icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

aduskatt
26. nov 2011

@odrik sem tam ktosi mozno aj zaspi🙂)

babija
26. nov 2011

@mirip tak predstav si, že aj náš syn - lekár sa vozí na aute strednej triedy do práce a auto sme mu dali 8 ročné, pretože ri svojom plate, hypotéke a manželke na MD by si nemohli kupiť ani ojazdené 2O ročné auto.

minewka
26. nov 2011

@dusika11 skôr, než to tu admin vymaže - nemôžeš tu skopírovať môj príspevok, lebo som nič také nenapísala.

čím kto zachádzí, tím taky schádzí a to platí ako pre mňa, tak aj pre teba.

Na rozdiel od teba - v ani jednom príspevku som ti nič zlé nepriala, ani som ti nepriala, aby si si čokoľvek a akokoľvek niečo uvedomila.

Dobre sa ti diskutuje v záplave kamošiek?

Ver mi, že ak by som napísala to, čo ty - nastalo by moje totálne ukameňovanie.

Tak ešte raz - nasrala si ma tiež.

dusika11
26. nov 2011

@pici ja rozhodcu nepotrebujem...viem sa obranit aj sama

odrik
26. nov 2011

@bobocka
Slniecko, bola to debata hned po tkacovke s premierkou a s ministrom, ta pani doktorka sa volala Zaborska. Neviem pod cim by si to mohla najst.

pici
26. nov 2011

@minewka a teraz si ma nasrala ty mna. lebo jedina moja kamoska oficialna je tu @bobocka.. cize nikoho nezastavam z titulu "kamosky" a dokonca ani svoje kamosky nezastavam z titulu kamosky, ale z titulu suhlasu s ich nazorom na konkretnu vec, pretoze v plno inych temach sa nezhodneme a naopak v kopec pekne poklebetime

odrik
26. nov 2011

@aduskatt
Tak to je dobre, lebo ja este chodim aj spat 🙂. Ale ked budem stastna a bohata dochodkyna, a to uz nie je daleko 🙂, nebudem chodit spat, budem tu stale diskutovat 🙂!

minewka
26. nov 2011

@pici a píšem o tebe??? či čo???

bobocka
26. nov 2011

@odrik http://www.ta3.com/clanok/4594/tb-vlady-o-vyhla... je tam aj druhe video,teraz som si to vsimla,tak hadam,mozno tam to bude.zacala som pozerat,no zatial len tlacovka pokracujuca... 😒

minewka
26. nov 2011

@pici a inak si na tom lepšie - ja tu nemám žiadnu 😉

aduskatt
26. nov 2011

@odrik mam podobne plany, xixi

bobocka
26. nov 2011

@pici ty kamoska moja 😉

dusika11
26. nov 2011

@minewka nehnevaj sa za to ze nemas kamosky ti ja nemozem a odpust ze si cakala moje babetka chceli mliecko,..vzdy sa takto budia ..a to co pises aka som a co som ta...nuz...to je tvoja uroven nie moja

mirip
26. nov 2011

@babija hej a zober si ja dve deti 189 e rodičovksý aby som sa neposrala hej, 🤐 rodínné prídavky cca40 aby som náhodou nezbohatla a plat učitela 500e všetko polatíme a žiť budeme zo vzduchu.....ja viem niekto si povie nemala mať dve deti po sebe....no ale štát stále ide podporovať rodiny...takýmto štýlom asi nie a či tvoj syn je alebo nie je lekár je to jedno,skor či neskor sa každý pokazí......najviac skorumpované je aj tak zdravotníctvo

dusika11
26. nov 2011

opuste mi kamosky... 🙂 idem ich skonktrolovat mylsim deti ci maju dobre flase

pici
26. nov 2011

@minewka snazila som sa vas upokojit. nie niekoho zastavat

dusika11
26. nov 2011

@mirip ja viem ze je to malo ja ma dvojky...no...vesele je to financne...vsetko dvojmo..este ze..mam kamosku co ma malych a kupujem od ruky od nej...ale poviem ti tie mliecka kase...no da to zabrat

minewka
Odpoveď bola odstránená
dusika11
26. nov 2011

@pici viem ze si taka pici preto si ta vazim...poznam ta s viacerych diskusii...a viem ze ty nie si na kamosky velmi,,,ale to nevysvetlis...

dusika11
26. nov 2011

@minewka no a prosim uz zasa....

babija
26. nov 2011

@mirip neberiem Ti tvoj názor, ale ja som šťastný a priamy človek a ak niekto pokazí lekárov, tak sú to len a len pacienti 🙂
a je to ich chyba - teda pacientov
aj ja aj MM je učiteľ - čiže 2x 5OO E - vieme z čoho žijeme a nemáme nikoho, kto by nám pomáhal, ale my našim deťom pomáhame ako vieme
ale opät by to mala byť iná diskusia v inom fóre 🙂

czechzuzanaba
26. nov 2011

@mirip Jen takova otazka.....Kdyz se ti nelibi rodicovsky, proc nejdes hned po ukonceni materske do prace?

mirip
26. nov 2011

@czechzuzanaba pozri sa mi do pasu a uvidíš deti dám kam vezmeš mi ich ty na celý deň???? Nie všade sú jasle alebo MŠ

pici
26. nov 2011

@dusika11 ja si ludi neukladam do hlavy, ze ta a ta mi vyhovuje lebo by ma pri tolkych prispevkoch porazilo zo statistiky, kto mi je v jednej, nemusime sa zhodnut v inej a nie raz sa mi to stalo... ale nemam rada osobne invektivy sama som ich zazila/ ale aj dala/ a nie je to pekne... ked niekto utoci na veci citlive...

aduskatt
26. nov 2011

@pici potvrdzujem tvoje slova z osobnej skusenosti🙂

pici
26. nov 2011

@minewka
dve hole vam obom na zadky dospele baby a ne a ne prestat
@dusika11

czechzuzanaba
26. nov 2011

@mirip aj ty se mi podivej do pasu, ja mam v techto dnech co delat 😀 Ja vim, ze to neni jen tak....jen ja si myslim, ze na Slovensku a v Cechach je ta materska a rodicovska dost. I kdyz mas na druhe strane pravdu, ze s tema jeslema je to bida.

mirip
26. nov 2011

@czechzuzanaba ty kde druhé odrodíš pojdeš ked bude ma druhé pol roka do práce? sa čudujem žetakú blbú otázku dáva mamička čochvíla tiež s dvomi deťmi....škoda bolo sem vobec nakuknúť,ja somlen udávala príklad na sebe že nie len rodiny lekárov možu mať kvoli nízkemu platu problémy tkých rodím s vyžitím je viac

pici
26. nov 2011

@aduskatt pssst

aduskatt
26. nov 2011

@pici ani muk🙂