Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzankaro ten cajik pomoze, aspon ja si to myslim 🙂
babonr, mam doma flasku avent, mam aj tommee tippee a u vsetkych je to rovnako s tym vzduchom. 😒 sab simplex som neskusala, lebo este uvidim, ako bude fungovat ta voda, co predpisal dr.
barbi, takze potom je to asi ok, ked je len trosku pisknuta? ved do 100kilovej musi maly ciknut mozno aj 20x aby bola 100kilova nie? ja som citala, ze tazka plienka je taka, ktoru ked z vysky pustis na zem, tak spadne tazko a nie ako papier. som skusala pustit novu plienku, tak ta tak jemne papierovo spadne a potom pocikanu, tak ta tak buchne na zem. takto to robievam, ked neviem, ci je dostatocne pocikana, ale neviem, ci je to tak ok.
rush, vyborny rezim. aj ja sa presne takto snazim, lebo po dlhsom case sa mi lepsie tvori mliecko. ked ho davam casto, tak je velmi nervozny, nic mu nejde len zbytocne vzduchu nataha.
my mame poobede poradnu, som zvedava
berus si zvykla na flasku tam sa lahsie taha. uz je asi neskoro ale netrap sa tym. my uz 10x prechadzali na umele a stale kojim ale ako rush povedala som vdacna za kazdy den 😉
neda sa u nas zohnat umele z kozieho mliecka? to zevraj menej zapeka je lahsie stravitelne ako mamine tu to predavaju sa vola nanny care ale mozno aj u nas dostat
pandul, no, ona pekne vedela papať z prsa, aj keď z fľaše sme kombinovali... len ono fakt nič netečie ☹ tak neviem, či to má zmysel skúšať zasa rozbiehať... no uvidím, čo vymyslím, premyslím... 😕
a to mliečko mi niečo hovorí
Takéto som našla
no je to podobne tu vsetky mam y co su na umelom kupuju to kozie 😉 je dost drahe zato
no, našla som ho, cez 17 libier stojí 😲
zacnite kradnut
Inak už sme objednané na to gastro vyšetrenie kôli refluxu, tak som zvedavá, čo zistíme ☹
a dost vela babetiek to tu ma. 😒 aj mojej sesternici maly to mal dost vtedy pochudol mali s tym problemy ale vyrastol z toho
Jejdaaaaaaaa, na zajtra sa ku mne objednala svokra na návštevu 🙄 chce prísť okolo obeda a vraj počká tu u nás na mm... no to bude... nás včera obvinila, že jej odopierame kontakt s malou, akože no comment...
pandul, naša našťastie zatiaľ nechudne, pekne priberá, klop-klop-klop 🙂 ona sa totižto vygrcia, ja ju poprezliekam, ona zaspinká, pospí svoj obvyklý interval, tých 4-5 hodiniek a potom sa dojedá štýlom, že pýta každé dve hodinky zhruba, aby dohnala tú vyzvracanú dávku, nenažranec jeden... 😀 😀 😀
ale našťastie už od nedele tak poriadnejšie nevracala a teraz mi zlupla 130 nutráču a po hodinke 80 čaju a spí zatiaľ... 😀
berus so svokrou to mam napodobne 😀
ja by som aj zmenila to UM malemu ale zevraj nie je dobre menit znacku, no fakt neviem
a drahe to je, no na kom inom sa najlepsie zaraba ako na mamickach a detoch 😠
no parada. to je od nej pekne
musim sa pochvalit som sa dnes namachlila ocnou linkou 😀 a planujem aj nechty nalakovat. maly zatial spi uz pol hdinu ale stale sa ozyva
zuzi presne to je naj busniss momentalne babetka.
zuzi, to so svokrou som divne napísala, ona nebude čakať na svojho mm tu, ale na môjho, ona mm nemá, je rozvedená...
a s tým mliečkom, my sme zažali v nemocke na Nutrilon HA, neviem prečo nás automaticky na to nastavili, ale nerobilo jej dobre, prešli sme na Comfort, to bolo super, ale keď jej kolika prešla, tak sme začali dávať klasický Nutráč a dobre je, ešte sme vyskúšali aj Sunar complex, ale ten ju zapekal chudinku, že kakala normálne tuhé hovienko a tlačila pri tom jak o dušu, až bola fialová, tak sme sa vrátili k normál nutráču, ale doktorka mi vravela, že ak sa jej potvrdí reflux, máme jej kúpiť Humana AR, že je to lepšie ako nutrilon a lacnejšie... tak uvidíme...
berus to preto je taka je sama ... mrzuta nech ti pomaha nech sa ide prejst s malou a ty mas klud
idem moj valibuk je hore nejaky sa mi zda velky dnes 😀 tak caute
Ved hej, som mm vravela, že nech sa s ňou dohodne, že príde a môže ísť kočíkovať 🙂 ja sa s ňou už nejako nebavím, lebo je falošná a zlá až hrúza... najnovšie mm od nej priešiel nasratý, lebo zadrela, že " tá tvoja", to akože ja... no, už nemám ani meno, a to som jej nič neurobila a snažím sa byť aspoň slušná, keď už jej nepodliezam za každú cenu.. 😠
papa, ja idem jest, kym je ticho v postielke 😀
Čaute kočky, dnes som od 8.30 do 13.30 bola preč z domu, na kurze masáže dojčiat - celkom zaujímavé, budeme chodiť. A super je, že tam chodia všetky známe z predpôrodnej prípravy a cvičenia.
Dočítam si vás neskôr, len som vás chcela pozdraviť 😉
beruska, keby sa vam ten reflux potvrdil, tak si nechaj mlieko predpisovat na recept
inak podla mna sa neda povedat, ze jedno mlieko je lepsie ako druhe. ale kazdy lekar odporuca vacsinou to, od ktoreho distributora resp. vyrobcu dostava nejake provizie. Vsak ked si pozriete zlozenie tych mliek, tak je skoro rovnake
ahojte
ešte som vas nečitala
dnes som bola na karnevali v školke no krasne detičky
všetko som pofotila
dominika bola kvetinkova vila 😀
a mali to prespal
a bola som s malim u doktora v noci sa my zdalo že ma kašlik
dala nam sirupček
a poslala nas k ušnemu ale všetko ma ok
a ešte som si vypočula pol hodinovu prednašku že som prišla o 10:30 na vyšetrenie a nie rano
ale ked som chcela biť pri malej aj na karnevaly aby som ju pofotila a obliekla 😒
noemi - však jedným uchom dnu druhým von 😉 🙂
potom pozriem fotky malej na facebooku, ked nahodíš
beruska - moja svokra je v pohode ale zase v vyvádza iné kúsky 😠 nedá si od nikoho poradiť ani od dcér ani od syna a vždy vyrobí nejaký problém, kt. celá rodina musí riešiť
zvalka - nepamätám si tu mastičku ale najskôr canesten - ten je aj bez predpisu
pandula - no super, že už ťa jedno prsko nebolí, ty budeš nakoniec dojčiť do 1 roka 🙂
TIP
od zajtra sú v Lidli v akcii tieto plilenky
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c.o.201002...
výborné sú, skoro ako tie Mylove z Rakúska, čo sme tu chválili aj s Lubkou
Ahojte, ja som bola dnes na nákupoch, tak tatino bol doma so sofinkou, no a po 3 hodinách, ked som prišla, tak ma išla skoro zožrať 😀
Bola som aj DM si vyzdvihnúť tie kupony, lebo som mala stále iba tehu 😅 no a kúpila som si 2 balenia tých čajov, tak teraz si ho tu popíjam pri PC, ale tiež tie čaje mohli vymyslieť aj nejaké ovocné na tú podporu mliečka 😀
Idem vás dočítať
saska, ale zvalka to chce do pusinky, tam nemoze dat canesten 😲 na bradavky canesten alebo imazol a slaby roztok hypermanganu. Ale do pusinky neviem
zvalka, ale pusinka sa odporuca vytriet sodou bikarbonou. Vsak skus zavolat doktorke, nech nieco poradi. Alebo aj v lekarni vedia poradit
saska - no ale ma to štvalo upotila som sa ako blba čo som utekala do školka a stade do mesta cez cele mesto ja viem že radšej rano ale čo už nemožem biť na 2 miestach naraz

pandul, no len ja teraz nemam vobec ziadne mliecko, som pisala, ze ono ako pomalilinky prislo aj to ho bolo malinko, takmer vzdy po kojeni mi mala stiahla aj plnu davku UM a tak mliecko aj odislo.... cajiky som pila, gravimilk, homeopatika som papala aj polievky vselijake... oddychovala som viac menej viac ako uz teraz... a ono proste neni...
ja som len skusala, ci sa bude vediet prisat po tyzdni, co uz nepila z prska a asi fakt zabudla ☹