icon

Vaše skúsenosti s neregistrovanými kupujúcimi

armimi
2. dec 2011

Babule mate skúsenosť s neregistrovanými? mne sa už druhýkrat stalo, že najprv ma o niečo záujem a potom len natahuje, asi na 20 správ a neviem či to chce či nie. Dnes ma to už napálilo, ked po niekoľkých dňoch naťahovania si dotyčná pani (ktovie kto to je , možno ani nie pani 😝 ) vypýtala moje telefónne číslo 😠 , vraj chce odložiť do 14.teho (daka dlhá doba nie?) a že mi 14.teho zavolá, tomu nechápem načo mi chce volať ☹ ☹ ☹ ☹

x1342x
15. máj 2014

@meduliena nie, nasla ho v mojom inzeráte na inzertnom portály, cez co ma kontaktovala.

mischelag
7. aug 2014

Ahojte, mam teraz jeden problem s kupujucou. Poslala som jej saty, boli nafotene, pomerane, ozehlene. Prebrala ich v utorok na obed a dnes mi pride sprava ze ich vracia spat lebo vraj su niekto rozparane (co sa mi vobec nechce verit lebo som ich kontrolovala), jej sa to nechce zasit a nech to posuniem inej zaujemkyni. Foto mi neposlala, napisala rovno,ze posiela ich spat. Co mam teraz s nou robit? Predavam hlavne na inom bazari, mam niekolko stoviek pozitivnych hodnoteni a teraz sa tu s niekym budem natahovat

evelin77
26. aug 2014

@x1342x Ďakujem, velmi ste mi pomohla 🙂 Tejto pani nič posielať nebudem 😉

zuzike3811
10. okt 2014

moja skúsenosť s neregistrovanou kupujúcou: Stanislava Giertlová, Pobišovo 462,benus97664, písala mi z e-mailu: blazonko84@gmail.com - neprebratá dobierka :/

kimecka
6. nov 2014

@lypka Ahojky,ja mam prave tiez takuto skusenost,este sa mi to nestalo som z toho velmi podrazdena.Takze sa zrejme mozem rozlucit jak s peniazmi aj s oblecenim.....

slusnazienka
10. dec 2014

Zdravím vás priatelia chcem vám povedať aby ste si dávali pozor na znamu / neznamu pani EVA GREČOVÁ z Galanty ul. železničiarska !!! Táto pani si naobjednáva veci z Avon-u a ked jej balik dojde na dobierku stažuje sa že nedostala "žltý papierik na výber balíka" no mna tým nasrala zdvihla som telefon a zavolala na poštu v galante aby jej pošta vydala nový nakoľko sa sťažovala,že nedostala....tak na druhý den jej poštárka doručila ten papierik a aj hned v zápätí mi prišla sms ,že čo som ja na pošte ju udala a somariny,že jej poštárka vynadala...no myslím si nech je libo keď je taká!!! Potom ked som ju výslovne žiadala aby si tovar vyzdvihla lebo v opačnom prípade budu podniknute ine kroky voči nej..no ona sa zacala ohanať hned tým že čo to vypisujem jej dcere,že jej dcere sa vyhražame atď...no priatelia je to Falošná dvojtvarna psychicky dementne narušena žena matka a dcera v jednom pozor nanu!!! Mne ako Avon Sales Leaderke urobila manko cca 50 eur dokopy..NEPOSIELAŤ NIČ ak vas bude žiadat o čokolvek z čisla 0904 593 471 NEODPOVEDAŤ,NEPiSAŤ SMS...taktieže ani na emaily neodpovedajte na delfinik041@azet.sk lebo je to sama skaza!!! Ďakujem

janninn
12. feb 2015

@slusnazienka Že ja som sem nenazrela pred tým...., nemohla som ani len tušiť, že už je tu, ale našťastie ja som jej na dobierku odmietla poslať a teraz ma obťažuje desiatkami mailov, hoci kým dojednávala obchod napísala po dvoch slovách a raz za deň a teraz ma bombarduje urážkami... Je to všetko pravda čo píšete o nej.

slusnazienka
12. feb 2015

@janninn Nereagujte na jej emaily lebo sa to bude iba stupnovat a ked sa to vystupnuje clovek nikdy nevie coho je schopna...Radsej ignorovat!

mikymaja
13. feb 2015

@x1342x mne aj po roku napiše sem tam niečo vyhrazne aj niekto z jej rodiny je to nejaka zvlastna rodina 🙄

x1342x
13. feb 2015

@mikymaja aj mne, potom po niekolkych minutach ked nereagujem mi zas napise ze co mam na predaj, stalo sa mi to asi uz trikrat... Je skrátka chorá 🙂

mikymaja
13. feb 2015

@x1342x treba to ignorovat neodpisovat nereagovat a ona potom prestane aj ked ma teda vytačala ked sa my vyhražala že my pošle socialku aby my zobrali deti,...

janninn
16. feb 2015

delfinik041@azet.sk Vrcholne NEBEZPEČNÉ tejto osobe vôbec odpísať, prečítajte si o nej aj staršie, tu uvedené správy... budete v šoku

margotka112
20. feb 2015

@stvura Eva Grečová alebo Pavlína Grečová je známa osoba aj u nás na pošte denne si objedná aj 10 balíkov alebo listových dobierok, nakoniec pekne krásne po odbernej lehote sa vracajú odosielatelovi. Je žial mierne trafená 😠

bianocka
2. apr 2015

Ja neodpoucam Hulejovatereza@gmail.com . Da si odlozit vec, lebo vraj "caka na peniazky", tak pockajte mi dva tyzdne a potom, ked sa jej ozvete, tak uz ma vyhliadnute ine... Slusnost na prvom mieste, veru...

smoulinka16
12. apr 2015

bojim sa dneska mi napisala eva grecov z galanty ze chcce si objednat botsky...:( mam jej ich poslat alebo nie .. neviete mi pomoct či neodrbuje?

smoulinka16
12. apr 2015

@x1342x dobry den dneska mi napisala eva grecova z galanty ze chce odomna drahe nike botasky aj sadu na naramky... nemam jej nič posielat asi ako čitam članky lebo pise somariny presvedcive poslite poslite ze to prevezme tak som si povedala ze ked vravela ze ma 25 rokkou a ma 2 deti tak dobre teda nahodne som si dala do googlu meno eva grecova a hned tam vybehlo kopec negativnych veci ...povedala som jej ze nech mi zasle peniaze na učet a hned mi napisala ak nechcete posielat tak ona ma nutit nebude a ja ze prepačte stalo sa mi ze jedna zena mi už urobila skodu na 50€ a ze nechcem poslat na dobierku ze mam strach ze to neprevezme ... a ona ak nechcete verit tak neverte ja by som to prevzala ale ja vvas nebudem nutit ze tovar je vas tak som povedala ze dobre ze pekny den a hned na to mi pise ze vy mi to asi nechcete poslat a ja ze nie ze sa bojim ak my spolete dneska peniaze na učet tak vam to poslem zajtra rano a ona ja to nemam ako poslat teraz a ze poslite mi to a ja ze nie .. a ona premna zamna nebudem sa hadat z deckom co ma 16 rokkoou a ja ze skade viete ze amm 16 a ona mate to na pokeci v profile a ja vravim a vy mate kolko rokov a ona ze ma 25 a ja ze a decka maju koko a ona jedna ma 4 a druha 3 a ze to niesu jej deti ale kamoskine lebo ona nemoze mat vlasne a ze ich strazi lebo jej kamoska je vo vaznom stave v nemocnici a potom som jej napisala ja nemam 16 rokou a ona hned na to premna zamna nemajte neposielajte i nič a posunte do dalej a ze pekny den a ja ze aj vy mate v profile 2 roky...a ona na na ano mam ten nick delfinik041@azet.sk mi robila kamoska a ze nedava jej pravy vek preto lebo v minulosti sa jej už niečo stalo...ked som jej poslala čislo učtu už nereagovala... dala som si ju do bloku aj na pokeci aj na telefone neodporučam si myslím .. je to vypočitava zena .. alebo dievča..... na dobierku jej nezasielajte nič ... cislo 0904593741 je nebezpečne aj delfinik041@azet.sk je ohrozujuci... dakujem vvam 🙂

rainee
12. apr 2015

Nemam problemy s neregistrovanymi, pri platbe na ucet to je jedno a na dobierku neposielam vobec, iba vo vynimocnom pripade len registrovanym s dobrymi hodnoteniami. A ze ma niekto zaujem o veci a potom sa uz neozve ani neriesim, to sa stava bezne aj u registrovanych. Tiez zasnem ze si ludia davaju posielat postou drahsie alebo krehke veci (specialita su kociky), toto vzdy riesim os.odberom a nikdy som nemala problem 😉

lianka2
21. máj 2015

Andrea Galova, Email galova.andy@gmail.com. neseriozna kupujuca. Napisala mi, ze platbu odoslala a kedze som mala cestu na postu tak som jej o dva dni poslala balicek v hodnpte 12€ a doteraz mi peniaze neprisli, ani da uz neozvala...bola to aj moja chyba, ze som bola naivna a poslala skor balicek ako mi nabehli peniaze.

natasin
27. máj 2015

@x1342x Presne... tak to si teraz od nej zažívam... Bolo by to na román, čo sa udialo len za jeden deň... Tie SMSky... šoda komentovať. Ale človeku je z toho nanič. Tá žena nemôže byť v poriadku. Ruky preč, ignorovať a počkať, kým ju to prejde. To, že som prišla o peniaze, je z toho najmenej... ten pocit z nej... ☹

lulu2610
2. jún 2015

Mne sa stalo ze neregistrovana maminka (Janka Machac Grenova),mala vazny zaujem o 4 veci.tak som jej spustila postovne.napisala aj ze uhradila,a ja sprosta kedze som mala cestu tak som balik aj podala,uz su tomu 4dni a ani sa len neozvala...samozrejme ani prachy nedosli....takze uzasne....clovek sa tesi ze k tej ubohej materskej daco zarobi,aj ked su to len drobaky,a dalsie to vyuzivaju...som nahnevana aj sklamana

margotka112
2. jún 2015

@lulu2610 No ak môžem poradiť. V prípade ak to bolo doporučene,a dotyčná si ešte balík neprevzala,zbehni s podacím lístkom na svoju poštu a popros ich ,že chceš stornovať zásielku. Ak ti povedia ,že sa to nedá(dá sa inak všetko,záleží od ochoty).Tak mi daj PČ zásielky a údaje a skúsim vybaviť vrátenie. Ale len ak nieje doručený.

lulu2610
2. jún 2015

@margotka112 Dakujem,skusim si to pozriet a popripade vybavit.dakujem za radu

lianka2
2. jún 2015

@lulu2610 to iste sa stalo aj mne...

lulu2610
2. jún 2015

No uz s tym nic nespravim lebo pani si to uz prevzala,zistovala som cez postu:(

lulu2610
3. jún 2015

Pani si to dnes uhradila,takze si to beriem spat...ale viackrat neposlem dopredu,najma neregistrovanym...

janninn
15. jún 2015

trticatko@gmail.com - Silvia Kralikova (neregistrovaná) nespoľahlivá, vypýta č.ú. viac ani obraz ani zvuk, darmo sa pýtate, či peniažky poslala, pošle...

kvetinka1983
30. júl 2015

ja mam dobre skusenosti s neregistrovanými....ale na dobierku neposielam neregistrovanym iba prevodom na učet...a ktora ma zaujem tak kupy aj prevodom 🙂 🙂

lili766
24. okt 2015

@slusnazienka
@smoulinka16
@margotka112 že som si ja tieto prispevky neprečítala skor,,,aj ja som naletela,,balik sa mi vracia a este je aj primitívna,,

margotka112
24. okt 2015

@lili766 Ako na toto nemám slov 🙂

alenky
27. okt 2015

neodporucam tuto: miriamabanyikova@gmail.com - Miriam, adresa pravdepodobne do prace: CK Solaris travel, Štefánikova 8, 05801 Poprad. Ma zaujem o dany tovar, dokonca napisala, ze peniazky uhradila a potom nema charakter ani odpisat, ze uz nema zaujem. Zbytocne len zavadza, alebo este lepsie skusa a caka ci poslete tovar skor ako ona peniaze. Davajte si pozor!