V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
@zelovocka nie , neznacim si, zatial sa len ucim 🙂 zacala som merat len minuly mesiac.
@januliatko1985 praveze ani nie, len minuly mesiac mi diagnostikovali PCO, beriem duphaston od 16dc do 25dc. potom som mala na 28dc menzes. po 9.1. sa mam stavt u lekarky na horm. profil, kde by som sa mala dozvediet viac. zatial sa ale snazim sledovat svoje telo a najst skor prirodnu cestu na otehotnenie }uzivam aj gynex, alchemilku, fytosoju a ruzovy grep. dzus, aj GS mamavit prefolin+dha.
@sandraaaaa toto je vlastne o tom femibione 800- je určený pre dospelé ženy plánujúce tehotenstvo a pre tehotné ženy do konca 12.týždňa gravidity. Pravidelným užívaním pripravite svoj organizmus na tehotenstvo a súčasne podporíte i zdravý vývoj plodu počas prvých, najdôležitejších 12 týždňov tehotenstva. ja skusim tento a uvidim.
Ahojte.
Tak my o chvíľku odcházame,počko je v poho tak verím že aj cesta bude dobrá. Veď až po Žilinu je diaľnica a potom od Ružomerka až po Jánovce. 🙂
Verím že chytím 3G signál na mobile,ak áno tak sa ozvem 😉
Tak sa tu majte,držkajte sa tu 🙂
A P.F. 2012!!! 🙂
Vidíme sa nabudúci rok. 😀
@nelicefo tak stastnu cestu prajem 😉
@zelovocka ja vlastne ani neviem, ci som uz DPO, lebo som mrchu od porodu stale nemala, len take bolesti, akoby sa chystala a vcera v podbrusku ma zacalo velmi pichat, netravalo to dlho, aj vytok sa uz dostavil, tak asi sa daco zomelie 😀snazime sa uz naplno, lebo aj ked ms neni, tak sa da otehotniet, ale pre istotu idem po novom roku k dr.
@januliatko1985 aj ja idem v januári ku gyn., uvidíme, čo nám povedia. snáď bude všetko OK 😉 🙂
ahojte, tak ja sa pridám k vám... tiež by sme radi tento rok seriózne skúsili splodiť dieťa...ono my už niekoľko mesiacov nepoužívame ochranu, tak začínam mať také podozrenie, že to s mojím tehotenstvom asi nebude celkom jednoduché...čo by ste mi navrhli na začiatok? 🙂
@anait ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ak si zatiaľ nemeriaš BT, tak určite začni 😉 pokiaľ nevieš ako na to, tu je návod: http://merenibt.xf.cz/index2.html aj tu:
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
a také tie prípravy typu zdravo papať, pitný režim, veľa oddychu, vitamíny (hlavne tie predkoncepčné), prípadne nejaké preventívne vyšetrenia - to všetko platí aj pre partnera 😉 no a najmä klídeček, nestresovať, veľa lásky 😀
prave som počula v radiu, že rok 2012 bude priaznivy pre tehotenstva a manželstva 🙂 takže baby tešte sa, všetky budeme tehuľky 😀 už aby to bola 🙂 🙂
@ajka81 aj ja som to počula 🙂 takže nám to všetkým veľmi želám, aby rok 2012 bol pre nás, ktoré túžime byť mamičkami 🙂
no baby, keď nam to už aj hviezdy prajú, tak to musi vyjsť 😎
@anait ak by si mala nejaké dodatočné otázky, alebo keby si sa chcela poradiť ohľadom grafu, tu je fórum len o tom:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
držím palčeky 😉
@anait jehehe, ty si veľmi akčná žienka 🙂 no, ideálne je naozaj začať merať od MS, ale môžeš v podstate hocikedy, stačí ti vedieť, ktorý DC si.
tie vitamíny sú všetky také, ktoré zvyšujú plodnosť a udržujú plod zdravý v prvom trimestri. baby tu jedia Femibion800, ale hoci aj obyčajná kyselina listová postačí, veď uvidíš a porovnáš si tie ceny. prípadne sa poraď v lekárni 🙂 pre budúce mamičky je tam toho kopec.
z takých prírodných vecí odporúčam alchemilku (robiť čajíky) na rast sliznice maternice a upravuje LF, čo je dôležité pre udržanie oplodneného vajka 😉 a ľanové semiačka (napučané vo vode alebo sypať do jogurtu, do musli) na podporu plodného hlienu. a taaak, je to veľa, môžeš si vybrať, na čo máš chuť 😉
Ahoj, snažíme sa 1.cyklus.mám 31 rokov a verím, že v 2012 príde na svet moje prvé dietatko.Držím Vám place!
@anait vitam ta tu tiez 😉 ja by som ti odporucila zajst ku gyn, ze ci si ok, my sme sa snazili pol roka, tak som zasla ku dr a tam boli nejake problemy,brala som nejake lieky na upravu hormonov a cyklu a suuup, po dvoch mesiacoch som bola tehu.
Ahojte ja sa chcem ešte opýtať či ste boli na nejakých vyšetreniach napr. na toxoplazmu ... Toto bude naše druhe dietatko ak sa podari prve sa podarilo na prvý šup. A pri prvom som nebola taka doplašena ako teraz. A ešte aku kozmetiku budete použivať cez tehotenstvo či nejaku bio , alebo taku ako použivate.

Kočky tak tabuľka je na svete
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/nelicefo/alb...
Všetky údaje mi posielajte do IP. 🙂