Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@martina28p chodis sa pozerat z balkona aj na poistovne co si postavili z nasich penazi????
Takže baby ak som niekoho urazila ospravedňujem sa to som nechcela. Chcela som prejaviť len svoj názor ale zvrhuje sa to tu na niečo osobné a hádky takže radšej končím. Dovidenia 😔
@pici
1a keĎ budeme dávať bezhlavo každému, kto si zapýta, lepšie bude?
2 ak zastavím nejakú zmenu - pretože ju nepovažujem za správnu, ale zároveň tvrdím, že nejak to riešiť treba, ale nijaký návrh nemám - to je čo?
8 mám iný názor - ok
9 ja som naposledny štátneho zdravotníka navštívla na pohotvosti na začiatku tehotenstva a ten úplatok nepýtal. Vyberám si neštátnych alebo súkromných lekárov, ktorí pýtajú oficiálne. A ty?
to je zvysenie platu o 300 v hrubom - osobne premie.. cize plus minus niektori dostanu to iste. to nie je +300 cistych k vyplate. to vas sere? ze ti, ktori o tom rozhoduju si zvysuju kazdorocne plat o 650 AUTOMATICKY ZO ZAKONA nevadi? ze statny trener berie mesacne aj z vasho 30tic eur za partiu 11 ludi kopajucich nezmyselne do lopty, nevadi? vy si kedy zacnete vlastne zdravie vazit? ked budete za vsetko po transformacii platit? alebo ked budete chodit len k sukromnikovi kde zaplatite aj za vstup do ambulancie, vtedy sa spamatate ako sa tu bude ludom zit?
@martina28p - skśu si prečítať nieo objektívne o lekároch. Vieš, my reagujeme možno aj preto tak " podráždene ,, lebo už sme unavené z tho neustáleo osočovnia " nenažraných " lekárov, ktorí po nociach v službách len spia, a vôbec sa správajú všetci arogantne....
http://moje.hnonline.sk/node/8962
@minewka
11 ty predovsetkym ani ja nerozhodujeme o tom komu davat. dalej to nie je bezhlavo ale opravnene.ked pojdu do strajku smetiari, asi to nebude az taka katastrofa pri nezamestnanosti ich nahradit nie?
2 lekari nie su kompetetni rozhodovat o tom ako ma fungovat chod nemocnice.
9 bola som u statnej lekarky teraz naposledy. nikto odo mna nic nepytal, lekarka usmiata, sestricky velmi mile... inak chodim k nestatnym, nie preto ze som si tak vybrala, ale pretoze takymi su a nemala som dovod menit.
tie vyjadrenia, "ze aj ini by chceli, preco len lekari ".. mi troska pripomina situaciu, ked som chodila zbierat podpisy na prerobenie podkrovia na byt na jednej ulici v KE, kedze na urade mi bolo povedane, ze musim mat podpisy najominkov, v podkrovi nic nebolo, prazdne, bol by z toho fakt pekny byt... no a samozrejme, ze ked som zvonila pri dverach, tak uz zrazu kazdy to podkrovie potreboval, na vesanie pradla, na odlozenie veci.. dovtedy ich to nenapadlo...
@martina28p vies nemam rada mentalitu chodenia a pozerania z balkona...do inych je to take slovenske,,,nevies kolko ten clovek musel preto urobit aby nieco mal...moja prabbka bola 8 krat v amerike aby nieco mala...ale to nikto kto sedel doma nevidel.......moja mamka odisla z sk...aby nieco mala ale priemerny slovak bude v krcme nadavat a pozerat inym do okien
@monnaa ale ja som tu nič také nenapísala,ani nikoho neosočujem,už som písala,že lekárov aj ich prácu si vážim,nedokázala by som to ,na čo majú oni,to sa priznať nehambím,ale usúd triezvou hlavou že sú aj takí čo sa naozaj sťažovažť nemôžu a majú sa dobre,ja len neviem pochopiť,prečo im zatial nestačí aj tých 300 eur...možno tomu všetkému fakt nerozumiem,možno je to všetko o niečom inom a ja môžem byť rada,že tu mám doktorov ktoý sú ochotný robiť aj bez nútenia a nikdy som sa so zlým doktorom nestretla....takže fakt som nič zlé nenapísala,ani sa nechcem s nikým hádať.....tak verejne PARDON
@martina28p si narazila na 300 euri.pockaj ako po nose za to dostanes 😀 😀 😀 uz to tu bolo pisane,ze to je suma dobre vyzerajuca na papieri,no v konecnom dosledku z toho lekar na paske uvidi podstatne menej.preto im to nestaci 😉
@dusika11 lenže ja som to nemyslela až tak doslovne,ani nič v zlom,nie som zvedavá na to čo majú druhý,nech si majú,ja mám tiež svoje a môžem byť vdačná Bohu za to,čo mám...ja som tiež nesedeladoma na zadku a nečakala som že mi niečo padne z neba....hoci takých na sk je neurekom,ale to je o inom,tak potom sorry ak sme sa nepochopili a pekný večer

@osmijankoo tak toto s tou opravou auta ta špeci cenu pre lekára, lebo v zahraničí sa platí oveľa viac..... dobrééééééééééééééééééééééééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀