icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

minewka
26. nov 2011

@osmijankoo tak toto s tou opravou auta ta špeci cenu pre lekára, lebo v zahraničí sa platí oveľa viac..... dobrééééééééééééééééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dusika11
26. nov 2011

@martina28p chodis sa pozerat z balkona aj na poistovne co si postavili z nasich penazi????

minewka
26. nov 2011

@monnaa aj ty si vieš v prípade núdze zasiať, vypestovať, zožať, pomlieť, uskladniť a napiecť? 🙂

latvia
26. nov 2011

@minewka neber vsetko tak vazne 😉 nebolo vidiet odlahcenie v mojej odpovedi? neprislo mi proste adekvatne prirovnanie ze bez pekara sa nenajem - velmi volne prelozene. jasne ze si nemienim pestovat psenicu 😉 a pokorna som tam kde treba 🙂

aha1
26. nov 2011

Takže baby ak som niekoho urazila ospravedňujem sa to som nechcela. Chcela som prejaviť len svoj názor ale zvrhuje sa to tu na niečo osobné a hádky takže radšej končím. Dovidenia 😔

odrik
26. nov 2011

@minewka
My tu mame milu a pokojnu diskusiu, vela milych viet na odlahcenie! Preco mas pocit, ze si ju chceme dat pokazit?

odrik
26. nov 2011

@aha1
Slniecko, nikoho si neurazila, jasne, ze v diskusii ide niekedy do tuheho 🙂! Ale kto sa chce urazat, nech nediskutuje 🙂!!! Dakujem za Tvoj nazor, krasny vecer 🙂!!!

monnaa
26. nov 2011

@odrik prepáč, ale viaceré sme už unavené z verejnej mien k o nenažraných " lekároch, ktorí v službách len spia a teraz vydierajú svojou eete vačšou nenažranosťou celý národ.

dusika11
26. nov 2011

@minewka v zivote som infantilne nedakovala dakujem verejne a dospelo ..znova za zivot mojich deti...toto si trocha prehnala...dotklo sa ma to.. nerozumiem preco by som mala iba nadavat ked niekto tvrdo pracoval na tom aby mi zili deti...je mi ta luto

dusika11
26. nov 2011

@latvia mam mini zahradu napestujem psenicu ati predam... 🙂 🙂 vies aky chlieb bude????

monnaa
26. nov 2011

@odrik - jéj, sorry, to malo byť niekomu inému - o 22.12

odrik
26. nov 2011

@monnaa
Ja viem, aj ja!!! Ale kedze robim s postihmutymi detmi, mam tendenciu vazit si zdravie ako nic na svete!!!

minewka
26. nov 2011

@pici

1a keĎ budeme dávať bezhlavo každému, kto si zapýta, lepšie bude?
2 ak zastavím nejakú zmenu - pretože ju nepovažujem za správnu, ale zároveň tvrdím, že nejak to riešiť treba, ale nijaký návrh nemám - to je čo?
8 mám iný názor - ok
9 ja som naposledny štátneho zdravotníka navštívla na pohotvosti na začiatku tehotenstva a ten úplatok nepýtal. Vyberám si neštátnych alebo súkromných lekárov, ktorí pýtajú oficiálne. A ty?

martina28p
26. nov 2011

@dusika11 hlavne že sa máš fajn...................................................asi som ťa dačím vytočila,hoci netuším,ale hlavne že sa píše....
@aha1 súhlasím s názorom...už je to tu divné 😝

pici
26. nov 2011

to je zvysenie platu o 300 v hrubom - osobne premie.. cize plus minus niektori dostanu to iste. to nie je +300 cistych k vyplate. to vas sere? ze ti, ktori o tom rozhoduju si zvysuju kazdorocne plat o 650 AUTOMATICKY ZO ZAKONA nevadi? ze statny trener berie mesacne aj z vasho 30tic eur za partiu 11 ludi kopajucich nezmyselne do lopty, nevadi? vy si kedy zacnete vlastne zdravie vazit? ked budete za vsetko po transformacii platit? alebo ked budete chodit len k sukromnikovi kde zaplatite aj za vstup do ambulancie, vtedy sa spamatate ako sa tu bude ludom zit?

monnaa
26. nov 2011

@martina28p - skśu si prečítať nieo objektívne o lekároch. Vieš, my reagujeme možno aj preto tak " podráždene ,, lebo už sme unavené z tho neustáleo osočovnia " nenažraných " lekárov, ktorí po nociach v službách len spia, a vôbec sa správajú všetci arogantne....
http://moje.hnonline.sk/node/8962

minewka
26. nov 2011

@odrik ty máš pocit, že pritakávanie si v rovnakých názoroch je diskusia? 😀 😉

odrik
26. nov 2011

@dusika11
Krasne slova!!! Ja nesmierne vdacim lekarom za to, ze mam aspon jedno dietatko! Toto mi nezoberie nikto: Som dospelo vdacna lekarom za svojho syna!!! A za vselico ine!!!

pici
26. nov 2011

@minewka
11 ty predovsetkym ani ja nerozhodujeme o tom komu davat. dalej to nie je bezhlavo ale opravnene.ked pojdu do strajku smetiari, asi to nebude az taka katastrofa pri nezamestnanosti ich nahradit nie?
2 lekari nie su kompetetni rozhodovat o tom ako ma fungovat chod nemocnice.
9 bola som u statnej lekarky teraz naposledy. nikto odo mna nic nepytal, lekarka usmiata, sestricky velmi mile... inak chodim k nestatnym, nie preto ze som si tak vybrala, ale pretoze takymi su a nemala som dovod menit.

lauritka
26. nov 2011

tie vyjadrenia, "ze aj ini by chceli, preco len lekari ".. mi troska pripomina situaciu, ked som chodila zbierat podpisy na prerobenie podkrovia na byt na jednej ulici v KE, kedze na urade mi bolo povedane, ze musim mat podpisy najominkov, v podkrovi nic nebolo, prazdne, bol by z toho fakt pekny byt... no a samozrejme, ze ked som zvonila pri dverach, tak uz zrazu kazdy to podkrovie potreboval, na vesanie pradla, na odlozenie veci.. dovtedy ich to nenapadlo...

dusika11
26. nov 2011

@martina28p vies nemam rada mentalitu chodenia a pozerania z balkona...do inych je to take slovenske,,,nevies kolko ten clovek musel preto urobit aby nieco mal...moja prabbka bola 8 krat v amerike aby nieco mala...ale to nikto kto sedel doma nevidel.......moja mamka odisla z sk...aby nieco mala ale priemerny slovak bude v krcme nadavat a pozerat inym do okien

minewka
Odpoveď bola odstránená
odrik
26. nov 2011

@minewka
Vobec nie 🙂! Diskutujem aj s milymi zienkami, ktore maju opacny nazor! Prave som jednej podakovala za jej nazor a zazelala som jej krasny vecer, uprimne! A nebolo to ani so stipkou ironie!!!

martina28p
26. nov 2011

@monnaa ale ja som tu nič také nenapísala,ani nikoho neosočujem,už som písala,že lekárov aj ich prácu si vážim,nedokázala by som to ,na čo majú oni,to sa priznať nehambím,ale usúd triezvou hlavou že sú aj takí čo sa naozaj sťažovažť nemôžu a majú sa dobre,ja len neviem pochopiť,prečo im zatial nestačí aj tých 300 eur...možno tomu všetkému fakt nerozumiem,možno je to všetko o niečom inom a ja môžem byť rada,že tu mám doktorov ktoý sú ochotný robiť aj bez nútenia a nikdy som sa so zlým doktorom nestretla....takže fakt som nič zlé nenapísala,ani sa nechcem s nikým hádať.....tak verejne PARDON

dusika11
26. nov 2011

@minewka raz ked ti ochoreju deti si na mna spomenies zelam ti to verejne ...potom nadavaj a dakkuj inafntilne...som zvedava ako sa budes smiat....

minewka
Odpoveď bola odstránená
minewka
26. nov 2011

@dusika11 ďakujem za tvoje milé želanie 😵

A ja ako pravý zloduch ti želám len to dobré a pevné zdravie - všetkým tvojim blízkym 😵

bobocka
26. nov 2011

@martina28p si narazila na 300 euri.pockaj ako po nose za to dostanes 😀 😀 😀 uz to tu bolo pisane,ze to je suma dobre vyzerajuca na papieri,no v konecnom dosledku z toho lekar na paske uvidi podstatne menej.preto im to nestaci 😉

dusika11
26. nov 2011

@minewka odoslala som ta ako nevhodnu pre adminov,,,tvoja nevhodnost uz presiahla akekolvek hranice chod santit inde

martina28p
26. nov 2011

@dusika11 lenže ja som to nemyslela až tak doslovne,ani nič v zlom,nie som zvedavá na to čo majú druhý,nech si majú,ja mám tiež svoje a môžem byť vdačná Bohu za to,čo mám...ja som tiež nesedeladoma na zadku a nečakala som že mi niečo padne z neba....hoci takých na sk je neurekom,ale to je o inom,tak potom sorry ak sme sa nepochopili a pekný večer