icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

bobocka
26. nov 2011

@dusika11 ja som to nevidela.ta3 nemame.co konkretne tam bolo?

labaga
autor
26. nov 2011

@dusika11 je oničom - nepovie ako to v skutočnosti je ,nemože

labaga
autor
26. nov 2011

@bobocka o chvilu to bude v ich archíve- a stojí to zato

dusika11
26. nov 2011

@labaga no ked vas citam a pozeram ta3 niekto s toho by mal velke prachy.......

odrik
26. nov 2011

@monnaa
Pozeram 🙂!!!!! Primar v Bavorsku ma plat 7000 eur aj to povedala, vsak ??? Jeeeeeej, aj u nas ma tolko???? Ked chce "hulvat jeden" viac???

dusika11
26. nov 2011

@bobocka no ved ja ani neviem co to vlastne povedal premierka normalne potrebujem vase nazory na pretlmocenie

aha1
26. nov 2011

@odrik Tak nech ide do Bavorka nakoľko tam aj obyčajný ľudia nerobia za 300 EUR

lauritka
26. nov 2011

@labaga suhlasim, dost opatrne voli slova...

odrik
26. nov 2011

@v555
Teda, fakt silna kava!!! To aky plan uz len moze mat vasa nemocnica??? Anjelov straznych pre pacientov!!!

dusika11
26. nov 2011

dobre rozprava ta baba na ta3

pici
26. nov 2011

ta premierka by mala ist do radosinskeho naivneho divadla...

cecil36
26. nov 2011

@lauritka to je ich taktika, poveda A a zabudnut na B, ktore je o dost podstatnejsie 😉
@dusika11 no ja mam z toho pocit, ze si na lekaroch a strachu pacientov, ktori zväcsa nerozumeju co sa vo vyssich kruhoch deje niekto stavia uspesne marcove volby v style "Tato vlada, aj ked docasna, vas zachranila pred zlymi, arogantnymi lekarmi a zabezpecila vam zdravotnu starostlivost. Snazli sme sa zo vsetkych sil a zvladli sme to. Volte nas!!!" Keby tu bol grcajuci smajl tal ho sem pacnem bleee. Premierka nepovedala ziadne konkretne riesenie situacie......len sama vata vata vata....
@labaga absolutne suhlasim, nemozu vyhlasit nudzovy stav, prezident to vedel, ale dristal do sveta ako chce pomoct ubohym obcanom. Keby bolo take jednoduche ho vyhlasit, uz by to spravili 😝

dusika11
26. nov 2011

@odrik modlime sa aby sme zdravi boli

dusika11
26. nov 2011

@cecil36 nechce sa mi verit ze tu zijem

dusika11
26. nov 2011

@pici jaj pici pici..ty vzdy prekvapis....este ze ta mame 😀

v555
26. nov 2011

@odrik všetko je tajné,všetci sú ticho,fakt neviem ako dopadneme....je to smutné.

odrik
26. nov 2011

@aha1
Jasne!!! Nech nam vsetci vyborni lekari odidu!!! Fakt vyborna myslienka, potom mozme ist aj my, vsetci!!! Nech nas pokojne liecia lekari z Ukrajiny, pozeraj TA3, teraz tam bolo povedane, ze uroven ich vzdelania je bohuzial stale ovela nizsia ako nasich medikov!!! Ja nikoho nepodcenujem, ale chcem, aby mna, aj moju rodinu, liecili mudri a sikovni slovenski lekari! Lebo na to, aby som sa mohla ist liecit do zahranicia, nemam!!!

dusika11
26. nov 2011

@v555 musi to byt tazke pre teba teraz chodit do roboty

dusika11
26. nov 2011

@odrik je vyborna ta baba konecne niekto k veci rozprava

pici
26. nov 2011

@dusika11 ved to je normalne nehorazne pozerat sa na jej prejav. ja neviem kto jej to zerie, ved je absolutne mimo. nema ziaden prejav, ona nema schopnosti presvedcit ani keby hovorila k veci, nie to este toto co dava do eteru.

cecil36
26. nov 2011

@pici 😀 😀 😀 😀 aj v babkovom by mohla stazovat 😀

aha1
26. nov 2011

@odrik A preto nás môžu vydierať ? Len preto, že si to môžu dovoliť ? Ale potom by bolo na mieste aby tých čo berú úplatky pozatvárali a to by bol taký istý stav ako teraz.

odrik
26. nov 2011

@pici
Mas pravdu! Z jej prejavu vieme UPLNE NIC!!!

monnaa
26. nov 2011

ty kokšo, o tých 7000 Eur pre primára v bavorsku ?? som nepočula, ani som nevidela / uspávala som deti /, ale táto baba na TA3 hovorí celkom fajn.

lauritka
26. nov 2011

zakoncenie tej diskusie krasne : nech zvitazi zdravy rozum 😉

dusika11
26. nov 2011

@pici no...co na to ja som ju volila ale pripada mi ze presla cez vymyvac mozgu..od kedy bola u obamu velkeho brata je mimo........vela politikov tak dopadlo ......

lauritka
26. nov 2011

@aha1 myslim, ze nevydieraju nas, ale vedenie tohto statu, aby sa konecne postavilo tolko rokov pretrvavajucim problemom v zdravotnicte zoci voci.

paskovci
26. nov 2011

@smrt suhlasim s tebou,čo by som dala ja za 300eur a panom lekarskym odborarom sa mali.

pici
26. nov 2011

@odrik to je populizmus na ntu navyse vo velmi zlom prevedeni. ale fakt velmi zlom. ona ako premierka by mala mat poradcu ked uz sama nevie strhnut davy. to sa neda pozerat. uz davnejsie mi nesmakovala svojim prejavom ale teraz to graduje

pici
26. nov 2011

@paskovci ty prosim ta aku mas profesiu ak sa smiem pytat?