Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
Baby, ako sa vyrezávajú hviezdičky z brezovej kôry? Dá sa to aj formičkou na cesto? Alebo orezávacím nožom? Treba ju aj namočiť do vody?
Šikulky, PROSÍM o RADU ak viete. Možno to už tu niekde bolo spomenuté, ale nikde nevidím. Ako sa robí stromček z vodného skla? Neviem či mám natrieť najprv ten polystyrénový ihlan, alebo to to omotať a potom natrieť. Či to vodné sklo mám rozriediť? Ako dám potom ten ihlan preč? Ďakujem.
@dm1, @iwuskaaa, @puhinka, @drobec33,@z.k., @pempusik, @janie80, @linka ,@ukana, @lenocka23 ahojte kocky, blizi sa nam velka noc, tak ma napadlo,ze ci nevytvorime nejaku skupinu ,kde by sme si mohli davat tipy,rady na nasu tvobu a samozrejme fotky 🙂
kto by chcel byt admin pre skupinu,musime byt tusim aspon 3 tak sa ozvite..... 🙂
aj ja som za skupinu 😉 sice teraz tvorim menej ale rada sa necham inspirovat 😉
... pripájam sa...
kocky tak ktora by ste do toho isli ako moderatorky ? a dajte tip na nazov ..
nazov - Skraslujeme si domov.
alebo "na kazdy sviatok.." tiez sa k vam rada pripojim, aj ked odkedy som opat nastupila do prace, stiham toho menej... 😉
baby tak este chyba jedna dobrovolnicka 😀
Kto ma zaujem robit moderatorku napiste mi IP , sme zatial len 2 .....bolo by fajn uz mat skupinku 😉
https://www.modrykonik.sk/skupina/1975/ ...vsetky sikulky sem 🙂

@linka
aky je prosim ta postup tohto stromceka?