icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

ukmima
26. nov 2011

Pani si asi myslia, ze doktor ako doktor, tak nech si daju operovat srdce zubarovi, nech nase deti rodia ociari, nech zuby zacnu robit plast.chirurgovia....a plastiku nam urobi gynekolog.............. 😀 .

lauritka
26. nov 2011

@dusika11 nemysleli to tak, ze zlucovanie oddeleni kvoli krizovemu stavu ? 😕

bobocka
26. nov 2011

@dusika11 aj ja som zvedava .velmi. a myslim ,ze cele slovensko to vo velkom riesi,lebo toto je problematika,ktora sa naozaj dotyka kazdeho slovaka,bez vynimky

cecil36
26. nov 2011

Tak poviem vam, ze po tej tlacovke co bola na TA3 mam fakt z vlady dost. Tomu sa vravi predvolebna kampan za statne prachy 😀 😀 😀

labaga
autor
26. nov 2011

vlastne 2300 lekarov nepotrebuju, a tie stiahnute výpovede su v príslube, a budu v pondelok 😀 😀 😀 😀 . výsmech lekárskeho stavu. Su zufalí, skušaju menit taktiku. Tak v Ziline, DK, NZ, PO kde podali aristi a chirurgovia najviac--- zvyšovanie efektivity. 🙂 de-fakto nefunkčné nemocnice. Viete ako to bolo s tými výjazdami sanitiek?????????? navrhli preplatit 20 - 40Eur pacientovi ktorý zneužije sanitku....... a tak ušetrit.....

labaga
autor
26. nov 2011

@cecil36 to bolo nádherné divadlo hodné psychoanalýz

dusika11
26. nov 2011

@lauritka
@bobocka ja normalne neiviem co si mam o tom mysliet to co som pozrela s premierkou na Ta 3 mam dost..im to vyhovuje.........mozu si z nemocnicami urobit co chcu...ja som padla na zadok......

lauritka
26. nov 2011

@labaga krasne zavadzanie naroda v hlavnych spravach, toto nejak zabudla premierka dodat. ona len uviedla, ze pozaduju aby sa za vyjazd platilo.. 🙂

dusika11
26. nov 2011

@cecil36 ako si tomu porozumela ja som s toho...neviem co si mam o premierke mysliet...to co malo byt???

odrik
26. nov 2011

@cecil36
🙂!!!
Ja fakt z tohto rozhovoru nechapem ako chcu zdravotnu starostlivost zabezpecit??? Preeeeeeeeboha, ved niektore oddelenia ostanu uplne bez lekarov! Tam poslu koho, ani jeden lekar z ineho mesta im nepojde napr. do Kosic, Bojnic..... Ved ked zostanu na oddeleni traja lekari, musia predsa aj sluzit, a ako sa budu v tych sluzbach striedat??? To neviem! Ale kampan to bola naozaj uchvatna, len nic konkretne nevieme ☹!

labaga
autor
26. nov 2011

@dusika11 nemožu, oni jednoducho si nemožu dovolit vyhlasit nudzový stav, takisto nemocnice nemaju absolutne zabezpečené. v x nemocniciach nebude fungovat aro a chirurgia. co z toho ze budu 4 kožiari.... krcha kolegovia z lozu vysmiali že vraj 10 ludí prijal 🙂

dusika11
26. nov 2011

pozerajte Ta 3..tam je jedna sikvna teraz...snazi sa chodit okolo horucej kase

labaga
autor
26. nov 2011

@odrik podla mna aj troška viac inteligentný človek začína chápat kde je pravda

odrik
26. nov 2011

@labaga
Jasne!!! Vidis??? Naco nam je vlastne tolko lekarov, budeme efektivni 🙂!!! Nebudeme mat takmer ziadnych a usetriiiiiiiime a bude na platy inych profesii 🙂!!!

labaga
autor
26. nov 2011

@dusika11 ani ani, bojí sa tých zhora aj tých zdola.... presne o tom je jej rétorika

v555
26. nov 2011

@odrik ako vždy!!!!!!!Odpoveď premierky...... 😀 😀 😀........ už to len nejakosi vydržať do volieb a potom sa začne začarovaný kolotoč krútiť ešte rýchlejšie.....a čo s nami pacientami,možno neprežijeme.

labaga
autor
26. nov 2011

@odrik jasné, ved preto sa služia služby proti ZP lebo je lekárov obrovský prebytok

dusika11
26. nov 2011

@labaga no najviac mi je smutno z detskej od krchu...to ma velmo srdce boli........boze ved tam vedia tie deticky dat do kopy..teda vedeli......ja netusim co by bolo z mojimi alebo tusim:::??

babija
26. nov 2011

babija@labaga
výborný postreh, opäť sme tu, ak kúpi nemocnice finančná skupina, nemusí dávať výpovede, vyplácať odstupné atď...
už to nebude na plač, ale na smiech, ako sa štát stará o občanov, ktorí si platia odvody a za to nedostanú nič, lebo čo zostane, to bude pre poisťovňu a finančnú skupinu, však oni sa zo začiatku nejako dohodnu a potom už aj poisťovňa a aj nemocnica bude patriť iba jednému

dusika11
26. nov 2011

@labaga jeminenku ...to je velmi divne cela ta tlacovka a gaspi ujo???? aky arogantny......

odrik
26. nov 2011

@labaga
Tak veru 🙂!!!!!!! U nas v TT dali vypoved vsetci neurologovia, anesteziologovia ostanu traja, traumatologovia ostanu traja, tiez chirurgovia. No neviem, neviem! Ale asi budeme vsetci potrebovat uz len psychiatrov 🙂 a ti snad ostavaju 🙂!

dusika11
26. nov 2011

@babija takze .......takze operacia sa podarila penta to bude mat bez odstupeho nadhera

labaga
autor
26. nov 2011

@dusika11 krcho sa zaplietol do vysokej politiky. mohol ostat ako odborník a nie sa zdiskreditovat v očiach kolegov

smrt
26. nov 2011

707 eur vymenili za zdravie chorých ľudí... kvoli nim bude vyhlásený núdzový stav na Slovensku! tak aj my chceme väčší plat--policajti dajte výpovede - tých 600 eur sa vám nemáli? alebo učitelia,profesori ? pekári a predavači ste spokojní s 450 €? vodiči MHD, komunálne služby vaše platy sú tiež asi velké- dajte požiadavku ! VŠETCI ASPOŇ O 800 eur.. veď zaslúžime si... prečo by sme nemohli aj my,vy,oni?? potom predbehneme Grécko raketovou rýchlosťou a budem v r.ti.. Milí Lekári spamätajte sa!!

monnaa
26. nov 2011

Pozerajte TA3, rozpráva tam p. Zahorská a konečne niekto, kto hovorí vecne, nestranne a objektívne .... konečne niekto, kto neklame a zavádza. Klobúk dole.....

dusika11
26. nov 2011

@labaga to mi je luto..velmi mi je luto.......on bol clovek ktoreho som si vazila

odrik
26. nov 2011

@v555
Pravdu vravis 🙂!!! Ved nejako bude, asi taka odpoved pani premierky! Ale ako, nevieme! A ako pises, snad nepomrieme 🙂!!!

v555
26. nov 2011

Ja pracujem v neziskovej nemocnici,u nás dali všetci lekári do jednej nohy okrem primárov.Dobré čo????

dusika11
26. nov 2011

@monnaa pozeram je cela spotena...velmi vazi slova

labaga
autor
26. nov 2011

@smrt 707 je cena pre vládu ktorá dá sukromnej firme 40mil na inv. stimul pre prácu pre 1000 ludí