Vaše skúsenosti s neregistrovanými kupujúcimi
Babule mate skúsenosť s neregistrovanými? mne sa už druhýkrat stalo, že najprv ma o niečo záujem a potom len natahuje, asi na 20 správ a neviem či to chce či nie. Dnes ma to už napálilo, ked po niekoľkých dňoch naťahovania si dotyčná pani (ktovie kto to je , možno ani nie pani 😝 ) vypýtala moje telefónne číslo 😠 , vraj chce odložiť do 14.teho (daka dlhá doba nie?) a že mi 14.teho zavolá, tomu nechápem načo mi chce volať ☹ ☹ ☹ ☹
Co sa tyka tej Evy Grecovej neviem ale mam pocit ze takato blba nemoze byt.Skor si myslim ze jej chce niekto pekne zavarit a takto si z nej vystrelil ze na nu objednava a potom sa ona akoze vyhraza.Aj to sa stava
@smoulinka16 tiež mám skúsenosť s týmto mailom aj číslom... mala som si skôr dať do googlu a pozrieť čo je to zač..... teraz mi vypisuje aj v noci ☹ Chcela náramky s menom, napísala som, že vyrobím, pošlem foto a č.ú., aby poslala peniaze a pošlem jej to doporučene. napísala, že OK, potom som poslala foto už vyrobených náramkov a ona mi odpísala, že to chce na dobierku, tak som si ju vyhľadala a našla toto info..... tak som jej písala, že na dobierku neposielam. Napísala mi, že ona nie je podvodníčka a že to bude riešiť právnička. No nech sa páči, napísala som, že objednávku ruším, že som stratila materiál aj čas, ale že na dobierku nepošlem. Teraz mi píše sms aj v noci, no katastrofa, asi ju zablokujem. Odteraz už každú záujemkyňu skontrolujem ☹
@dannniellla teraz objednávala aj odo mňa..... no čistá katastrofa, z čísla poslala objednávku a potom z toho čísla píše o sebe v tretej osobe.... aj v noci, už mám toho dosť ☹
Inak, nové číslo z ktorého píše Eva Grečová je 0948378224, takže nereagovať 🙂

@margotka112 negatívna skusenost s tou Eva Grecova z Galanty,..tak na ňu už nemam slov ani ja, a ste mala vidieť tie blbe smsky, ktoré mi píslala,,asi aj 15,asi je fakt psychicky chorá...