Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@amouramour ja viem svoje,mám oči i rozum a robím v nemocnici...tvoj názor ti neberiem 😉
@amouramour - nie, nepresvedčujem, píšem svoj názor. O ňom presvedčená som. Ostatní nech zapoja svoje neuróniky.
inak si neviem predstavit, ze by zacali strajkovat ti policajti alebo hasici... alebo ze by do prace setricky v nemocniciach neprisli.... kks 😝. bananova republika, najvyssi cas vystahovat sa 😠
Caute baby, tak co je noveho? 🙂
@czechzuzanaba ahoooj. citaj dozadu a pobav sa 😝
@katja78 prepac ale ako si pisala niekomu, ze ti ma neprimitivne reagovat a vysvetlit nieco...tato tvoja odpoved 2x inteligentna nebola🙂
@lauritka myslím si, ze keby mohli, tak by to aj splnili, keďže to v nemocniciach vyzerá tak ako vyzerá...Lenže podľa mňa nemajú ani na navýšenie tých 300 eur, co im ponúkli...Ale samozrejme, aj ja si myslím, že by mali zarábať viac. Keď to porovnám napríklad so sudcami, ktorých priemerné platy sú okolo 2000 eur a aké prešľapy niektorí robia, a nemajú až takú zodpovednosť, ako lekári, tak je to na smiech. Len tá forma ich protestu sa mi nepáči. Zober si, že v detskej fakultnej v Bratislave nemôžu operovať. Neviem si predstaviť, čo musia prežívať rodičia detí, ktoré tam ležia. Oni majú stres, a nie lekári, ktorí sa kvôli tlaku a stresu nechali vypísať...A aký stres musia prežívať lekári, ktorí tam ostali? Problém je v tom, že so zdravotníctvom sa roky nič nerobilo, až na pár pokusov. A to, čo sa zanedbávalo 20 rokov, nemôže vyriešieť vláda (ktorá je tu len do marca) za týždeň, ani za mesiac, tak ako si to predstavuje pán Kollár. A začať rovno platmi, že ano...
@janinah ani ja tebe, len poznam tuto situaciu aj z druhej strany, zo strany lekarov, takze nie som len medialne ovplyvnena🙂
@amouramour no práveže ani ja nie som medialne ovplyvnená,ak by som bola,tak tu na nich nadávam ako ostatní,takto viem čo riskujú a o čo im ide /zdaleka nielen o platy/....mám silný pocit,že rozuzlenie je blízko 😉
@lauritka ale na to nemam naladu, zas tam budou reci o pekarich, hasicich a 300 EURech, co.....
Spis co je noveho, jestli uz je blizko nejaka dohoda? Ani jsem dnes jeste zpravy nevidela, furt nam jde v TV Podhradska... 😀
ale ved ja ich neodsudzujem za to , ze strajkuju, alebo davaju vypovede, alebo sa hadzu na pn-ky... radsej to nesledujem, lebo by som dostala zaludocne vredy a musela by som ist do nemocnice 😝 😝 😝 mne je z toho na ble.
@amouramour nasi doktori su pani doktori, preto, ze viaceri tak dlhe roky makaju normalne, nie sice za svojich kolegov, ale za dlhe nezaplatene hodiny. mam kamaratov doktorov, ktori su 5-10 rokov po skole a to je otras, ako su oni vykoristovani a nuteni nedodrziavat zakonnik prace, pisat si menej hodin ako naozaj v nemovcnici odrobili a nikto im nepreplati ten zvysok, lebo sak napisane je napisane a vedenie sa im smeje do oci. nech daju vypovede a idu inam, kde je to tak isto, ze? alebo nech vsetci idu do zahranici, tak sa vedenie teraz dosmialo tymto svojim debilnym poznamkam... neviem kto tu pracuje zadarmo a ma taku zodpovednost ako oni, prajem vam pocut rozpravanie o ozivovani novorodenca, kde ide o sekundy, za 10 sekund je mozog na tom tak zle, ze dieta je mentalne postihnute. matka leziaca po porode vedla nic netusi. a vy mate tuto obrovsku zodpovednost, ktoru vam nikto nezaplati a este sa vam smeje do tvare a nazyva vas nenazrancom. doktor za 3e na hodinu? to je sila! je mi luto, ze to zlizavaju nevinni pacienti, aj deti, ale takto to dalej uz nemohlo ist. nikto by nechcel robit tento job za take mizerne peniaze a navyse robit pracu zadarmo!!!!
@czechzuzanaba Radicova znova prosila lekarov, nech sa vratia. Ale zrejme sa nikde nepohli.
a lekarov , aj vsetkych co strajkuju teoreticky chapem, maju na to pravo, ked citia krivdu, len by som sa teraz fakt nechcela ocitnut na nemocnicnom lozku...
@lauritka 🙄 tak to je fakt vsechno, co dokaze asi...... a zase proslov s teatralnima mezerama, ze.....
@janka_pn ja to zase chapem, 2 mesiace si stali za svojim a teraz ich niekto nuti to porusit. Ako v nevolnicte.Na vypoved a nasledne Pn mali prlne pravo. To ze je situacia v kritickom stave predsa nie je na ich pleciach, vsetci vedeli, ze podali vypoved. Vlada to mala zabezpecit.
@czechzuzanaba zjavne nestacia len modre oci...
a mimochodom, mam kamosku, co ma cerstve mimino, narodilo sa s cystou v bruchu, previezli ich do ba a odvtedy si ju prehadzuju ako horuci zemiak, kazdy caka na stanovenie presnej diagnozy a naslednu formu liecby, ale je malo lekarov... a odkladaju to. to ma trapi, to mimino za nic nemoze ☹
@czechzuzanaba no ako inak. masirujeme hlavy aj nadalej. 🙂
@stardust Hlavne ze kdysi chtela, aby ju chlapi brali jako rovnocenneho partnera....a ted pouziva cisto zenske zbrane. Uz to zacalo jak padala vlada, to jeji "ja vas vyzyvam" pomalu ze slzami v ocich....a ted zase prosi. Je to trapne.
@czechzuzanaba ja ta chapem ani ja nemam naladu...vidim ze sa ti blizi termin....
@dusika11 Me proste nebavi, ze nektere baby si nedaji tu praci a neprectou si par stran dozadu, ale radsi napisou nejakou uplnou blbost, ktera tu byla uz 100x vyvracena a zargumentovana..... 😖
Nemyslim tedka ty kecy, co jsme tu vypisovaly vcera v noci 😀

@katja78 tak ja predpokladam, ze ked tu vsetkych presvedcujes o spravnosti spravania lekarov tak si myslis, ze ich poziadavky su opodstatnene a narokovatelne🙂