Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@latvia tak uz ma tie nazory neprekvapuju🙂esteze mame aj v tejto krasnej krajine aj lekarov, ktori su ludia, vid moj znamy a ostatni, co nevidia len prachy ale aj tych ludi, co ich potrebuju🙂a btw moja mamka sa namaka ako kon, je opatrovatelka a fici v case ked lekari sladko spinkaju na izbe a ma mozno tak 400 v cistom...a nevykasle sa na ludi a pomaha im ako sa da aby sa citili aspon troska lepsie, ved oni za ten plat nemozu... holt niekto tu podstatu povolania aj pochopil...
@amouramour v USA by se z toho dostal třikrát rychleji 😉 Můj strýc tam pracuje jako lékař a říkal že je to nebe a dudy tu a tam...
@amouramour spytaj sa poistovni 🙂
@sirinka ja som to uz pisala ano existuje taky ale jednak ma dlhe cakacie doby 6 az 9 mesiacov a jednak je tam potreba cakat klasicky v cakarni a ja som to uz pisala ze moj syn ma svoje specificke problemy pre ktore nemoze resp. nevydrzi cakat v cakarni dlhsiu dobu /a ani ti ostatni nevydrzia 😀 cakat/ alebo nas rovno presunu na psychiatriu ....
ale kludne mi napis meno toho imunologa... mozno s dcerou by som sla tam teda toho u ktoreho neplatis a kolko cca cakas na termin a potom v cakarni
@sirinka takze z tohoto by si zvysila a platila lekarom, ucitelom, poziarnikom atd...myslis, ze to staci?🙂a teraz pouzijem niekoho vyrok, pomoc grecku tiez vnimas mozno troska bulvarne a nevidis rozne ine aspekty🙂
mimochodom to ze chcem zit v tomto state, este neznamene, ze musim suhlasit so systemom hospodarenia krajiny.
ludia zabudaju, ze nemaju len povinnosti, ale aj prava. aj tie v nich pomaly udupali...
@odrik podla teba je povolanie lekar jedine narocne?si asi nevidis dalej ako na spicku nosa...
@amouramour sorry, ale poznam nejedneho lekara, co ma na krku zalobu za zanedbanie lekarskej starostlivosti...len sa to asi nemedializuje tak ako v USA,
@latvia prepac ale na forum nebudem vesat nase platy🙂a myslim, ze ta nik nenutil ist na medicinu ak tvojou hlavnou motivaciou bola ekonomicka stranka veci....ja som isla na PRIF UK a vedela som, ze s tym nebudem za vodou, zistila som, ze bohuzial z vedy nevyzijem a robim nieco ine...kazdy mame pravo volby....
@amouramour
To som nikde nanapisala, ale v ziadnom pripade nesuhlasim, ze existuje povolanie s vacsou zodpovednostou ako je povolanie lekara.
A ja Ta neurazam, aj napriek tomu, ze s Tvojimi nazormi nesuhlasim.
@maznacik007 ja ta chapem, ja len ze tie poplatky, ktore platia v zahranici su standart...u nas sa im vyhnut da...
@amouramour hej, sestra v noci maka (tiez mavaju aj kludne sluzby a tiez aj spavaju) a lekar tiez niekedy v sluzbe spi a niekedy nie...
rozdiel je, ze ked rano odbije siedma, ta sestra sa zbali a ide domov a ten doktor ostava minimalne 8 a pol hodiny nadalej v praci a musi fungovat na 100%...
@odrik ja si myslim, ze urcite existuje...ale jasne u nas su jedini chudaci lekari🙂nik iny sa tu nema zle....
@sirinka ako ktory lekar, ze?🙂nerobia vsetci len v nemocnici na sluzby...
@amouramour ano ano, uz to pocuvam ako obohratu platnu, ze som mala na vyber a ze ked som chcela zarabat mala som ist studovat nieco ineeeee 😀 co uz, ked toto je to jedine co ma bavi
@amouramour tvoja mama taha ako opatrovatelka 24 hodinove sluzby?
@lenka_da ano su lekari co su taki a lekari co su taki. niekedy je problem aj v komunikacii s pacientom...nie vsetko je vzdy chyba lekara,ale ano bihuzial su ludia ktori robia hanbu inym kolegom.
lenze zase ti co su sikovny a kvalifikovany a vzdelavaju sa ide prec do cudziny.....a tu ostavuju ti co bud uz maju rodiny a su dobri alebo taki co by ich asi v zahranicic nechceli
mrzi ma ze mas taketo skusenosti :( a hlavne co sa tyka deti.
@amouramour nestaci? ok, tak ich dajme tym politikom...im to iste postaci 😵
a tie iste aspekty o pomoci grecku mi kludne vysvetli v IP, aby sme neodbocili od temy, dakujem!
@latvia Tak kdyz te to bavi, tak to mas asi delat za podhoceny plat. Muzes si pak koupit jidlo a dalsi materialni zalezitosti za radost z prace 😀
@latvia ved prave, aj ja poznam kopec ludi, co ich to bavi, sedia v labakoch a zarabaju mizerne...ale zaujimave je, ze nik z nich sa nestazuje tak ako lekari🙂...clovek asi nikdy nemoze mat vsetko a preto existuju kompromisy🙂
@amouramour dovolim si povedat ze bohuzial medicina je skola s ktorou sa uz tazkohybe niekam doprava a dolava...nikto z nas nemohol vediet ze nase zdravotnictvio apltay lekarov budu len hnit
@amouramour
To si myslis Ty. A ani to, ze su jedini chudaci som nikde nenapisala 🙂! Ma sa tu zle velmi vela ludi, to snad vieme vsetci, o tom sa ani netreba bavit. Lekari zacali.

@amouramour tam kde sa napriklad v marci budu rozdavat miliony vitaznym stranam volieb..napr. na zaciatok...preco sa tych penazi nevzdaju aby zachranili nase deti v nemocniciach? napr. tam, kde sme sa zaviazali pomahat milionmi grekom atd....