše dva prečo? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova čisto len tak 😝
@kemonka no určite 😀 😀
@anka12 budeme si všetky držať pršteky aby nam to všetkym vyšlo 🙂
ahojte,tak ak by vam to nevadilo,pridavam sa aj ja k snazilkam 😉 dufam,ze nam to coskoro vsetkym vyjde tak ako si prajeme
taak, aj ja asii sa pridaam 🙂) uvidiime ci sa nan podariii.....mozem sa opytat: ako dlho sa snazite uz? pocitate si plodne dni, alebo ine metody, ci to nechavate nahode? 😀 😀
ahojte. mozem sa pridat? hadam sa zadari v tom spravnom case 🙂
@kemonka ja som z okresu Povazska Bystrica
@vardzikova ,no dufam, ze sa to podari,lebo u mna je to trochu zlozitejsie,ale nevzdavam sa -len tie roky akosi rychlo bezia....... 😒 😒
@anka12 ja si ešte stale hovorim že som mlada takže mam všetko ešte iba pred sebou takže aj keby sa hned nedarilo tak sanič nestane ... 😒 😀

ahoj kočky aj ja sa pridávam a dúfam,že nám to všetkým dobre dopadne 🙂