icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

bobocka
26. nov 2011

@odrik 😀 😀 😀 ved toto.ze ti supermudri a supersikovni to za nas neraz poriesili,len nie moc v nase dobro 😅 joj,smiech cez slzy 😅 ☹

minewka
26. nov 2011

@babija hej? A to že želá mojej 8 mesačnej dcére chorobu a bolesť to ťa nebolí?

aduskatt
26. nov 2011

@pici asi je to vec pohladu.ja som to prianie pochopila tak ako minewka a dost ma zarazilo.........ale to je asi tym, ze v pisanom prejave sa tazko vyjadruju emocie a intonacia hlasu........

dusika11
26. nov 2011

@minewka a ka si chcela babetko kto ti s nim pomohol??? tiez zly lekari???? kto ho odrodil??? kto ti pomohol ked si na neho dlho cakala??? sama zvaz co pises a infantilne sa podakuj ze ti pomohli s dcerkou ....a pomenuvavaj si doma kvety a nie mna ja svoje meno uz mam a ´bestia rozhodne sa nevolam...mozno u vas doma sa tak volate neviem ale u nas sa tak nevolame

czechzuzanaba
26. nov 2011

@dusika11 @minewka ted jak to tu ctu, tak me prvni napadla scena z Pratel - vzit vam obema hlavy za usi a tuknout o sebe 😀

pici
26. nov 2011

@aduskatt asi je to vec pohladu

dusika11
26. nov 2011

@czechzuzanaba nehnevaj sa nadavata na lekarov a povazovat dakovanie matky za infantilne...to ma byt co:::???

bobocka
26. nov 2011

baby kde na ta3 v archive je ten rozhovor co ste spominali? nie radicovej tlacovka,to druhe...nevidim to tam.ci len hladat neviem? 😕 😅

minewka
26. nov 2011

No nič - idem off - aj napriek tomu, že tu vyjadrujem názor menšiny - som tu nikomu nič zlé nepriala.

Nemienim si tu čítať o želaní kde čoho zlého voči mojim blízkym.

Aké ste zrazu spravodlivé...všetky...keby som toto bola napísala Dusicke ja, čo ona mne - zvozili by ste ma pod čiernu zem.

aduskatt
26. nov 2011

@pici asi ano, preto som sa do nich radsej nezamiesala...........aj ked svojim sposobom chapem obe strany....ale vyjadrenia by som volila asi inou formou🙂

minewka
26. nov 2011

@dusika11 skopíruj mi presne - kde som napísala, že tvoje ďakovanie matky voči lekárom za to, že ti zachránili deti je infantilné???

No nech sa páči - šup šup, som zvedavá.

odrik
26. nov 2011

@minewka
Preco si si to takto vysvetlila? Ja som si tie prispevky precitala, to nebolo vobec takto myslene! Hladaj prosim v ludoch to dobre, i ked si si mozno v zivote vselico zle preskakala, ale nie je riesenie hladat v ludoch zlo. Ved aj my mame vselico zle a smutne za sebou, nevies, cim si zienky tu presli. Mozes sa ich velmi dotknut a ublizit. Akokolvek sme k sebe uprimne, slova treba volit, v kazdom pripade!

babija
26. nov 2011

@minewka tak toto som nepostrehla - ja nikdy nikomu som nič zlé nepriala a nevynášala súdy nad nikým.Ja prajem vždy všetkým a každému len to najlepšie a najmilšie, čo si sám želá a Tebe a Tvojmu dieťaťku tiež len to najlepšie a zdravie všetkým.
Som človek, čo má rád život a ľudí 🙂

pici
26. nov 2011

@minewka
@dusika11 baby ste dospele a inteligentne, to fakt stoji za to takto sa urazat?

minewka
26. nov 2011

@dusika11 čakám - kde je ten príspevok?

odrik
26. nov 2011

@bobocka
Takto zle to neskonci 🙂! Nemozu dopustit takuto katastrofu. Mali by sme im to ist vysvetlit 🙂!

dusika11
26. nov 2011

@minewka dietatko je dar tak krehky...a vdacnost matky nikdy nei je infantilna...a netreba sa smiat z matky---co 10 noci stala nad dvoma detmi...choroba je strasna preto vdacnost za zivot je nekonecna.---a preto si nedovolim kydat a pomenuvavat...isteze ublizil mi obcas lekar...ale---dali mi to co som chcela dve deti ktore su dnes zdrave.--a ked by sa to este malo nedajboze zopakovat..modlim sa aby ti isti lekari ma tam cakali usmiati a spokojni aj zaplateni-..lebo zivot je dar

pici
26. nov 2011

kde je ten admin co tak podstivo mazal moje "mimotemove" prispevky?

minewka
26. nov 2011

@dusika11 stále čakám na príspevok - kde som napísala, že tvoja vďaka matky je infantilná?

aduskatt
26. nov 2011

@pici admin ma asi vikend🙂

pici
26. nov 2011

@minewka som iba nestranna. a nemienim tu citat vase osobne spory. navyse zacinaju byt nechutne a viazane na deti a to sa mi vobec nepaci

minewka
26. nov 2011

@pici sorry - ale nestranná nie si.

odrik
26. nov 2011

@pici
Veeeeru 🙂

lauritka
26. nov 2011

ja som mala tiez dnes pocit, ze som tu dnes sudena za moj zivot... 😉 ale to len tak na okraj.. zase ma zmazu. štb 🙂

mirip
26. nov 2011

Čo sa týka štrajku a výpovedí lekárov..............................najednej strane ja by som ich robotu nerobila no na druhej strane čo by ešte chceli????Nepoznám ani jedného lekára ktorý by chodil do práce pešo,bicyklom,autobusom každý jeden má auto a nie je to nejaká škodovečka......za všetko sa platí za každý papier čo podpíšu ked potrebujeme oraziť,platí sa za recepty a vobec všetko......a pritom normálne odvádzame všetky polatky a tí sociálne slabý majú xyz výhod a platia do štátu velké prd......ale aby som neodbočila od témy, zaplatil vámnieto za to že ste sa podpísali na nejaký papier....? Určite nie, lekárom sa platí za všetko a nie pri každej platbe vám aj dajú príjmový doklad a kedaj dajú kde je záruka že ten druhý kopiu dajú tam kde má ísť a nejde všetko do vrecka a to ani nehovorím že kolký vezmú aj bokom.......lebo neexistuje ani jeden ktorý by niečo nevzal.......ked ajpozornosť,takže ked chceme byť zdraví a aby sa o nás postarali čo najlepšie tak platiť,platiť,platiť.........neverím že sú na tom najhoršie, materská je ovela nižšia,rodičovský duplom a ked to niekto chce porvonávať nech sa páči.......majú vysokú školu, x školení a atestácií ale ked sa porovnajú s inými rovnakovzdelanými sú ovela vyššie s platmi tak napr.na vlastné oči som videla výplatnú pásku učitelky s 15r praxou, 2 kvalifikačnými a xškoleniami a na páske bolo v čistom 530e a neverím že niektorí lekár je na tom horšie ako učitela a tak isto aj v iných odvetviach.... 😔

bobocka
26. nov 2011

@odrik uz sa vidim ako stepujem pred parlamentom 😀 😀 😀 pocuvaj ,baby sa tu len dotahuju kto co ako myslel a ja tu marne hladam niekoho,kto by mi pomohol najst tu debatu o ktorej ste pisali.to co bolo na ta3.nic take v archive nevidim. a rada by som to videla.sa pisalo,ze niekto vyjadril a spravne pomenoval celu situaciu strajku z pohladu lekarov .tak,ze reku si to pozriem,mozno sa na celu vec inac hladiet budem a nikde to tam nevidim 😒

lauritka
26. nov 2011

@pici štb este nenakuklo 😉

odrik
26. nov 2011

Babulky, tu sa chodi aj spat 🙂?

pici
26. nov 2011

@minewka a na ktoru mam napisat ze horsia alebo lepsia? obe ste sklzli do nezmyselnej roviny... vedla seba mam tehotnu kamaratku , ktora caka na porodenie a ja ju strazim, cize fakt mam lepsiu zabavu ako robit rozhodcu, napisala som vam obom hned na zaciatku aby ste sa uzmierilil a stopli to, napisala som ako som pochopila prispevok, ktory tebe dvihol tlak.

lauritka
26. nov 2011

@bobocka idem na to, idem pohladat 😉