Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
... nemám to tričko v albume, sorry 😅 😅
..tak som asi farboslepa... 😅 😅
hej po termine...netrvala to tak dlho 😅 ..asi so to sprosto napisala...v stredu ma prijali, v piatok som dostala 1/4 tabl. vyvolavacky, v sobotu rano 1/2 tabt. a uz to islo...
jo, jo...tak si to bola ty...ale aj tam vyzera podla mna ako hnede... 😅 😅
mne stačilo pohroziť, že ma prijmú do nemocnice a do rána sa mi pôrody rozbehli samé 😀 😀
tak som farboslepá ja 😀 😀 😀 😎
a ty si bola na 9.posch. ubytovaná? 😀
mne nepomohlo ani h... doma som skusila vsetko a na kramaroch som si davala hore dole z 8-meho po schodoch a nic.... aj na sale som uz bola vyse hodiny otvorena a hlavicka stale vysoko...tak neviem..s pomocou ani do troch kralov by som asi neporodila... 😀
Tak teraz neviem, co mam robit ☹
teda bez pomoci.. 😅
pred porodom na 8posch, po porode na 9 tom...
lenuska.... čo?
no s tou rukou, mam pockat? V nemocke ked ju pichali som sa pytala, ci nedostane horucky alebo volaco a povedali ze nic a teraz po dvoch mesiacoch? 😕
baby, idem spat...dobru 😉
dobru
lenuska.zevraj to je dobre ked to aj zahnisa....ze iba cistou vodou umyvat a prejde to..my sme nemali ziadnu reakciu 😕
j777 ... teoreticky v piatok sme sa mohli vidieť na 8.posch., ale mňa doviezli z pôrodu okolo 15h, do 17h mi nedovolili zliesť z postele, večeru mi tiež doniesli na izbu ... jedine na wc a do sprchy, ked som liezla, tak sme sa teoreticky na chodbe mohli stretnúť 😀 😀 😀
ja bola po 9hodinách otvorená úplne, ale tiež hlavička bola vysoko, tak ma nútili chodiť, nech klesne ... ja som ledva žila a oni že prechádzajte sa .... 😨
lenuska, to myslis ockovanie proti tbc? tam za zvykne reakcia zjavit po 6-8 tyzdnoch, taka cervena hrcka, moze to aj zahnisat. Zmizne to do cca 2 tyzdnov, vacsinou. Ale reakcia musi byt, inak vraj to ockovanie nebolo ucinne 😕
lenus ... áno, má to zahnisať, prasknúť a chrasta sa urobí ... ty len vodou oplachuješ pri kúpaní. nič iné ... ale malo to reagovať po mesiaci, nie po dvoch
alex žiadnu reakciu nemal
v piatok si ta nepamatam a to som ja chodila po chodbe nonstop lebo dake take divne pocity som uz mala 😀 a aj som furt telefonovala z chodby... ja som dostala vyvoalavacku rano o 8mej a mala sa narodila 16.33..takze podobne, len s tym rozdielom ,ze ja som bola nonstop na monitore a chodit som vobec nemohla...takze tiez ziadna vyhra...
pietra ... po 6-8 týžd.? tak teda ešte môžem čakať reakciu? mne povedali, že po mesiaci ... v pondelok máme poradňu, tak sa na to spýtam, že čo
zuzitka, moze aj po dvoch, podstatne je, aby to potom prestalo hnisat. S Kikou sme kvoli zlej reakcii aj po plucnom behali, tak dufam, ze Marco problemy mat nebude. Zatial mu to vyzera ako stipanec od komara
zuzitka, deti nie su pocitace, takze ak ste uz reakciu mali a odoznela, tak dalsia nebude
aha, teraz citam, ze alex este reakciu nemal, tak to sa este moze zjavit
tiež to u nás vypadá jak štípanec od komára zatial 🙂
baby, nam to ockovanie hnisa uz asi 4x ...vzdy vyhnisa,pri kupani odpadne a o par dni hnisa zasa....uz mesiac jej to takto dokola hnisa...to je normalne?
juuuj to take patalie budeme mat? Trimi to fakt? Jaj chuda... 😒
triminka, moze to aj dlhsie hnisat, len do ockovania by to malo byt zahojene, inak sa nemoze ockovat. Ked s tym Kika mala problemy, tak nam na plucnom odporucila doktorka to zasypavat framykoinovym zasypom. A pri kupani by sa to pri hnisani nemalo namacat.
pietra, dalsie ockovanie mame 10.3. tak snad dovtedy sa jej to zahoji...a ako to nemam namocit pri kupani? kokso...framykoinovy zasyp? to ani nepoznam.doma mame len aviril zasyp...nevadi,idem 15.2. na poradnu,spytam sa ze co s tym,ak to este bude mat
vdaka pietra
no pekne 😒
idem do pelechu, majte sa 😉

si rodila po termíne, však? a tak dlho trvala vyvolávačka? či jako ...?