icon

V roku 2012 začíname snažilkovať. Kto sa pridá?

crapula
5. okt 2011

Ahojte zenusky, najde sa tu nejaka, ktora ako ja planuje v roku 2012 pocat dietatko? Asi sa snazilky snazia uz teraz, ja mozem zacat az od decembra, lebo som pred mesiacom podstupila kyretaz. Tak som zvedava, ci sa niekto prida, budem sa tesim ak sa budem moct s niekym podporovat.

mauerka
1. jan 2012

@lenuliatko22 Tak 13.12. na Luciu - u mna teda urcite nebol posledny menzes, ale dufam, ze jeden z poslednych

sandraaaaa
1. jan 2012

@mauerka no pravdaže som nechcela ponukať nijaké čajíky 😀 ale tam o tomto diskutovať som velmi nechcela. Napr. tu sa mi to zda lepšie...

mauerka
1. jan 2012

@sandraaaaa 🙂 Ja este vlastne neviem, viem len tolko, ze mi pomaha diskutovat s ludmi o spolocnych "problemoch", takze sa hladam 😉 Tak teda aj ty by si chcela babo v najblizsej dobe a popri tom popijat nejaky ten cajik? 🙂 😀

lenuliatko22
1. jan 2012

@uzovicka hej mam maleho 5 mesacneho drobca...tak vyuzili sme nasu ovu 🙂 my chceme este pre filipka sestricu a nechceme velky rozdiel medzi detickami...mame tiez nie pekne zivotne skusky,ale konecne sa mame z koho tesit..a neboj,raz to urcite vyjde 😉

lenuliatko22
1. jan 2012

@mauerka no ja som tiez zvedava ci to bol posledny menzes... 🙂

uzovicka
1. jan 2012

@lenuliatko22 tak ti prajem, nech je toho stastnejsieho a radostnejsieho v zivote ovela viac, ako toho tazkeho. Viem, ze cloveku je hned veselsie na srdiecku, ked mu pan Boh uz aspon jedno babo doprial.

lenuliatko22
1. jan 2012

@uzovicka no nam prvy syncek zomrel hod po porode,potom sme nevedeli otehotniet vyse roka a konecne mam doma dvoch chlapov, ten starsi je teraz v praci (tatik) a ten mensi v postielke buva... 🙂

mauerka
1. jan 2012

@lenuliatko22 Je mi to luto 😢

sandraaaaa
1. jan 2012

@mauerka tiež by som chcela tak dufam že to bude čím skôr 🙂 . Stale sme odkladali a teraz mi to je aj ľuto pretože bude dosť veľký vekový rozdiel.

mauerka
1. jan 2012

@sandraaaaa No tak u nas by bol vek. rozdiel skoro 13r. 🙂 Kolko rokov mas ty a tatko 😉 ?

uzovicka
1. jan 2012

@lenuliatko22 tak ste uz ovela silnejsi ako ste boli. Prajem vela lasky a pozehnania. Dnes na kazni farar vravel prave o tom, co si priat do noveho roka. Nie slepy optimizmus, ze nic zle nas uz nepostihne, ale vieru a nadej, ze s pomocou Boha to zvladneme. Nech sa babo podari, zo srdca prajem.

sandraaaaa
1. jan 2012

@mauerka tak to máte ešte viac náš syn bude mať tento mesiac 8 rokov. Ja mám 31 a manželik 35.

mauerka
1. jan 2012

Žubrienka 🙂 🙂 🙂

irsina83
1. jan 2012

@mauerka PCO - polycysticke vajecniky 😉

mauerka
1. jan 2012

@irsina83 Ach tak 🙂 Ja mam leziu na krcku maternice - Takze: LnaKM 😀 😀 ale doky v tomto nevidi problem co sa tehotenstva tyka.

irsina83
1. jan 2012

@mauerka svagrina mala nalez na krcku maternice a otehotnela v pohode 😉 a uz ma pol rocnu bambulku 😉

irsina83
1. jan 2012

ja budem mat tento mesiac 29 a manzel ma 34 😉

mauerka
1. jan 2012

@sandraaaaa Inak ako tak pocitam, tak to si prve rodila tiez ako ja - v 23r. 🙂

kristina1818
1. jan 2012

ahojte,,, aj my sa snažíme o bábätko.. pred rokom som potratila... zamlčané tehotenstvo vraj.. hm.. no už druhý mesiac sa snažíme, beriem aj lieky (DUPHASTON A SIOFOR)a ešte som z toho trochu mimo... má niekto podobnú situáciu?

katty27
2. jan 2012

@uzovicka ahoj ja som mala prvý den menzesu 16.12. tiež čakáme tak uvidime,,ak nič tak sa budeme nadalej snažiť 🙂

magic08
2. jan 2012

@januliatko1985 no vcera som to nestihla testnut, neboli sme doma cely den, dosli sme az o siedmej, potrebovala som malu okupat, napapat aulozit spinkat, tak som netestila... neviem ci testnut aj dnes....asi to skusim... 😀

sandraaaaa
2. jan 2012

@mauerka aj ja som si to všimla že si mala tiež vtedy 23r. ako ja pri prvom pôrode, ale to ste veru dlho odkladali. Vašmu synčekovi nieje smutno že ešte nema surodenca? Ten naš by už chcel... 🙂

crapula
autor
2. jan 2012

ahojte kocky, tak je tu rok 2012, zelam zo srdca nech prinesie vela zdravich deticiek.

kemonka
2. jan 2012

@uzovicka jej pekne si to napísala, teda ten farar to dobre povedal, lebo je to naozaj tak 😉

@magic08 skús 😉

kemonka
2. jan 2012

@havana21
@zuzulik160
@zelovocka
@momamo
a vy kde ste kočky, ako sa máte? 😉 😉 😉

zuzulik160
2. jan 2012

Ahooooooooooj moja uz som tu 😀 po tych dnoch obzerstva 🙂 ideme sa snazit snad aj trosku schudnem lebo po sviatkoch som toho nabrala 😀 a co ty ako zijes po sviatkoch,dufam,ze tento rok nam to vyjde ,ale uz bez problemov 😀

kemonka
2. jan 2012

@zuzulik160 no dufam, aj ja že to vyjde 😀 a tiež som taká, že dnes už len po troške začínam jesť, lebo som ako tučniak 😀 😀 😀 hehe

zuzulik160
2. jan 2012

😀 a kedy sa zacinate snazit vy? Mas uz vsetky vysetrenia za sebou? Uz si dobre nepamatam . 😉

zelovocka
2. jan 2012

@kemonka @zuzulik160 @havana21 a aj všetky ostatné v tejto téme - ahojte kočenky, želám všetko naj naj naj v roku 2012, hlavne pevné zdravíčko a vytúžené bábatko, či už v brušku, alebo aj stihnúť porodiť do konca roka 🙂
ja som asi výnimka, žiadne obžerstvo sa nekonalo, koláčiky čo som pojedla, môžem na prstoch spočítať 😝 😅 takže som nepribrala ani gram 😎

mauerka
2. jan 2012

@sandraaaaa Bola som vtedy vydata za "studentsku lasku" - vydrzalo to tri roky ☹ S terajsim partnerom sme spolu 5 rokov, obaja tuzime este po babatku a hlavne - uz mame viac zivotnych kusenosti a rozumu, ako sme mali v 20tich. Clovek jednoducho pristupuje k veciam zodpovednejsie...

@kemonka Mozem sa spytat - vysetrenia kvoli babatku, alebo nieco uplne ine?

@zuzulik160 Po sviatkoch zapinam rifle s veeelkou namahou, este ze maju v sebe aj nejaky elastan...inak neviem neviem 🙂