Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
len ho moc netras
a cau noe mama sama zaneprazdnena
tak akoze snad aj mna ta prso zimomriavka prejde lebo brrrr bleee uz som z toho na nervy 😖
noe, das 10 kvapiek večer alebo naraz 20 kvapiek? 😕
prečo???????pandula
milada - 10 kvapiek večer
a kazala my davať 10 rano a 10 večer
mne to prejšlo pandula ani neviem ako 😕
poviem vam už ma tak boli chrbat
a maly ma vodnatejšiu stolicu neviem prečo stravu som nemenila 😕
ideme my kupať už sa puchri 😀 tak dobru nocku
inak vam poviem maly už ma strach ked zbada dominičku 😀
minule pozrem na neho a mali cely flakati lebo papala čokoladu a potom ho božkavala a on cely od čokolady
alebo ho už malovala 😀
a tak silno ho božkava že maly sa už puchri na to a ked mu dava dudlik tak pomaly až do hrdla 😉
no maly si zvika už od mala ...........
ale zase tak vikruca pusinkou ako fajnovo 😀
a minule mu tak chitila gulky až som sa zlakla že nebudem babkou 😀 😀
ale inak je v poriadku 😀 😉
noe dominika je riadna baba jaga 😀 po kom to ma? ha?
netras ho moc ze ten mozocek by sa mohol udriet este ale to asi viec. tot vse.
caute babule maly sa zachvilku zobudi a pojdeme milion krat kojit 😀 potom naked time a kupkat sa a snad do 9pm drichme tvrdo. chceme si dnes s priatelom pozriet film aniely a demoni. uvidime ci sa podari aj zmrzku mame v mrazaku ... 😀 ze romantika vecer
tiež som kúpala staršieho syna, teraz je na rade mladší syn ... som na nich sama skoro furt 😝
zajtra idem asi gynde na kontrolu po šestonedelí. snad nezaspíííme
lebo chodíme po polnoci drichmať a ráno nevieme vstať vôbec
ahojte baby,
jaaaaj, citam vas, ale nepisem. Cas, ked Elinka spi, vyuzivam aj ja na spanok, a sem-tam treba aj cosi porobit v domacnosti.
Zvali, nadherne tehu fotky, aj ja som sa bola fotit, len ten fotograf tam nikdy nie je a nevieme si tie fotky vybrat. 😠
Pandula, ze romantika vecer. My kazdy vecer riesime, ze cim skor spat. Normalne preteky s casom. Elu kupeme o deviatej a o pol desiatej, niekedy aj skor, uz lezime a manzel tvrdo spi. Ja som v strehu a cakam, kedy Ela zaspi. 🙂
Dufam, ze nabehneme casom na nejaky rytmus.
No idem dat sprchu... kym sa da. Majte saaaaaaaa.
uz aj mi sme tu 🙂 ahooooojte
baby ja fakt nemam cas si zapnut pc. velmi vas zanedbavam ☹ . Ktomu malinka je dobrucka, vsetko je v poriadkku, nemame zatial tazkosti ziadne a predsa nemam cas.
Je to stale rovnake. Vecerne kupkanie, papanie, spinkanie alebo sa este hrame, mojkame, placeme, potom spinkame 3hodinky, prebalujeme, papame, spinkame a dookola to iste, kazdy den. Dokonca aj von chodime stale okolo obeda. Len cez den menej spinka. Varenie, upratovanie.........
Este sa len ucim byt na vsetko sama, ked manzel uz nieje doma. Zuzitka a noemi vy toho mate ovela viacej. A predsa mate na vsetko cas. Dufam, ze aj nam sa to ustali a zvyknem si.
Ideme kupkat 😉 , papat a dufam konecne aj spinkat.
pandula - neviem po kom to ma pekna po mamine 😀 a nezbedna???? 😕
hej viem my sa to tak kolišeme na lopte moc nenatriasame
zuzi - no je to naročne čo??????
taka 24 hodinova šichta
ja sa musim objednať na krv ku gyndovi ale sa my nechce ešte aby sa my tam hrabal objednam sa neskor
jeeeeej zvalka až teraz som si všimla fotky no si kočka maš pekne vlasy pristane vam to
millada ja som davala kvapky podla navodu - a pri kazdom krmeni skoro 😉
milli, aj ja dávam pred každým kŕmením na lyžičku 25 kvapiek 😉
musime sa opat pochvalit 😀 zistili sme totiz ze Nikusko nam krasne podrastol a uz su mu dobre vecicky ktpre strikovala babinka 😉
tami - aký model je malý 😉
tami-mallinký je zlatučký 🙂 🙂 🙂 🙂 a sekne mu to
veronika ako si nosila mimčo v baby vaku? v akej pozícii- sú tam 2kolísky, ktorá j elepšia? ja som sa teraz motala vvo vaku 😒 😒
mám ten Jiří Pech babyvak...
zuzitka - praveže nemám tlačivo, tam možno zbehnem zajtra sa popýtať
prídavok na dieťa je 21,25 € ? 😕 pozerala som mužovi výplatnú pásku má tam len 20 € 😕
espumisan 25 kvapiek, sab-simplex 15 kvapiek, dávam to do trošky odstriekaného mliečka, len večer ale nemám dojem, že to pomáha, najlepšie na prdkanie masírovať bruško v smere hodinových ručičiek gélom Pupík, pocvičiť trošku nožičkami, ak sa nevie vykakať tak najlepšie je trochu pošpárať mu tam teplomerom - tak nám vraveli sestričky v nemocnici, že tá rektálna rúrka ide príliš hlboko a môže na to vzniknúť návyk a nebudú sa vedieť vykakať potom.
ahojte 🙂
poslusne hlasim masaz bola bozzzskaaaaaaaa 😉 ale vozit sa po meste s malou v aute- este krajsiiii pocit 😀 😀 😀
boli sme pozriet prababku, nakupit v 2potravinach a u kamaratky 😎
malu chytilo aj plackanie vecer, asi to bude tym ze mame tmave skla na aute,vsade tma a kedze bola hore asi sa bala, plakala, ked som dala cumel vypadaval, tak som teda soferovala tak ze som strcila ruku do zadu a hladkala ju 😉 a v jednej chvili mi dokonca vcucla prst 😀 😀 😀 keby ma tak niekto videl 😵
vlastul- tusim ty si pisala o nadstandartke- aj ja som chcela ale nebola volna, ale my sme to nemali zle lebo wc bolo k izbe 🤐
tami- uzasny fotomodel ten vas pokladik 🙂
inak mala mi uz 2 dni nekakala, takze ak zajtra rano nic skocim sa spytat pediatricky, lebo nas upozornovali ze nemusia mat aj 6 dni stolicu, ale pre istotu 😎
kim, nemusí ti kakušať aj 10 dni pokiaľ je dojčená...lebo mliečko je ľahko stráviteľné a "bezzvyškové" ale môžu aj kakť do každej plienk...ja by som nestresovala, ked, tak jej len zavolaj a nenos ju medzi choré detičky 😉
kim rossi moja kaka kazdy 4. den 😉 ale to stoji za to...zajtra ideme s nozickami, tak dufam, ze sa vylozi tam 😀 😀 a tak ako vie- ze az po lopatky 😀 😀 a este sa usmieva 😀 😀
ja som po kontrole na gynde, AK predpisana na 15 mesiacov 😀 😀 musim ist vyzdvihnut zajtra 🙂 bral mi ster krcka maternice, lebo pred tehu som mala trojku 😒 tak dufam, ze to bude ok teraz... celu ma rozbrblal a teraz spinim krv 😠 auuuu, aj sono mi robil a nepotesil ma, ze po cs si uz nemusim citit brucho ☹ babule po cs citite si cele brucho , lebo ja taky 10c pas nad a pod rezom vooobec necitim 😒
malu uspavam uz 3x ☹ nejako strajkuje ☹
Ahojte, konečne som sa dostala dnes aj ja na PC. My sme boli ráno v nemocnici na kontrole krvičky kvôli tej žltačke, výsledky budú až zajtra, ale už nie sme vôbec žlté, takže by to už malo byť o.k. 🙂
No a potom sme polietali s mamkou obchody, samozrejme som zas nakúpila kopu oblečenia pre baby 😉 ale v tescu majú akciu na všetok textil -30%, takže super ceny 🙂
Noe aj naša Viki stvára takto so Sofi ako tvoja Dominička 😀 Na krstinách mala tú bielu čiapočku, Viki ružový balzám na pery a čiapočka celá dobozkávaná 😀 , od čokolády už bola tiež Sofi a raz jej už chcela dať aj papať rožok 😀 😀
Zvali krásnučké fotečky z tehu, vám to svedčí obom 😉 Tami má byť po kom modelka 😉
Ja idem ku gyndovi budúci týžden.
Kim to je pravda, že nemusí byť u kojených stolica aj dlhšie.. Ale my tiež ako pol dna nekakáme, tak večer už sú problémy, ale nám stačí rozbaliť plienku, pokrčiť kolienka a všetko ide von 😀
no to s tým bruchom bude asi pravda aešte ma aj bolí 😖 nie jazva, ale nad ňou
tiež si ho necítim a visí mi nad jazvou 😲 😲 , je to nechutné 😅 🙂 , asi by som mala začať cvičiť, no ale mám kedy??? 😀 😀
ucher aj mne to visi a znama mi povedala, ze mi to tak ostane 😕 tak som v strese, ze jake hnusne brucho mam 😠 mna to neboli, len ked ma stekli brucho tak si vobec necitim, ze sa tam skrabem 😒 divne je to ☹
simca uz je hadam ko, tak si idem vybrat optiku a spat 🙂
dobruuu
dakujem za dobre rady 😎
pomohli 😉 dnes pred kupkanim ako vzdy som Amandu vyzliekla a nechavam ju tak cca.15min nech si uzije bez plienky a este aj na brusko nech si zacvici 🙂 a hned aj vytlacilo, co ju tlacilo 😀 😀 😀
pekne a bez problemov 😀 ako najvacsie neviniatko 😵
vlastul - vdaka za cvicenie, nabuduce vyskusam 😉 mozno to naozaj funguje ako pumpa 🙂 staci potlacit a ide 😵
mala spinka, manzel ide zajtra prec na cely den a ja si idem pohladat neaky fajn recept na nepecenu torticku, a wafle! bude sladky piatok 😎
Dobré ránko babule, ja tlačím raňajky, pokiaľ sa dá... idem niečo ešte o hlavy nahádzať a padame do BA.Večer sa ozvem a počítam Vás.
Majte pekný dník, bez kolík 😉
Kim,ked najdes dobry waflovy recept,posun mi ho 😉 mame movy waflovac,zatial nemam recept. Nebol cas ani hladat a skusat 🙂

mam maleho na nohach a natriasame sa na fitlopte