icon

Veríte na karmu, keď niekoho "počarujete"?

21. jún 2022

Moja sesternica si dala u nejakej ženy (vraj bosorky) pritiahnuť späť ex manžela. Ešte k tomu si nechala spraviť nejaký vraj rituál na pritiahnutie peňazí. Všetko sa jej vyplnilo. Teraz je s ním a kúpila si nové auto. Hovorila som jej, že sa jej to vráti, tak ma len vysmiala. Mám o ňu trochu strach.

Strana
z2
viestta
21. jún 2022

Neobáva la by som sa toho, že jej úspech je dôsledkom pocarovania. Dopraj jej to šťastie.

lejusinka
21. jún 2022

Dnes sa tu preco roztrhlo vrece s takymi ezo hlupostami? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

viestta
21. jún 2022

@lejusinka došla káva, nedá sa lustit loger

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2022

So skolstvom to ide dolu vodopadom, ked v tomto storoci moze vzniknut takato otazka😝

elizabet173
21. jún 2022

@lejusinka tiež som si všimla, že tu niekomu kvalitne prepína.
@autorka ak máš do 12 rokov, tak je to v porádečku, ak viac, máš dobrý materiál

maulena
21. jún 2022

No tak v prvomrade nie karma ale Bozia spravodlivost. Za dalsie bosoractvom sa otvaraju dvere zlym duchom, takze sa jej bude darit isty cas, ale coskoro sa zacne vsetko obracat o 180 stupnov. Cary, magia a abosoractvo su dnes tak rozsirene, ze niet divu, ze je medzi ludmi tolko zla. Ak ti neveri, ze na to doplati, to je jej vec, ty si ju varovala. Ak sa neobrati k Panu Jezisovi Kristovi a nezacne prosit o odpustenie, caka ju zatratenie. Ci tomu veri alebo nie. A este pred smrtou ju caka vela utrpenia. Exorcisti dnes nestihaju ocistovat ludi od demonov, lebo sa to stalo trendom, ze sa chodi ku kartarkam k liecitelom atd...ja som pred 15 rokmi bola ovplyvnena tymito praktikami a skoro ma to stalo zivot. Ale Pan Jezis ma zachranil. Ci tomu verite moje mile ci nie, boj medzi svetlom a temnotou je realnejsi nez vase terajsie zivoty. To chvilkove stastie tu,skrze demonsku pomoc nestoji za to, co dusu caka, az sa dostane po Bozom sude do satanovych ruk.

elizabet173
21. jún 2022

@maulena 🙉 čary, mágia a bosoráctvo sú dnes rozšírené?! Si zabudla na stredovek?

bambus123
21. jún 2022

Dá sa povedať ,že tomu verím nakoľko mám s tým osobné skúsenosti v rodine. Ale určite si treba dávať pozor na šarlatánov, ktorý si takto radi privyrobia a vytiahnu krásne peniaze z vášho vačka. Bratranec, jednu dobu strašné umieral za jednou mladou slečnou, po Tom ako vypil u potencionálnej svokry kávu, a to predtým boli len kamarati. Káva vraj mala divný chuť ale nechcel uraziť hostitelku. Po tej káve sa večer necítil dobre, ale na druhý deň ho to prešlo a bol fit , až na to že sa zrazu šialené zamiloval do toho dievčatá.Našťastie si to všimla jeho rodina, boli na nejaké čary, a láska hneď skončila . Možno sa jedná o podobný prípad.

maulena
21. jún 2022

@elizabet173 V tychto casoch az nadpriemerne, ak neberiem do uvahy, ze kedysi sa krvne ritualy a obetovanie ludi diali otvorene a dnes skryto. V kazdom pripade, snad sa chape pointa toho co pisem.

viestta
21. jún 2022

@bambus123 umieral za ňou a po káve ostal ešte aj zalubeny. Mne tam nejak logika nesedí...

elizabet173
21. jún 2022

@maulena podľa tvojich príspevkov aj v iných témach úplne 🙉

acrobaleno
21. jún 2022

Jej karma je, že si pričarovala naspäť debila. Na 100% ju podviedol a opustil a ona takého chce späť.

llnzz
21. jún 2022

@elizabet173 na počudovanie je to pravda, naozaj je to dnes velmi rozšírené čím ďalej tým viac. Tí ludia čo praktikujú “bielu” alebo “prírodnú” mágiu vám dokážu tak oplantať mozog že až. Ono to začína nevinne bylinkami, kamienkami, amuletmi. A nakoniec mate doma posvätný oltár s neviem akými gebuzinami na “čary” a že to nestojí malé peniaze.

acrobaleno
21. jún 2022

@elizabet173 zabudla si na jógu a vegánstvo. 😂

karolinav
Odpoveď bola odstránená
dankovicova
21. jún 2022

podľa mňa, tak ako on, tak aj ty ste si to proste len vsugerovali, že s tým má niečo spoločného aj tá veštica. osobne na takéto niečo neverím a všetko sú to len vyhodené peniaze za niečo, čo ti niekto natlačí do hlavy a ty si to potom len vsugeruješ

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2022

Tu sa clovek docita take skvosty, ze si zacinam mysliet, ze som sa teleportovala do stredoveku, len ten internet mi nejako s tym nestimuje😝

sisaka
21. jún 2022

@dskjhfdlkdjhl ani ja som nevedela, že sa zapletám s temnými silami, keď si doma pestujem bylinky a robím si z nich čaje. No už len na hranicu a upáliť

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2022

@sisaka hej, sme tu take stare carodejnice😀

bambus123
21. jún 2022

@viestta
Asi som to zle vysvetlila 🙂 pred tou kávou boli len kamarati. Mama tej mladej baby ho ale chcela strašné do rodiny, nakoľko je chalan šikovný, slušný a normálny, a vedel sa dostať ku pekným peniazom prácou . a Tej babe tiež nebol ľahostajný . Len bratranec nemal zaujem s ňou niečo hlbšie mať, bral ju ako kamarátku z detstva .Až po tej káve za ňou umieral .
Tiež som predtým na také hlúposti neverila, ale musí byť predsa len niečo na tom pravdy,aj keď nie vo všetkých prípadoch .

vsauce_
21. jún 2022

@maulena No ci pána, toto je tiež pekný fanatizmus.

maulena
21. jún 2022

@vsauce_ Sudis koho nepoznas. To je tiez trend dnesnej doby.

lenkakravcova
21. jún 2022

@maulena
Boj medzi svetlom a temnotou..
Z toho, čo píšeš to vyznieva ako keby bojoval Ježiš (v tvojej viere Boh) proti démonom, čo znie dosť bozardne.

Boh proti nikomu nebojuje. Stvoril všetko. Všetko je mu podriadené (aj démoni). Stane sa len to, čo dovolí.
Ten, kto sa bojí démonov, vlastne neverí Bohu (veriaci, ktorí ho podceňujú) alebo neverí v Boha (ten neverí ani v démonov, ale v nejakú ezoterika atď).
Ten, kto verí Bohu, ten nepôjde za veštcom, lebo verí tomu, čo Boh hovorí o týchto technikách a akú "odmenu" (trest) za ne sľubuje.
Nechaj sesternicu tak a radšej sa od nej drž ďalej. Nech sa nezapletieš do jej trestu.

mikadooo
21. jún 2022

Nie neverím na žiadne"počarovania" a karmy. Každopádne niekto to nazýva"karmou", keď sa napríklad správaš k druhým ako sviňa a potom keď potrebuješ pomoc, tak sa ti všetci obrátia chrbtom. Ja tomu hovorím "normálny dôsledok tvojho chovania". Nech sú šťastní a bohatí, no a čo 😄.

stanulienkat
21. jún 2022

Vyskúšajte obidve rituál na pritiahnutie rozumu.😉😁

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2022
viestta
21. jún 2022

@llnzz aký je rozdiel medzi oltárom s Budhom a soskou panenky Márie?

viestta
21. jún 2022

@sisaka @dskjhfdlkdjhl takých nás je tu viac. Aj metly mame vždy po ruke 😊

viestta
21. jún 2022
vsauce_
21. jún 2022

@maulena Ty dnešná doba. Občas by nezaškodilo zalistovať v histórii, významoch slova a ako kresťanstvo vznikalo zo sekty a ako obohatilo históriu v európskych náboženských vojnách. Ale tu bude problém inde. Pôjdem teda obetovať barana a štyri ovce, aby som mala do rána dobrú úrodu.

Strana
z2