Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@bobocka kto želá ťažkú chorobu mne alebo mojim deťom len pre to, že s ním nesúhlasím, je pre mňa zlý človek
A nechápem čím som ju vytočila - v mojich všeobecných otázkach som ju nikde nemenovala, aj naďalej si myslím, že je kopec pacientov, ktorí ďakujú infantilne a viac, ako by mali.
To, že si to vztiahla na seba - za to ja nemôžem.
A 2-3x , v predošlých stránkach som poukázala na neonatologické v novej nemocnici v KE a prejavila som uznanie a môj obdiv voči človeku, ktorý to celé dotiahol tam, kde je - voči dr. Krchovi.
Napísala som, že sa mi jeho prístup páči.
@dusika11 ja si tiez lekarov velmi vazim.sice som ich zazila robit kixy-porod mojho syna a aj jeho hospitalizacia v 16 mesiacoch s laryngitidou napr.no v konecnom dosledku sme obaja tu a zdravi,takze 🙂 a aj som pisala,ze som mala prave vcera senzacnu skusenost s ortopedom,ktory mimochodom v strajku nie je,no venoval sa nam na 100% a jeho pristup bol senzacny.ja som rada,ze existuju lekari,naozaj dobri lekari,ktori beru svoju pracu zodpovedne a nemienia sa na pacientoch prizivovat,ale ich liecit 🙂 to vsak nemeni nic na fakte,ze su medzi nimi aj riadne cervave a skazene jablka. a najviac ma nastve,ze ak sa lekarom podari presadit si to navysenie platove(ktore si zasluzia,ale realne peniaze,nie tych 300euri na papieri dobre vyzerajucich),ze sa popri dobrych lekaroch zvezu aj tie cervave jablka a aj takym nanizhodnikom bude na palte pridane.proste dobreho a zleho lekara uz potom v tej platovej rovine nerozdelis.a to je riadne nefer. 🙄
@odrik predstav si, že aj taká nevďačná a zlá duša ako ja - som pracovala s telesne postihnutými - resp. jednou babou, ktorá mala DMO - postihnuté všetky 4 končatiny - trávila som s ňou veľa času, robila osobnú asistenciu, kŕmila, česala, umývala zadok, vymieňala vložky - asi to nemusím ďalej rozpisovať.
To, že nesúhlasím so štrajkom a jeho formou - neznamená, že som proti všetkým lekárom a že si nevážim ich prácu.
@dusika11
Verim Ti! Aj ja. My vieme, co sme si prezili a kolko sily a opory nam dali lekari. Mne naozaj vela! Aj teraz ked som potratila, boli mili, slusni, taktni a velmi, velmi sa snazili zmiernit moju silnu bolest a smutok. Viem, ze nie vsetci su taki, ale ved to je v kazdom povolani. Ja som, a budem, vdacna 🙂!
@minewka lenze teraz to dorovnavaju pacienti vsetci do jedneho na svk. po transformacii to bude dorovnavat kazdy, kto lekara navstivi. a nie cele slovensko bude chodit k lekarovi aby sa to dorovnalo. bude to ten dany konkretny pocet pacientov ktory chodia.. cize to bude stat tym padom ovela viac kedze to nedokazu urobit plosne
Áleeeeeeeee🙂
dievčatá, však život je o inom ako o osočovaní a prianí si zlého - však vždy sa to potom spätne vráti - Ži a nechaj žiť 🙂.
.... a úplne nakoniec téma vo fóre je úplne iná ako Vaše osočovanie ☹.
Kľud, nadhľad, pokoj a určite sa to všetko zvládne k spojnosti nás všetkých 🙂.
@minewka
Ja som nikde nenapisala, ze si zla dusa 🙂! Nesudim. Na to nemam pravo ani dovod 🙂. A mozno si si vsimla, snazim sa pouzivat menej vykricnikov 🙂. Ja respektujem Tvoj pohlad, ale nerozumiem mu. Ale vselicomu na svete nerozumiem 🙂, ved nemozem rozumiet vsetkemu, to by so mnou bolo na nevydrzanie 🙂.
Joj, toto bolí aj mňa - minewka ☹, taktéto vyjadrenia by som si nedovolila☹, veru nie ☹
Prajem vám všetkým veľa lásky, ešte raz lásky, pokoja a radosti z Vašich najbližších 🙂, dobrú noc.
@pici ak to chápem správne, myslíš si, že keď sa nemocnica pretransformuje - bude si sama určovať, čo bude spoplatňovať a čo nie?
Ale veď tak to nefunguje - štát predsa určuje, čo sa spoplatní a čo nie. (napr neštátny zubár - má riadne zmluvu s poisťovňou - a aj napriek tomu, že nie je štátny, musí rešpektovať nariadenie štátu, čo sa prepláca a čo nie )

@minewka a prave to je problem. kto dorovna to, co sa dorovnava doteraz zo statneho a koniec koncov nasho? ked to nebude stat? no pacient. a kto si to bude moct dovolit?