icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
8. feb 2010

trimi - ja neviem koľko my z papa
ja to nesledujem
prečo si to kontrolujete ??? potom iba dumate

a papame z jedneho prsa

aj moj sa niekedy pojeduje zachrani to dudulka alebo chce odgrgnuť a pokračujeme 😉

noemi01
8. feb 2010

podľa mna je blbosť ked pišu že dieťa by malo papať každe 4 hodinky
ani jedno my tak nikdy nepapalo dam ked si zapitaju aj každu hodinku

triminka
8. feb 2010

noe my vazime odkedy sme prisli z porodnice.kazali mi,lebo bola malinka,tak aby som vedela ci dobre papa.a nejak som si zvykla 🙂
nasa ked sa doteraz jedovala tak tiez dostala dudel a bola spokojna.ale teraz dudel vyplula a lapala po didke.len potiahla par krat a zasa sa jedovala. akoby jej vadilo ze netecie ale chce...preto som jej ponukla druhu didku a papala dalej...tiez by som chcela aby len z jedneho papala,aby aj to zadne mliecko mala....
neviem,mozno to bola len nejaka vynimka....uvidime co bude robit dalej

noemi01
8. feb 2010

trimi - moj sa tiež pojeduje na prsniku necham ho tak unavi sa a spi
a mala my začala odmietať jeden prsnik

lubkaeck
8. feb 2010

trimi - my papame z jedneho, ale ked sa jeduje ze ide malo, tak dam aj druhy a on si bud cucne, alebo nie 😉 lebo tiez niekedy je hladny po hodine 😖 ale co mam pocuvat ten rev? dam mu prsnik a mam pokoj 😀 😀 😀

zuzitka. len sa vyliecte, aj ked dnes je nadherne ako na prechadzku, len ja som si kofa dala tensie ponozky ako obycajne a isli mi nohy odmrznut 😠 😀 😀 😀

noemi01
8. feb 2010

no u nas svieti slniečko ale rano ked som išla do školky uši my zamrzli

triminka
8. feb 2010

no su 2ha 15min od krmenia kedy zjedla 110ml.teraz v kresielku pustila do plienky a uz je nepokojna.prebalit,napapat,mamina najest a sup do kocika von....tak ahojte este sa dnes ozveme 🙂

lubkaeck
8. feb 2010

trimi - caf a peknu prechadzku 😉

inak baby ja uz treti den pijem ten caj od weledy a dnes do rana som dve kosele zamocila, ale tak ze sa dali zmykat 😕 iny uz nebudem kupovat, aj ked je kapanek drahy, ale ked to ma mat vysledky tak oki 😉

pandula
8. feb 2010

lubi 😀 idem ho kuknut na nete znie to dobre.

mne sa vcera zdalo ze som mala vecer malo mliecka a v noci sme miesto 2 x boli hore 4x lebo hladny 😔 ale vyspala som sa lebo sme potiahli do 9tej rano aj ked sa pucil poslednu hodinu ja spala mama zla... 😅 potom sme vymasirovali brusko pupikom a bolo dobre

pandula
8. feb 2010

kim rossi 😀 si ma pobavila

aela
8. feb 2010

lubka a da sa ten caj kupit aj v lekarni alebo len objednat z netu?

pandula
8. feb 2010

tu ho neni zohnat na nete ten welleda hlavne ze kozmetika tu fici vo velkom ☹ kukla som z coho je ten caj robeny a podobny mam doma tak uz mam salku vedla seba

ten moj zazrak sa furt budi. dala som ho spat do nasej postele teraz uvidime neviem co nevie spat ten chlapec unaveny je ocka sa mu zatvaraju a kazdych 10 minut hore. jaaaaj

inak baby jete sladke? mne tak zachutilo v poslednej dobe. tolko sladkeho som asi nikdy nejedla 😅 to neni dobre co s tym robit?

pandula
8. feb 2010

suyama -

ako ste robili fotky malemu na ten pas? my mame uz prihlasku ale este sme nevypisovali cakame kopiu rodneho listu ako sprosta som si neuvedomila ze slovenska ambasada nam zhabne ten anglicky a uz nevrati 🙄 jaj

my ideme asi v stvrtok na ambasadu mame vsetko vybavene dufam ze dobre a do 4 mesiacov bude rodny list.

lubkaeck
8. feb 2010

aela - ja som ho kupila v dmku za 4,75 a mozno aj v lekraniach ho maju 😉

a ten caj i velmi chuti, len z neho riadne prdiiim 😀

aela
8. feb 2010

lubka, diky, do DM-ky skocim pozriet, mozno aj tu budu mat

meinkonka
8. feb 2010

ahojte kocandy

biogaia kvapky - v cechach je propagovane, ze sa mozu pouzivat od 1 mesiaca zivota. u nas od 3m. preco???

meinkonka
8. feb 2010

lubka aj ja ho teda skusim. a predtym ti to mliecko netieklo az teraz???

pandula
8. feb 2010

😔 baby kde to dnes vazne? 😕 az na druhu stranu som musela ist nas najst a nikdo tu aj tak neni !!!!!!!

pietra
8. feb 2010

ahojte 🙂

deti ulozene, tak mam cas vas aj precitat

meinkonka, preco je ten rozdiel, netusim, ale vsimla som si to uz na viacerych liekoch, ze sa slovensky a cesky text pribaloveho letaku lisia. U nas je fakt na biogaii napisane, ze az od 3. mesiaca, preto ju radsej este nedavam, aj ked ublizit tam nema co

moze niektora hodit link na ten caj od welledy, nech vidim, aky obal mam v dm hladat? 😅 Minuly tyzden som tam obzerala caje a nepamatam si, zeby som nejaky welledacky videla. A uz sa mi caj mina, v stredu sa chystam do dm, ked pojdeme z poradne

pietra
8. feb 2010

Marco sa cez vikend zacal vedome usmievat 😵 konecne, uz som na to netrpezlivo cakala

pietra
8. feb 2010

dnes sme sa skoro na prechadzku nedostali, lebo kocik v aute a na tom primrzli dvere 😀 Tak som volala zufala manzelovi, ze co mam robit, isiel prave od klienta, tak cestou zbehol domov a dvere medzitym odmrzli, kedze na nich svietilo slnko 😀 chudak, som ho prehnala. Ale ponukol sa sam, ze nam ide zachranit prechadzku

aela
8. feb 2010

pietra, takto vyzera ta weleda

aela
8. feb 2010
pietra
8. feb 2010

aela, dakujem, tak sa po nom v stredu pozriem, ale nespominam si, zeby som takyto nejaky obal videla

aela
8. feb 2010

pietra, no len je to bez toho nazvu docsimon 😉

pietra
8. feb 2010

aela, to som pochopila, sice nie hned na prvy pohlad, ale potom mi to napadlo, ze je to logo internetoveho obchodu

tuto cast dna, ked mi obidve deturence sladko spinkaju mam najradsej 😀 😵

hermiinka
8. feb 2010

ahojte.my sme mali dnes poradnu, nas malicky krasne rastie a pribera ma uz 5kg a az 60cm je riadne nohaty 😀 a sme zdravucky zatial klop klop 🙂

lussyla
8. feb 2010

ahojte
baby ktore davate len umele mlieko kolko davate na jeden krat a ako casto krmite? my sa nejak rychlo gulatime, tak sa bojim aby sme to neprehanali, ale maly je spokojny.
budete davat deturence ockovat na tie rotavirusy?

zvalka
8. feb 2010

Ten caj je fakt super,len tu v dm ich nemaju ☹ lubi,nekupis mi a neposles postou? 😅 ja som vtedy z netu objednala 2ks.a davam sem tam popri inych.ked mam pocit,ze treba zvysit,dam weledu 🙂

zvalka
8. feb 2010

Pandul,ja milujem sladkeee!!! 😵 predtym sem tam,cez tehu vobec,teraz sa idem zabit za sladkym... 😅 😝