Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@student6 ty sa uz aj chod ucit lebo neurobis statky! nehnevaj sa na mna, si v 6 rocniku, este nie si lekar. z vlastnej skusenosti ti vravim, ze ked sa zamestnas, realita ta riadne vyfacka a budes chodit do roboty nielen so stiahnutym zaludkom ale aj stiahnutou ........ na ktoru fakultu chodis? pred 6 rokmi som na jednej ucila, dufam, ze nie si moj student 😖
ked sa potrebujes odreagovat tak chod s kamosmi na pivo a neries si to na mamickach. ked dokoncis skolu este budes mat kopec casu presvedcit pacientov aky si clovek. a to je dolezite 😉
@sunnysummer UPJS v Kosiciach.......ked tam mozno aj hej......nebojim sa ze neurobim stacku......som viac nez ambiciózny a nechcem nejako kruto odporovat, ale nevyfacka......absolutne nic si neriesim na mamickach a uz viackrat som napisal, ze este nie som lekar....ale taktiez mam pravo s niecim nesuhlasit ako clovek ci?
@andreah25 poviem ti pravdu, z medii som UPLNE najviac sklamana. to bolo nieco nehorazne. teraz som videla v celej sile ako to v mediach funguje. jeden hnus. kedze sa nas ten protest tykal tak sme sledovali vsetky ine zdroje sprav. nie len LOZ ale aj internu komunikaciu medzi zucastnenymi. sledovali sme live tlacovky na TA3. a to co sa dostalo vecer do sprav, boli tendencne nastrihane utrzky viet vytrhnute z kontextu. no smutne.... preto aj je nazor verejnosti taky aky je. ja sa tomu vobec nedivim. kebyze neviem ako to je a pozriem si iba spravy na markize, tak sa s tym mojim muzom asi aj rozvediem 😀
@student6 no tak takymto "ambicioznym" hrdinom sa to stane na 100%. neprajem ti to ale ako moj sef hovori: zivot ukaze....
@sunnysummer 🙂 no ok 100 ludi 100 nazorov....nehadam sa viac 😉
jasne, v pohode 😉 este mi pls povedz ako si sa dostal na tuto stranku? nemyslim to ironicky ani nijak zle. len ja som ju neobjavila ani ako tehotna, ale az ked bol maly na svete. ked som bola studentka tak o takych strankach som ani len netusila
@sunnysummer reagoval tu aj starsi dochodca,ktory ma k tehotenstvu a k rodicovstvu uz`odzite svoje-nie ako tu pan student,ktoreho to vsetko mozno coskoro caka 🙂 mozno si kukal modru strechu a preklikol sa sem...alebo moja svadba 🙂
dal som strajk lekarov do googlu... a vyhodilo mi par stranok, cital som a cital a tak nesuhlasil som s niektorymi nazormi a chcel som len vyjadrit svoj nesuhlas....urcite som sa nesnazil nikoho urazat, to nemam v povahe, ale zase nemozem nechat urazat vsetkych lekarov....s tym nespravnym casom je to svata pravda
no ok.....nemal som sajnu ze som na stranke modrykonik......este raz mamicky neurazajte sa na mna, nic zle som na vas nechcel urcite povedat......ale za svojim nazorom si stojim.....vela zdravia
@sunnysummer tak ako je to vlastne, Uhliarik tvri, ze zmluvy su pripravne v sulade s poziadavkami memoranda. 😕 prave som si pozrela Ta3, este tam demonstrativne dvihal zmluvy do vzduchu... 😨
@student6 ???... no mna nezaujima kto sa tu ako uraza nepotrebujem sa k tomu vyjadrovat (aj ked par prispevkov som aj starsich som citala ale k niektorim prispevkom sa netreba vyjadrovat) toto je tema o lekaroch a ty chces a vari aj budes lekar preto som reagovala na tvoj prispevok a preto som si prave ten aj precitala, nepoznam tvojho brata a neviem aku skolu vystudoval (slova "taku" skolu trochu svecia o tom ze ty netusis kolko roznych odborov ma technika - co ani od teba nikto neocakava a naozaj mi to nevadi aj ked teda to ze si zhodnotil moju skolu za 5 minut ako nie az taku tazku...povazujem s tvojej strany za vyvysovanie sa) ani ci si svoje vzdelanie vazi a je rad ze ho ma a ani ma to v tejto teme nezaujima lebo mi tu o toto nejde, inak ja osobne som sa nepohorsovala ani neurazala nad tym ze si drzi aj ked sam by si mohol uznat ze trochu si (a aj ja som bola drza na teba lebo aky prispevok taka odpoved ;) - a vobec to nieje preto ze si buduci lekar) s tymi znamkami som ti to len chcela trochu nadhodit ze niesu az take podstatne znamky zo strednej skoly, a inak naozaj nerobim za prepaskou (dakujem za kompliment hned som si samu seba predstavila na poste ;)), robim v odbore to co som vystudovala a ked tu pride akykolvek lekar (alebo iny obcan) na konanie ktory veci absolutne nerozumie a slusne (niekto aj neslusne) sa informuje tak mu co najviac ako je v mojich silach pomozem alebo aj vysvetlim lebo mi je jasne ze on moju skolu nestudoval a vobec ho nepovazujem za menejcenneho cloveka len za to ze sa opytal alebo za to ze sa musel opytat🙂
... ja so skatulkovanim problem nemam poznam vela velmi dobrych mudrych a ochotnych doktorov (a aj inych ludi), s tvojou skolou tiez problem nemam neboj sa dokazem si predstavit ze 1000 stranove skripta sa nedaju nabiflit naspamat(pokial nemas fotograficku pamet ale potom by to vyuzitei poznatkov v praxi bolo asi dost narocne), trochu ma zaraza tvoja neskromnost a pohrdanie s akym pises ale moze to byt len tym ze si sa inak vyjadril ako si to myslel, ani ja neviem vyjadrit pisomne vsetko co si myslim to je snad pochopitenle 🙂...
... a inak by som sa ani verejne nevyjadrovala k tvojmu prispevku keby nepominal uplatkarstvo v tvojom prispevku vedene ako nieco co je v poriadku a na to som chcela poukazat a predovsetkym vyjadrit svoj nesuhlas nakolko si myslim ze mam na to narok, a tiez som si povedala ze si sa mozno nad tym s tej strany korupcie este nepozeral a ze ti to samemu dojde...
a v com budem potrebovat stastie ? ;) .. ale ak chces polemizovat a netika sa to doktorov tak mi napis na IP lebo tato tema je o niecom inom...ja by som v pohode s tebou hodila rec o tych uplatkoch ked uz o nich nemam sain ... 😝
a inak ja som fakt na strane lekarov .. aj ked mi asi neveris ;)
@student6
pockej, to nebylo zle myslene... 🙂
To bylo na podporu 😉
Nejsi jediny, kdo se sem v posledni dobe dostal presne touto formou, kterou popisujes...zrovna dnes rano mi napsala jedna mamicka, ktera se sem dostala protoze to hodila do Googlu a jako prvni se objevil MK.. 😉
Takze vitej..at uz mas jakykoliv nazor..jsi tu vitan....na tom preci nezalezi..hlavne si za nim musis stat..😉
@lauritka co presne tam nesedi neviem, ale asi tam nie je nieco, co tam malo byt, lebo sa na tom dohodli. ak by lekari chceli este nieco viac, urcite by to uhliarik povedal, a este by k tomu aj daco prihodil 😉 ja osobne mu uz nic neverim, ucesanek jeden, ale treba mu uznat, ze klamat vie s kamennym ksichtom 😒
@sunnysummer no snad to niekde povedia, takze niekde nudzovy stav stale trva kym nepodpisu.
@sunnysummer ucesanek 😀 😀 😀 😀
nie som vdacna za to, ze ma tu niekto posledne oflagoval a nechal zmazat. ocividne su tu moje nazory niekomu nepohodlne. : ( a to so sa fakt snazila tentokrat a bola som uplne korektna, proste mam len iny nazor. tiez, uzatvarat temu.... labage by to ocividne strasne bodlo, preco ale. staci uz sem neprist a necitat. vela ldi sa chce este ocividne rozpravat. co na tom, ze je to vela novych ludi. preto si aj myslim, ze to bola mozmo aj Labaga, co ma oflagovala. nech to bol ktokolvek, nie som mu vdacna. BTW vsimnite si kedy bola registrovala labaga. nedavno. ale to nikomu neprekaza, lebo ma asi 'spravnejsie' nazory ako ja.
nuz, len som z tohto trochu sklamana a budem aj, ak sa tema predcasne uzavrie. 😔
ja som zvedava kde sa flaka mikulas a anjel kedze cert je zde
páči sa mi ako niektoré baby zmenili názor v priebehu dvoch dní 😉
človek môže zmeniť názor. Možno získa nové informácie, možno si prizná chybu , a možno jednoducho sa prispôsobí väčšine, čo je najjednoduchšie .
vzdy sa najde niekto kto tu bude znevazovat pracu lekarov aj keby mu zachranili zivot. Coho su schopne media vsetci vieme len je smutne kolky ludia beru media ako nieco absolutne pravdive a ono je to naopak. Netreba verit vsetkemu co sa z medii dozvieme treba vediet selektovat a pripadne mat info z prvej ruky. Hlavne pouzivat pri vsetkych cinnostiach zdravy sedliacky rozum!
@adal a niektore, ako ja, sa zase vyparili 😅 ale obcas sa ozvu ako take zombie 😀 , ale ked ja si teraz uz nechcem zbytocne ublizovat a fakt mi to nerobilo dobre sa tu rozculovat, hlavne ked som zistila, ze vacsinou mi ludia odpisovali odveci alebo si mleli dookola to iste. to tvrdnutie bruska za to fakt nestalo... a hlavne, aj tak nic nezmenim...

@latvia aj tak si myslim,ze ked uz @labaga poziadala o zamknutie,tak by jej mali vyhoviet....alebo sa spytat ci suhlasi s pokracovanim aj ked ziadala o zamknutie.