Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
@katka2505 tak jasné mohla 🙂 všetko je možné
Tak sa pridavam aj ja, ze od aprila sa absolutne nic neudialo, co by pod vestbu spadalo.. a to som si dala aj gulu aj karty
@bykaterina mne hej 😉 zacalo to gulou 😊 ja stale nechapem,ze ako to funguje az takto neskutocne,teraz som si dala pracu ano strach s krizy ktoru uz aj my v robote citime ale nemusim ssa nicoho bat😉uz som si raz dala pracu vyvestit bola som nezamestnana a zufala lebo nic som nenasla a vtedy mi vyvestila,ze budem mat robotu aj dobre zarobim ale nebude sa tam pacit ale ze v tej robote pojdem na ine miesto a tam mi bude dobre😉 vsetko do bodky sa splnilo nie hned odstup 1 rok.
@karolina9999 ahoj ano dam idem to kuk😉
@karolina9999 0948633382 gertik77@gmail.com nech sa paci😉
@lili2207 ja už som čítala dávnejšie že tebe vestila. Ja som písala že mne ani ale nič z toho. Aj som jej to písala
@bykaterina ako reagovala na to, ze sa nic nesplna?
@enusamt píšem ip ale ako len skonstatovanie. Môj názor: Veď ako také vecí sa menia a skrátka na to nemáš 💯 a nie je to dokázateľne.
@bykaterina ano pisala😉 neviem ako to funguje,ze niekomu sa to do bodky splni a niekomu nie asi je to aj o viere ale zas aj neveriaci Tomasi boli milo prekvapeni ale co viem aj z mojho okolia su natom tak ako ja 😉 dokonca viem,ze roky vesti ludom tzv.hornych kruhov🙂 ak by nebola dobra nikto by k nej sa nevracal 😉
@lili2207 no tak to nie na margo nej bože chráni ale celkovo. Taká čo je Fakt super nemá nikde reklamy ta osoba je sama sebe reklamou to že sa ľudia vracajú nápr ta páni Zubkova či ako sa volá. K nej ľudia chodia aj cez Poľný... Ta čo nemá dobré výsledky si stále musí robiť reklamu to už je základ toho či je dobrá Alebo nie.
ja som si dala vestit v juni, najblizsia jej predpoved bol jul, je koniec septembra a doteraz sa nic nesplnilo...takze zbytocne vyhodene peniaze...
@bykaterina
Napises aj mne,ze co ti napisala na to,ze sa ti nic nesplnilo?
tak idem sem pridať moju skúsenosť aj ked moc na takéto veci neverím..teda bola som raz u jednej ale už veľmi dávno a tá bola super ale odvtedy som si dala pokoj tak som sa k tejto Gerti objednala osobne.Myslela som si,že to bude staršia pani ale otvorila mi sympatická mladá baba tak okolo 30-35 rokov .Ked sme sa začali spolu rozprávať všetko napätie zo mňa opadlo neviem čím to je ale ozaj s nej išiel neskutočný pokoj a potom mi začala veštiť s gule chcela som vedieť niečo z minulosti kvoli overeniu či naozaj vidí ako nechápala som vedela,že som mala autohaváriu,čo sa mi stalo v detstve to vie len málokto,že mám jedného syna a ešte kopec vecí všetko sedelo nemala to odkiaľ vedieť ved nemám ani fotky na MK tak som zvedavá na tú budúcnosť nemôžem ešte povedať nič ale ked sa to splní určite sem napíšem.O pár dní nás čaká pre nás jedna dôležitá vec tak som zvedavá. Neľutujem vôbec,že som k nej išla dosť mi to dalo zas verím,že existuje niečo medzi nebom a zemou.
@katka2505 nič nenapísala,ked si prečítaš baby podrobne,nevyšlo im nič ,jediný kto ju tu uplne vsade chváli je lili 😂 a pofiderné nicky ,ktoré s reálnými mamičkami nemaju nič spoločné ,čo tu písala už ,nejaká baba,peniaze jej nevrátila a reálne recenzie má teda dosť príšerne ,priať ľudom zlo? a zaklínať ich ? to ti žiadna veštica s darom nikdy nespraví,toho je schopný len "človek" čo si nechá vydlabnuť aj oko za zisk,nikto normálny zle druhým nepraje ,už len podľa tých recenzii čo má tu ,je jasné,že je to o.d.r.b
@katka2505 Ahoj až teraz čítam prepáč , no nič že sú mesiace posunuté a malo sa to udiať skôr ako som to urobila.
@barcelona94901 áno chválim lebo za tie roky mi nespočetne veľakrát pomohla vdaka nej som v robote v ktorej som, mám vodičák aj ked som si myslela,že ho v živote nebudem mať , pomohla aj mojej mamine nevedela,že je chorá vdaka včasnej liečbe sa je podarilo zabrániť najhoršiemu takže áno som jej veľmi zaviazaná a ani sa zato nehanbím a nie som sama je kopec ľudí,ktorí sú natom tak ako ja podobne nebudem tu rozpisovať kde lebo sa najdú aj neprajníci,ktorí v živote nič nevidia len zlo a a závisť treba sa presvedčiť sám na vlastné oči 🙂
@lili2207 jeden sto ročný článok,ktorý všade hádžeš na minimálne dvadsať nespokojných báb len tu čo sa ozvali na koníkovy , negativitu ona ponuka ,ved som čítala recenzie na nu ,zlo za ktore berie este aj peniaze ,to nie je kopanie ale holý fakt
@konica2 Hneď som si povedala že trepe hovadiny a vypustila som to z hlavy. Povedala škoda peňazí a som sprostá 😂😂😂
@konica2 že všetko aj tak bude ako má byť, neexistuje žiadna veštica ktorá vie všetko, žiadna....ja napríklad keď sa mi chce veštím z kávovej usadeniny (len rekreačne), je to len taká zábavka. Niečo niekedy vyjde a niečo vôbec. Treba to vypustiť úplne z hlavy a vôbec si to nepripúšťať.
@konica2 Tak si daj niekomu inému a máš to vyriešené.
Nedalo mi to, tak som jej napisala, ze preco sa ani okrajovo nic nesplnilo.
Odpoved:
To je zvlastne, ale toto sa nestava, naopak plno z mojich klientov su taky dlhorocny, pravidelny aj osobne ku mne na vestenie chodia. Vase pochybnosti ma mrzia, ale keby im to nevychadzalo tak by sa ku mne na dalsie vestenia nevracali ... a to vestim aj kamaratkam aj ludom z nasho mesta s ktorymi sa nepoznam osobne ..Gerti
@konica2 Nie je to jedno aká veštica, ta čo vie tak ti povie pravdu ako to je ale u tejto by som viac nešla. Vďaka jej vesteniu som urobila chybu že som sa spoliehal na to čo napísala.. takže k nej by som určite Viac nešla Lebo výklad úplne vedľa ako tá jedlá. Odkiaľ si ? Možno nejaká poradí v okolí omnoho lepšiu
@konica2 Tu ide o to kto ti to povie či niekto kto blafuje Alebo ti povie povie pravdu a vieš sa pripraviť. Ďalšia vec všetko vieš zmeniť. A čo život je zmena. Keď ti poviem že prídeš o prácu áno je to negatívne ale.zaroven sa vieš pripravíte na to že budeš hľadať. Čo sa týka rozvodu asi nikto sa nerozhádže že sa dnes zobudí a povie si no čo dnes budem robiť? 🤔 No poviem žene že sa idem rozviesť a poobede zájdem na súd. Každej jednej tejto udalosti niečo predchádza

@bykaterina
Jedine,co mi sadlo,ze mam 2 dcery a je medzi nimi vacsi vekovy rozdiel.Ale to si mohla najst aj tu cez modry konik