V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@januliatko1985 díky, ale asi neostane, snažilkovali sme iba raz, to by bol zázrak 😝 😀
tak nevydrzala a testla som...druha ciarka nikde ☹ ☹
@zelovocka ale vies ako to tam je na teste?ako keby presvitala spod toho papierika kde je ta jedna ciarka taka rozmazana druha vedla nej,uuuplne slabunkaaaaaa,ale to vyslo len nejakych 15 minut po testovani...moze byt,zeby hladina hcg nebola taka vysoka ze ju vidno???boze fakt som zu magor z toho 😕 😕 😕
tak s niecim sa vam priznam 😅 som teraz v rakusku do 28.12-posledny test som minula dnes(som na lazoch,kde moznost kupit test je nulova), tak som objednala cez internet,kde mi negarantovali ze pride kym tu budem,ale nevadi,riskla som to 😠 cize dufam,ze mi pridu kym tu budem lebo inak sa zblaznim od nedockavosti 😖 samozrejme ak dostanem MS,tak mam po probleme 🙂 inak 25 testov som objednala - rovno cele balenie 😀 😀 😀
@marecek1 no podla mojich vypoctov som uz MS mala dostat 18.12,podla FF mam dostat az 28.12 tak neviem, mam velmi nepravidelnu MS 😕 no to by bolo super,keby mi stacil uz len jeden jediny 🙂 ale netesim sa dopredu 😀 priznaky MS zatial nemam ani nahodou cize zatial to vyzera slubne
uz len nech tie testy dorazia a postara aj vybozkavam 😲
@monikapt tak skus znovu testnut tak o dva dni 😉 kym nedeorazia testiky tak meraj teplotku.
@januliatko1985 tak ak testiky nedorazia tak sa tu urcite zblaznim do toho 28.12 😲 inak uz nemam ziadny testik v rezerve 😠 ale teplotku meram dalej a dufam,ze ma nesklame 😅
Ahojte ako sa darí? 😕
U nás stresy a mrcha pomaly končí tak čoskoro ideme do snaženíčka 🙂
ahoj, tak npr. my ešte čakáme, nám ešte len dnes mrcha dorazila :D tak bude veselý Silvester 😀
@monikapt no parada, ze teplota ide hore......ja mam zase take bolesti jak na mrchu, asi posledny tyzden pocitujem tak sem tam, predytm vobec, nic, tak uzasa asi hlasi moja prva Ms po porode huraaa 😀 😀
@januliatko1985 no takto vyzera moj graf dnes http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f ale to spinenie ma znepokojuje,ci sa neblizi mrcha uz ☹no vidis dockala si sa tej mrchy aj ty 😠
@monikapt peknee, treba verit az do konca, aj pri tehu sa moze na zaciatku objavit spinenie z toho dovodu, ze vajicko sa uhniezduje...no ved uvidis.bud pride MS ,ale uvidis na teste //.no mne este neprisla zatim MS, len mam take bolesti, neviem sa jej dockat, dufam, ze pride uz konecne. 😠
@januliatko1985 ved uvidim co z toho bude,ale beriem radsej druhu moznost tie // 🙂 ale ked nie,tak nabuduce
ahojte baby, ja som dnes 10DPO a takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
odvčera sa cítim jemne pred-mrchovo, tak zrejme z toho nič nebude, aj keď teplota je stále nad čiarou.
ja mám dnes teplotu 35,82 😨 😨 😨 asi vonku mrzne, tak aj ja mrznem 😀 😀 😀

@januliatko1985 toto je druhy mesiac co sa snazime, cize este to je v pohode 🙂