icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
8. feb 2010

noe ... levar môžme, ale nie taký, čo je z ovocia alergenneho /jahody/
banán moc nejem, sama mám potom problém ísť na wc ... 😝

no hen, môj tlsťoch ... za túto fotku mi raz pekne poďakuje 😀 😀 😀 😀 😀

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

noemi01
8. feb 2010

no moj je zase od čokolady dominika ho božkavala 😀

noemi01
8. feb 2010

zuzi - už v nemocnici nam davali palacinky z lekvarom aj med
pitala som sa deckej a že možem

noemi01
8. feb 2010

zuzi - 😀 ake zahiby na stehnach zlati
a čo si mu nalepila na pindikaaaaaaaa 😀 😀 😀

zuzitka
autor
8. feb 2010

noe ... ale tvoje deti nemajú s ničím problem 😀 😀 😀

moje sú háklivé na čoko, granko, mak, citrusy ... tak ja musím sledovať, čo sa môže a čo nie 😉

aela
8. feb 2010

zuzankaro, vidis, moja ma 3,9 kg a ja zas zavidim vam, ze vam deticky pekne papaju a priberaju, ja neviem, ci skor kojit alebo dokrmovat a nejako to do nej natlacit, ked papa malo, len aby trocha pribrala 😝

zuzitka
autor
8. feb 2010

noe ... no nechcem tu tak verejne ukazovať jeho "výbavu", tak som to upravila trochu v powerpointe 😅 😅

aela
8. feb 2010

zuzit, veru aj nam davali v porodnici na ranajky jahodovy dzem 😀

zuzitka
autor
8. feb 2010

aela ... neni dobré ani ked málo vážia, ale ver mi, že neni dobre, že tak moc priberá .... ja nevládzem na ruky a chrbát 😝
keby už aspoň lozil alebo čo, ale s takou váhou ho furt prenášať hore dole .... nič moc veru

zuzankaro
8. feb 2010

aela no priala by som ti aby malicka sa poriadne rozpapala, viem ze su to starosti, verim ti, dufam ze sa to otoci a budes jej od pusinky odtrhat 😉

zuzitka
autor
8. feb 2010

... akože aj nám dávali v pôrodnici krupicovú kašu s grankom a polievky aj strukovinové 😝

noemi01
8. feb 2010

zuzi - ešte sa ukaže ked začne mali papkať

a kde tam su taki smailikovia ???

a malej sa nepačili jahody dlho som nejedla ani sirup jahodovi

aela - ale babam sa narodili 4 kg detičky tak preto su teraz tučkovia 😀 😀
a tvoja bude modelka nie ???nemože biť tučna

ale za par rokou nebude medzi nimi žiaden rozdiel

pandula
8. feb 2010

boze zuzi sme sa nasmaili na alexkovi ake sunky to je chlop uplne uzasny 😀

noemi01
8. feb 2010

zuzi - ja maloho nenosim iba ked odgrgnuť a ked papame

zuzitka
autor
8. feb 2010

ano ano, nám sa narodili už velký chlapi 😀 😀
4070g 😉

noemi01
8. feb 2010

ja chcem už teplo lebo sa nezmestime s fusakom do prenosnej tašky 😒

zuzitka
autor
8. feb 2010

noe ... ale šak ho prenášam zo spálne do obyvačky, ked odgrgáva, tak ho vláčim, ked kúpem, to mi ide ruka odpadnúť 😝 ked si ho stískam, mám ho na rukách ... proste každodenná manipulácia ...

samko mal tiež pri narodení 3950g, ale ani zdaleka tak nepriberal ako tento môj druhý syn

pandula ... čo ti bolo smiešne na alexovi??? 😀 😀 😀 😀 😀 ked vyrastie, musím tú fotku dobre schovať ... 😀 😀

zuzankaro
8. feb 2010

moj mal 3.930g, a to som rodila skor na vyvolavacku o 9 dni, kolko by potom vazil??? 😨

zuzujan
Odpoveď bola odstránená
noemi01
8. feb 2010

zuzi - tak aspon maš svaly 😀 😀

zuzitka
autor
8. feb 2010

no idem pustiť samkovi nejakú rozprávku na PC, tak sa majte zatím 😉

lubkaeck
8. feb 2010

zvalka - samoska kupim, kolko chces?
inak ja som ho nasla pri BIO veciach a vobec nie pri cajoch 😉

a nas maly sa narodil 2950gramovy, ale v 36tt 🙂

a uz neviem co som chcela 😅

jaaaj meinka - no tieklo mi mliecko, ale tak pomenej, dnes som si v noci kukla do vystrihu, daky bol mokry a mne striekalo mliecko z bradavky 😕 😀 a cajik mi chuti 🙂

jaaj a jem vsetko, teda okrem strukovin, kapusty, citrusov a arasidov 🙂 a sledkeho by som pozrala tonu keby sa dalo 😅 a potom, ze krpec od polnoci nechce spavat 😖 😀

zvalka
8. feb 2010

jeeeeeej, lubi 😵 😵 😵 si poklad. tak 2 ks hadam postacia, este jeden balicek mam. do IP ti dam adresu a poslem ti peniazky na ucet 😉 dakujem 🙂
ja tiez jem cokoladu, no vsetko okrem: citrusy, kapusta, strukoviny.

zvalka
8. feb 2010

Aha,citam,ze ho mali pri bio.tak este kuknem tam 😉

saska73
8. feb 2010

U nás v DM zase ten čaj majú pri olejčekoch a krémoch zn. Welleda.

Inak sranda baby, tiež som si ho akurát nasadila. Nejako sa mi to kojenie začína kaziť - večer pýta malý po hodine a už aj cez deň sa mi stalo, že po 1,5 hodke - kde sú tie časy, že mu cez deň sačilo po 4 hodinách. nechápem to, začal už dávnejšie ťahať len z jedného prsníka, ponúknem druhý a nechce a z hodinu pýta. Teraz pred chvíľkou som dokojila, zadriemal, piť už nechcel ale taký krik spustil, že až. Nevedela som, čo s ním - nakoniec zaspal v kočári, do 5 sekúnd bol tuhý.

zvalka
8. feb 2010

Sasi,aj moja tak.a teraz ma novinku,som z toho nestastna☹ ked ma papat,odvracia hlavu opacnym smerom a reve a nechce sa prisat.vam sa to nestava? Lubi,co to znamena?

saska73
8. feb 2010

zvalka - áno aj toto robí ☹ ale to revanie je také o dušu, a nedá sa utíšiť, skúsim stlačiť prso a mlieko ide.

A čo som tu písala, že nechce dudku, len málokedy, ani to už nie je pravda, posledné dni s ňou zaspáva, dudluje o dušu, musím mu ju držať, zväčša pri tom zaspím, tak aj prst mi ožužle 😀

A aj spinkanie cez deň je kratšie a kratšie - ideme kúpať

suyama
8. feb 2010

ahojte tak my sme dnes boli na kontrole, Oliverko ma konecne 4.18kg a dlazku mam z pred 10dni a to mal 53cm dnes ho nemerali, inak vsetko mame ok. Az na to ze som sa u dr ako blazon rozrevala, z toho ze sa onho hrozne bojim hlavne koli tomu nasmu srdiecku, ja uz panikarim aj ked sa pogrcka a stale ho sledujem ako blazon ☹ potom mam obavu ci dost papa, lebo ako si vas citam ze vase deticky vypiju 150ml a viac a nas len raz vypil 100ml inak da len 80, 70, 60 a niekedy aj len 50ml a tvari sa ze ma dost. Nechapem ☹
inak ja si idem dat zaviest to teliesko Marina coil ci ako sa to vola, je to na 5rokov ale moze sa vybrat aj skor a ze vraj je lepsie ako tabletky.
ockovanie prebehlo celkom ok, plackal len trosku a dostal injekciu do oboch noziciek, teraz je trosku mrzutejsi a placlivy ale inak dost spinka, zatial dufam ze aj v noci bude.
panduli to si si mala na vypytat viac tych kopii rodneho listu, oni by ti ich za priplatok spravili, inak pas vybavil mm behom dna a pas sme mali za tyzden doma a fotili sme ho doma na plienke, bola to fuska ale u malich deti nevadi ani ked maju zatvorene ocka len mu musia byt vidiet obe uska 😉

noemi01
8. feb 2010

suy - každa sa bojime o svoje deti
aj ja som taka citliva aj ked teraz pri druhom dieťatku už tak nesledujem ako pri malej
maličky bude zdravučky 😉

možno nie su hladny ked odvracaju tvaričku nie???

zvalka
8. feb 2010

Je,noe.jedava aj kazdu hodku.a toto bolo po skoro 3hodkach.plakala,ze je hladna, a odvracala sa.