icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

monikapt
21. dec 2011

@januliatko1985 toto je druhy mesiac co sa snazime, cize este to je v pohode 🙂

zelovocka
21. dec 2011

@januliatko1985 díky, ale asi neostane, snažilkovali sme iba raz, to by bol zázrak 😝 😀

monikapt
21. dec 2011

tak nevydrzala a testla som...druha ciarka nikde ☹ ☹

zelovocka
21. dec 2011

@monikapt nebuď smutná, podarí sa vám istotne budúci rok. ja radšej ani netestujem 😝

monikapt
21. dec 2011

@zelovocka ale vies ako to tam je na teste?ako keby presvitala spod toho papierika kde je ta jedna ciarka taka rozmazana druha vedla nej,uuuplne slabunkaaaaaa,ale to vyslo len nejakych 15 minut po testovani...moze byt,zeby hladina hcg nebola taka vysoka ze ju vidno???boze fakt som zu magor z toho 😕 😕 😕

zelovocka
21. dec 2011

@monikapt môže byť, zopakuj testík po Vianociach, ak nedostaneš MS. ale až o takých 5 dní, aby si nebola sklamaná 😉 nechaj tomu čas, nech hcg rastie, ak tam je 🙂

monikapt
21. dec 2011

tak s niecim sa vam priznam 😅 som teraz v rakusku do 28.12-posledny test som minula dnes(som na lazoch,kde moznost kupit test je nulova), tak som objednala cez internet,kde mi negarantovali ze pride kym tu budem,ale nevadi,riskla som to 😠 cize dufam,ze mi pridu kym tu budem lebo inak sa zblaznim od nedockavosti 😖 samozrejme ak dostanem MS,tak mam po probleme 🙂 inak 25 testov som objednala - rovno cele balenie 😀 😀 😀

marecek1
21. dec 2011

@monikapt 25 testíkov 😀 a možno ti bude stačiť už len jeden - jediný 🙂

a kedy vlastne čakáš MS, keď si vyskúšala testík? (inak ja som tiež tento mesiac nevydržala, tie Vianoce ma lákali neskutočne, tak som pár dní pred MS testla, ale bohužiaľ negatívny, a už mi prišla aj MS)

monikapt
21. dec 2011

@marecek1 no podla mojich vypoctov som uz MS mala dostat 18.12,podla FF mam dostat az 28.12 tak neviem, mam velmi nepravidelnu MS 😕 no to by bolo super,keby mi stacil uz len jeden jediny 🙂 ale netesim sa dopredu 😀 priznaky MS zatial nemam ani nahodou cize zatial to vyzera slubne
uz len nech tie testy dorazia a postara aj vybozkavam 😲

januliatko1985
21. dec 2011

@monikapt tak skus znovu testnut tak o dva dni 😉 kym nedeorazia testiky tak meraj teplotku.

monikapt
21. dec 2011

@januliatko1985 tak ak testiky nedorazia tak sa tu urcite zblaznim do toho 28.12 😲 inak uz nemam ziadny testik v rezerve 😠 ale teplotku meram dalej a dufam,ze ma nesklame 😅

kemonka
21. dec 2011

@monikapt jej monika, tak držím palce, nech tam čiarka zosilnie, ale tak keď je aspoň trošku, tak ja myslím, že na 99% by to mohlo byť tehotenstvo, možno ten cyklus je nevyspytatelný, nemusíš byť 10 DPO, môže to byť 3-6 dni, ktoho vie, preto tak slabulinká čiarka

monikapt
21. dec 2011

@kemonka ach bodaj by si mala pravdu 😒 velmi by som sa tesila a priatel este viac 😠 uvidime

nelicefo
21. dec 2011

Ahojte ako sa darí? 😕
U nás stresy a mrcha pomaly končí tak čoskoro ideme do snaženíčka 🙂

annieb
21. dec 2011

ahoj, tak npr. my ešte čakáme, nám ešte len dnes mrcha dorazila :D tak bude veselý Silvester 😀

kemonka
21. dec 2011

@monikapt držím tichučko pršteky, a ako sa cítiš, necítiš nejakú zmenu na sebe? To vlastne prvé o bábo? A kolko máš rokov, odkial si? Prepáč že sa tolko pýtam, ale ja taká zvedavá som 😀 😝

kemonka
21. dec 2011

@nelicefo ja stojím 😀 😀 😀 nedarí sa nijako, čakám na MS, ale tá asi až po novom roku príde a aj tak som mala problemy po antibiotikách, tak sa dole preliečujem 😖 Tak velmi by som chcela aby sa mi podarilo otehotnieť v tom roku 2012 ☹

monikapt
22. dec 2011

@kemonka mam 25 rokov,ano snazime sa o prve babo 🙂 a ako sa citim?dobre sa citim,az na obcasne pichnutie v podbrusku niekde,inak nic extra..dnesny graf ma zmiatol,11 DPO,teplota ide hore a dnes spinenie ☹ tak uvidime co z toho bude

januliatko1985
22. dec 2011

@monikapt no parada, ze teplota ide hore......ja mam zase take bolesti jak na mrchu, asi posledny tyzden pocitujem tak sem tam, predytm vobec, nic, tak uzasa asi hlasi moja prva Ms po porode huraaa 😀 😀

monikapt
22. dec 2011

@januliatko1985 no takto vyzera moj graf dnes http://www.fertilityfriend.com/home/399c5f ale to spinenie ma znepokojuje,ci sa neblizi mrcha uz ☹no vidis dockala si sa tej mrchy aj ty 😠

januliatko1985
22. dec 2011

@monikapt peknee, treba verit az do konca, aj pri tehu sa moze na zaciatku objavit spinenie z toho dovodu, ze vajicko sa uhniezduje...no ved uvidis.bud pride MS ,ale uvidis na teste //.no mne este neprisla zatim MS, len mam take bolesti, neviem sa jej dockat, dufam, ze pride uz konecne. 😠

zelovocka
22. dec 2011

@monikapt ahoj, mávaš bežne špinenie pred MS? lebo napr. ja nie, mne sa hneď spustí bez špinenia.
ak to nebýva u teba bežné, tak by to špinenie mohlo byť implantačné, hm? 😉 prsia ťa nebolia?

monikapt
22. dec 2011

@januliatko1985 ved uvidim co z toho bude,ale beriem radsej druhu moznost tie // 🙂 ale ked nie,tak nabuduce

zelovocka
22. dec 2011

ahojte baby, ja som dnes 10DPO a takto: http://www.fertilityfriend.com/home/383f6d
odvčera sa cítim jemne pred-mrchovo, tak zrejme z toho nič nebude, aj keď teplota je stále nad čiarou.

monikapt
22. dec 2011

@zelovocka ako kedy...ale vacsinou ked zacina MS tak hned je to cervene krvave,a teraz to bolo skor take ruzove??svetlohnede?? 😕 no som zvedava ako to bude pokracovat

monikapt
22. dec 2011

@zelovocka no vyzera to dobre zatial aspon podla teploty 😵 neskusis testik?

zelovocka
22. dec 2011

@monikapt nechcem testovať, lebo je to fakt málo pravdepodobné, už cítim, že zajtra-pozajtra dostanem ☹
tebe držím palce, kedy ti dorazia testíky? 😉

monikapt
22. dec 2011

@zelovocka ach neviem kedy dorazia testy,ale dnes myslim ze nie,ale zajtra by mohli 😒 ale pre istotu ajtak vyzeram postara 😀 😀 😀 dakujem pekne

kemonka
22. dec 2011

@monikapt tak nech stihnu rýchlo dôjsť 😉 ty si tam do 28? To vlastne nebudeš na vianoce doma, či priatel je tiež tam?

kemonka
22. dec 2011

ja mám dnes teplotu 35,82 😨 😨 😨 asi vonku mrzne, tak aj ja mrznem 😀 😀 😀