icon

Vaše skúsenosti s neregistrovanými kupujúcimi

armimi
2. dec 2011

Babule mate skúsenosť s neregistrovanými? mne sa už druhýkrat stalo, že najprv ma o niečo záujem a potom len natahuje, asi na 20 správ a neviem či to chce či nie. Dnes ma to už napálilo, ked po niekoľkých dňoch naťahovania si dotyčná pani (ktovie kto to je , možno ani nie pani 😝 ) vypýtala moje telefónne číslo 😠 , vraj chce odložiť do 14.teho (daka dlhá doba nie?) a že mi 14.teho zavolá, tomu nechápem načo mi chce volať ☹ ☹ ☹ ☹

Strana
z5
lili766
27. okt 2015

@margotka112 negatívna skusenost s tou Eva Grecova z Galanty,..tak na ňu už nemam slov ani ja, a ste mala vidieť tie blbe smsky, ktoré mi píslala,,asi aj 15,asi je fakt psychicky chorá...

dannniellla
15. dec 2016

Co sa tyka tej Evy Grecovej neviem ale mam pocit ze takato blba nemoze byt.Skor si myslim ze jej chce niekto pekne zavarit a takto si z nej vystrelil ze na nu objednava a potom sa ona akoze vyhraza.Aj to sa stava

martinkatinka
5. jan 2017

@smoulinka16 tiež mám skúsenosť s týmto mailom aj číslom... mala som si skôr dať do googlu a pozrieť čo je to zač..... teraz mi vypisuje aj v noci ☹ Chcela náramky s menom, napísala som, že vyrobím, pošlem foto a č.ú., aby poslala peniaze a pošlem jej to doporučene. napísala, že OK, potom som poslala foto už vyrobených náramkov a ona mi odpísala, že to chce na dobierku, tak som si ju vyhľadala a našla toto info..... tak som jej písala, že na dobierku neposielam. Napísala mi, že ona nie je podvodníčka a že to bude riešiť právnička. No nech sa páči, napísala som, že objednávku ruším, že som stratila materiál aj čas, ale že na dobierku nepošlem. Teraz mi píše sms aj v noci, no katastrofa, asi ju zablokujem. Odteraz už každú záujemkyňu skontrolujem ☹

martinkatinka
5. jan 2017

@dannniellla teraz objednávala aj odo mňa..... no čistá katastrofa, z čísla poslala objednávku a potom z toho čísla píše o sebe v tretej osobe.... aj v noci, už mám toho dosť ☹

martinkatinka
5. jan 2017

Inak, nové číslo z ktorého píše Eva Grečová je 0948378224, takže nereagovať 🙂

Strana
z5