V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?
Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.
Ahojte babulky,
ak vám to nevadí tiež by som sa k vám pridala. Budúci rok mám 40.... tento rok som absolvovala 3x IVF, žiaľ všetky 3 pokusy boli neúspešné, tak dúfam, že v roku 2012 to vyjde....Mám krásnu 18-ročnú dcéru. Keďže môj partner je slobodný a doteraz nemá žiadne deti tak mi je v podstate úplne jedno či to bude chlapec, dievča alebo oboje 🙂
@mia258 my sa snazime o druhe babo a mame chlapceka a cochvilka ma 17mesiacov 😉
@moja72 juuj, tak to ti veelmi drzim palceky aby sa aj tebe postastilo, taake velke deti uz odrastene, aspon ti pomozu 😉
@mia258 hhe, tiez mam neriadenu strelu,nas vedel tiez hned utekat a nie normale chodit, proooste je to sidlo male, len ho furt nahanam, bo tam vylezie, tam vylezie, vsetko by chcel dostat z policiek, tak len prstom ukzuje a cosi furt zamumle, ja mu ani pred nerozumie, teda pardon, daco hej, take skomoleniny, ktorym iba mamicka rozumie, lebo mm mu nic neromie skoro 😀
@januliatko1985 Tak to máme skoro rovnakých drobcov, moja mala teraz 25. presne 16 mesiacov 🙂
Tiež ti ešte nerozpráva? Moja nehovorí vôbec, len rúčkou ukazuje čo chce a ešte kričí. Keď ona spustí, aj sirénu zatieni, počuť ju až do vedľajšieho mesta 😀 😀 Tiež všade vylezie, zbožňuje našich psov, s nimi sa hrá a je jej úplne jedno, že vážia 10x viac 😅
Ja jedine dúfam, že je pravda to, čo mi všetci hovoria - že druhé dieťa je úplne iné ako prvé, lebo ďalšie také tornádo ako je ona by som asi nezvládla 😀
@mia258 no rozprava ako rozprava, vie uz veeela slov, ale len tak napoly ich povie, napr, ze povie, len prvu slabiku slova alebo poslednu, dens napriklad som ho obuvala a on ukazuje na bundicku a hovori mi , ze "gomba" (bunda), so myslela, ze sa pocikam od smiechu.ale take mama, tata, baba,dede, kde je,tam je, a ma vela vlastnych slovick vymyslenych 😅 A mrchu si uz porodu dostala, mlebo ja este nie, ja stale kojim, ale uz s tym musim skoncit, lebo uz jednoducho nevladzem, je to maly zavislak.
@januliatko1985 moja nehovorí absolútne nič. Doteraz nepovedala ani jedno slovo, len zvuky vydáva. Ale pripisujem to tomu, že sme dvojjazyčná domácnosť, tak dúfam, že čoskoro sa rozhovorí a potom ju nezastavím 😅
Ja už mám mrchu dávno, ja som kojila len do Miinho 10. mesiaca, potom sa mi nejak sama odstavila, už nechcela moja mliečko. Chvíľu som síce ešte odsávala, ale postupne som mlieko stratila 😒
No tu človek, čo ešte len plánuje dieťa môže rovno do depresie upadnúť 😉
@mia258 ahoj vitaj, ja ja ja som tu taká, čo sa snaží o 106 o druhé bábo 😀 😀 😀
@vejula máš pravdu, teraz je to najpoužívanejšie meno, my sme v r. 2009 s tým začali, vtedy bolo také netradičné, a potom už každý dával Emmku 😉
@adulka72 krásne, držím palce nech to vyjde 😉 v každom veku je pekné mať dieťatko 😉
@januliatko1985 tak nato sa moc nespolieham, to ešte aby som sa starala aj o nu 😎
pozerám, akého máš krásneho drobca...máte doma určite veselo 😉
baby tiež čo "meriate BT" poviete mi v akú hodinu si merate? Je to v skorých ranných hodinách? Či?
@moja72 ja mam 16rocnu segru a ta ked ku mne dojde, tak sa tesim, ze sa mi pohra s malym a to este ja ju musim obskakovat jak sluzka, joj ta dnesna pubertalna mladez.
a ja sa tak vytešujem, včera po ceste som si v Košiciach kúpila také krásne červené šaty 😵 😵 😵 😵 aspoň si oblečiem, ked pôjdeme gratulovať na nový rok známym 😀 inak nemám nič červené ale teraz uplne sa mi červená zažiadala, len by som mala trocha schudnuť do nich, lepšie by to ukázalo 😀 😀 😀
Ahojte môžem sa aj pridať tento rok máme za sebou 1.IFV bohužiaľ neúspešné, čaká ma čistenie a potom dúfam nám to výjde budúci rok mám už 35 a máme už 5ročného drobčeka. Pekný večer prajem všetkým
@januliatko1985 🙂 🙂 🙂 viem si to predstaviť. Vy sa teraz snažíte o druhé dieťatko?
@moja72 no ano , zaciname, kym sme este vo "svungu", je to obrovska radost mat dieta, zmysel zivota 😵
kočky tak malemu sa po teličku dnes vyhadzali vyražtičky Takže to bude asi piata choroba (nie šiesta viac sa mi priznaky hodia na piatu chorobu) JA som s mužom cez sviatky mala tiež jeden den taky že sme uplne odpadavali od unavy bolo nam zle bolelo cele telo hlava žaludok, ale trvalo nam to den a uzavreli sme to že sme boli mierne priotravení z toho prežierania cez vianoce. ale zreme to bola tiež ta piata choroba, len že nam to trvalo den a malemu ak to ratam aj s tym grckanim tak už vyše tyždna
inak presne takto minule vianoce maly prekonaval kiahne, tak nam su tie vianoce akosi sudene, som zvedava čo prekoname nabuduce
@januliatko1985 veru radosť, ale niekedy treba aj pevné nervy 😎 mám 4 netere - 6r, 3r, 2,5r a 4mesiace (všetky bývajú v jednom dome u rodičov - 2 sú bratove a 2 má segra) som rada keď k nám prídu alebo keď my ideme k našim, ale veľakrát som rada že už sme doma sami lebo oni sú nezmary 😀
Tak a je to tu, dalsi rocik za nami, prajem VAm aby ten dalsi, bol pre stastny a uspesny a aby sme si vseetky nasli na tesitku tie krasne vytuzene // 😵 Krasneho Silvestra. 😉
Pripájam sa k @januliatko1985. Prajem vám všetkým úspešný a šťastný nový rok, aby sa vám v ňom splnili všetky priania, tajné túžby, najmä tá najväčšia - dve čiaročky na teste 🙂 🙂 🙂 🙂

@marecek1 na moju to vôbec neplatí, ona je niekedy až príliš aktívna 😅 Nepotrebuje nikoho aby bol pri nej, ona je dosť samostatná, len si vymýšľa hlúposti a nevie chodiť, len behať 😀