icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

dusika11
2. dec 2011

@czechzuzanaba ja som tto necitala mne bolo ble........tak zle od zaludka...no ledva som dnes vladala okolo deti esteze som mala uvarene..

janinah
2. dec 2011

@czechzuzanaba radička mne pripadá akoby prišla z marsu a nežila v realite 😒 nevidí,či nechce vidieť,či nemôže si dovoliť vidieť špinavosti v politike 😒

janka_pn
2. dec 2011

@janinah ja neviem, mam info len od nej... za tejto situacie by som sa vsak o svoje babo viac bala ako v standardnej prevadzke. urcite panuje aj v nemocniciach ina nalada ako inokedy, ci nie? vsetko zle vplyva na nervy pacientov alebo ich matiek.

czechzuzanaba
2. dec 2011

@dusika11 co si, tehotna??? 😀

mediik
2. dec 2011

Keby týmto lekárom horeli domy,v ktorých by boli ich rodiny, ich deti a hasiči by neprišli, lebo by štrajkovali, vtedy by možno pochopili ako sa cítime my teraz. To nie je o politike a peniazoch, to je o etike, o vztahu lekára a pacienta. Lekár ma nielen povolanie, ale aj poslanie. Okrem toho si my, občania, platíme do zdravotnych poistovni cely zivot a oni nas teraz ignoruju? Bojujte za vyssie platy, ale humanne , preboha. Teraz sa chovate ako nacisti, neludské svine, je to nepochopiteľné. Keby som mohla , jaaaa by som vam vzala diplomy, museli by ste doplatit skolne a potom nech sa paci, chode kade lahsie. Čest vynimkám, drvivú vacsinu z vás by asi dali k lopate v tých vasich vysnených statoch. Ukazali ste sa teda. Chcela by som menovity zoznam tychto lekárov, ktorí opľuli svojich pacientov. Dúfam, že ku Kolarovi nikto uz chodit nebude, ženy, ved to je gestapak.

czechzuzanaba
2. dec 2011

@janinah no ja jsem ji mela driv rada, ale to co predvadela u toho padu vlady, a jak vydrbali se Sulikem...tak to se mi vubec nelibi. A uz mam aj chvilema pocit, ze tam byla nastrcena celou dobu zkompromitovanym Dzurindou a ten ju tedka pekne odstavil a v klidecku se vratil.....Nevim, takovy mam z toho celeho pocit.

Ted vidim titulek, ze Uhliarik chce navrhnout zakon, ktery by doktorum zvysil mzdy. Copak uz se dohodli na vysce?

lauritka
2. dec 2011

.. and here we go again... 😝

mediik
2. dec 2011

@lauritka nech je kohokoľvek, ale nie naša, ani našich detí. To je celé. Čiže sme do toho zatiahnutí a dávam vinu len a len lekárom. Mali by bojovať za platy čestne a nevydierať chorými deťmi a vobec všetkými pacientami.

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mediik ano. a este kdyby aji pekari prestali pect chleba treba, ze?....

teodorka
2. dec 2011

@czechzuzanaba ahoj este si kinderko?? 🙂

lauritka
2. dec 2011

toto sme tu este nemali, / vitaj "prave dnes zaregistrovany uzivatel" / - lekarov oznacenych za nacistov. bravo.

mediik
2. dec 2011

presne tak, všetci prestanme robit, zit a tvorit, to sa takto nerobi

janinah
2. dec 2011

@janka_pn zodpovedne ti napíšem,že o svoje babetko sa vôbec nemusíš báť 😉

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mediik zase. Klasika. Zalozil/a/ jsi si novy nick, napises rovnou sem bez precteni neceho predtim. Tak to je pak tezke. 😒

czechzuzanaba
2. dec 2011

@mediik mozna nam aj reknes, jak se to robi??? 😉

czechzuzanaba
2. dec 2011

@teodorka ano, porad 🙂 Rikam male, at uz vyleze, ze si bude moct konecne natahnout nohy....ale asi nevi,co to je 😀

irriss
2. dec 2011

@czechzuzanaba
k tematu: 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😉 😉 😉 😉
mimo tema: Koukam, ze jsi jeste cela..hodne stesti a dej vedet! 😉

janinah
2. dec 2011

@lauritka si nevedela,že existujú aj platený provokatéri? ak je nejaký špinavec v koncoch,/bez ohľadu na to ako vysoko sedí/tak robí čo sa dá,aj verejnú mienku sa snaží ovplyvňovať nastrčencami 😉

lauritka
2. dec 2011

@mediik definuj "cestne" ved oni len podali vypovede, na ktore maju este raz opakujem plne pravo podla ustavy. alebo teda ZP,

terrs
2. dec 2011

Baby, je ich vážne 3300 čo štrajkujú a ozaj kolabujú všetky veľké nemocnice? 😕 😨

teodorka
2. dec 2011

@mediik Ano platis so zdravotne poistenie zdravotnej poistovni ktora ma nehorazny zisk a ten zisk by mali dat aj na zvysenie platov doktorom ....a ked sme uz pri tom doktorov vzdy kazdy len ohovaral ,nadaval na nich a ak citaju aj tieto prispevky ktore tu mnohe davate a stale ich len mate za darmozracov (nehovorim ze Ty)tak ja na ich mieste nemam chut sa uz vratit k pacientom vobec ...

czechzuzanaba
2. dec 2011

@irriss ahoooj. vcera jsi tu chybela, mely jsme velmi plodnou debatu k tematu ......teda hlavne k bodu, kdy maji prijet na SVK pomahat armadni lekari z Cech.

lauritka
2. dec 2011

@janinah tak to ma nenapadlo. 😉 ze az tak daleko zajdu...

stardust
2. dec 2011

@janinah nevies, kolko za to dostavaju? Ci sa to vobec oplati?
@czechzuzanaba ty nechces mikulasske dieta?

teodorka
2. dec 2011

@terrs aj ja kukam ...co vypovede pribudaju alebo co?som pocula ze sluziaci lekari maju chripky atd ze nevladzu sluzit

czechzuzanaba
2. dec 2011

@stardust aby nebylo certovske hlavne 😀

irriss
2. dec 2011

@czechzuzanaba
ja jsem mela vcera taky plodny den...tridni schuzky, malem jsem "rodila" 😀
Lidska hloupost - srazka s blbcem a jeste jim sverime nase deti... 😀
Dneska tu vyhlasili stavku dopravaci..behem poledne roznesly letaky a polepily vsechny sloupy..a nase dcerka (jako cela skola)jelikoz to bylo necekane sla 6km pesky, v desti s taskou na zadech - ucebnice 17kg! 😠 😠 😠 😠
p.s. Rodis doma? Presvedcily Te? 😉

dusika11
2. dec 2011

@czechzuzanaba daj pokoj 🙂

dusika11
2. dec 2011

@irriss to mi je luto....

dusika11
2. dec 2011

@lauritka ved to 2 mesiace hovoria ze odchadzaju azrazu sa vsetci cuduju.......