Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
dobre rozprava ta baba na ta3
ta premierka by mala ist do radosinskeho naivneho divadla...
@lauritka to je ich taktika, poveda A a zabudnut na B, ktore je o dost podstatnejsie 😉
@dusika11 no ja mam z toho pocit, ze si na lekaroch a strachu pacientov, ktori zväcsa nerozumeju co sa vo vyssich kruhoch deje niekto stavia uspesne marcove volby v style "Tato vlada, aj ked docasna, vas zachranila pred zlymi, arogantnymi lekarmi a zabezpecila vam zdravotnu starostlivost. Snazli sme sa zo vsetkych sil a zvladli sme to. Volte nas!!!" Keby tu bol grcajuci smajl tal ho sem pacnem bleee. Premierka nepovedala ziadne konkretne riesenie situacie......len sama vata vata vata....
@labaga absolutne suhlasim, nemozu vyhlasit nudzovy stav, prezident to vedel, ale dristal do sveta ako chce pomoct ubohym obcanom. Keby bolo take jednoduche ho vyhlasit, uz by to spravili 😝
@aha1
Jasne!!! Nech nam vsetci vyborni lekari odidu!!! Fakt vyborna myslienka, potom mozme ist aj my, vsetci!!! Nech nas pokojne liecia lekari z Ukrajiny, pozeraj TA3, teraz tam bolo povedane, ze uroven ich vzdelania je bohuzial stale ovela nizsia ako nasich medikov!!! Ja nikoho nepodcenujem, ale chcem, aby mna, aj moju rodinu, liecili mudri a sikovni slovenski lekari! Lebo na to, aby som sa mohla ist liecit do zahranicia, nemam!!!
ty kokšo, o tých 7000 Eur pre primára v bavorsku ?? som nepočula, ani som nevidela / uspávala som deti /, ale táto baba na TA3 hovorí celkom fajn.
zakoncenie tej diskusie krasne : nech zvitazi zdravy rozum 😉

@dusika11 ja som to nevidela.ta3 nemame.co konkretne tam bolo?